פורסם 2009 במרץ 716 שנים שלום לכולםברצוני להוסיף זיכרון למחשב,כרגע יש לי 1 גיגה האם אני יכול להוסיף עוד 1 גיגה ,ואם כן מה העלות ? :xyxthumbs:ASUS EEE 1000 H
פורסם 2009 במרץ 716 שנים כן, ניתן. יש סלוט אחד אז תצטרך להחליף את הסטיק הקיים בסטיק של 2gb. עלות של סטיק כזה היא בדר"כ 120-150 ש"ח.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים אפשר לשדרג לעד 2GBכמו שכתבו מעלי, עליך לקנות סטיק של 2GB מכיוון שיש סלוט אחד במחשב.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים שלום לכולםברצוני להוסיף זיכרון למחשב,כרגע יש לי 1 גיגה האם אני יכול להוסיף עוד 1 גיגה ,ואם כן מה העלות ? :xyxthumbs:ASUS EEE 1000 Hלפני שאתה משדרג - האם בדקת אם אתה בכלל מגיע לתצרוכת זיכרון גבוהה?נטר את הזיכרון במחשב ותגיע למסקנה לפני השדרוגכל טוב,גבריאל
פורסם 2009 במרץ 816 שנים תודה רבה לכולםאני פשוט רוצה להתקין על המחשב WINDOWS 7 אני בספק גדול מאוד אם יעלה הדבר בידךבכל מקרה אם כן תצליח אנא שת, אותנו בהליך \ חוויות (יש לי גם EEE מאותו דגם וזה מעניין)כל טוב ובהצלחה,גבריאל
פורסם 2009 במרץ 816 שנים אני בספק גדול מאוד אם יעלה הדבר בידךבכל מקרה אם כן תצליח אנא שת, אותנו בהליך \ חוויות (יש לי גם EEE מאותו דגם וזה מעניין)כל טוב ובהצלחה,גבריאלקראתי על הרבה אנשים שהתקינו את הבטא על הEEE שלהם, החל מאנשים עם ה-701 ועד אנשים עם ה-1000HEכולם טענו שהוא רץ מעולה, עולה מהר וחוסך בבטריה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.