עבור לתוכן

נייד מקנדה, מחפש מחשב רציני בסביבות ה6000 שקל. (2000 דולר קנדים)

Featured Replies

פורסם

זקוק להמלצה לנייד טוב כדי שיחליף את ה 556U הפשוט שלי.

הנייד ישמש אותי בנסיעות שלי לחו'ל (אני נוסע די הרבה) ונועד בעיקר להיות אמצעי תקשרות שאני בדרכים ומקור בידור שאני תקוע מידי פעם ליותר מידי זמן בחורים בעולם.

העדפה לדגם עיסקי על מנת שתיהיה אחריות בכל העולם ובעיקר בארץ

ושתיהיה בניה טובה של המחשב שלא יפגע בקלות.

מסך 14 אינץ NONGLARE מעדיף את האיכות הכי גבוהה שאני אוכל להשיג.

מעבד מסדרה Penryn

מינימום 2G זכרון.

כרטיס מסך סביר עד טוב, על מנת שנוכל להריץ עליו משחקים להעביר את הזמן, אני ממש לא צריך את שיא הגרפיקה אבל אני רוצה שירוץ בצורה טובה בהגדרות נמוכות.

לפחות איזה 3.5 שעות פעולה בעומס (בעיקר בזמן צפיית סרטים בזמן טיסה/נמל תעופה) נמאס לי לחפש שקעים כל הזמן. יש אפשרות גם שאני אקנה סוללה של 9 תאים אם היא תשב בצורה סבירה ולא תבלוט יותר מידי.

עדיפות שגם יהיה לו בלוטות כדי שאוכל לעבוד עם העכבר האלחוטי שלי בלי שום מתאם (כמו שיש לי עכשיו)

הרדיסק לא מעניין אותי כי אני משתמש באחד חיצוני לאכסון המדיה שלי.

בנתיים מה שראיתי נחמד זה ה HP 6930p אבל הכרטיס מסך שלו נראה חלש.

יש עוד המלצות שאני יכול לשקול?

כמו כן אני אהיה שם בסביבות החודש אז אני יכול לגם להזמין דברים שלא נמצאים פיזית במלאי אז אין לחץ גדול מידי.

ואני גם מאוד גמיש בתקציב, אבל לא מתכוון לזרוק כסף על הTOP END בשביל תוספת זניחה בביצועים.

פורסם

כרטיס מסך ברמה של ה- 6930p מתאים למשחקים עכשווים ברמה בסיסית. בכל מקרה לא תמצא משהו חזק מזה במחשב 14.1" מהסוג שאתה מחפש.

אני הייתי הולכת דווקא על ה-T400 של לנובו, הוא יותר מתאים לצרכים שתיארת שכן הוא נותן כרטיס מסך היברידי וחיי הסוללה שלו הם הטובים ביותר בקטגוריה.

פורסם
  • מחבר

קראתי כמה ביקורות על ה T400 והוא באמת נראה כמו הבחירה המתבקשת פה.

המסך לד והכרטיס ההיברידי יתרונות מאוד חזקים לטובותו והחסרון היחיד זה העיצוב המתחסד שלו.

אני מקווה שאני אמצא חנות שתחזיק את שניהם בתצוגה כדי שאוכל להתרשם משניהם.

מבחינת משחקים אני לא הולך לשחק את הFPSים זוללי הגרפיקות או משחקי הייפ למינהם, רק דברים איכותיים שפיספסתי במהלך ה4 שנים שהתנזרתי ממשחקים ודיאבלו 3 כשיצא. לא נראה לי שיהיו לו דרישות בשמיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים