עבור לתוכן

נסיעה בכביש 6

Featured Replies

פורסם

יש עוד מילכוד "נחמד" לכל הממהרים והממהרות בכביש :הם מודדים תוך כמה זמן עברת את הקטע

שבו נסעת ואם הזמן הוא קצר באופן חריג אתה מקבל דוח על מהירות הביתה

פורסם
  • מחבר

ממש לא

רק למשטרת ישראל יש הסמכות לתת לך דוח מהירות

אין שום תקן לכך שהשעון שלהם מדייק ולכן אין שום דרך שתקבל על כך דוח .

אין להם אינטרס לתת דוחות או לעזור למשטרה בעניין כי אז עוד פחות נהגים יסעו אצלהם.

וחוץ מזה 140 זה לא מהר.

רק במדינה המפגרת שלנו עדיין יש הגבלה "חוקית" של 90 (בכביש 6 זה 110 ) ולא 120-140 כמקובל ברוב העולם.

פורסם

ממש לא

רק למשטרת ישראל יש הסמכות לתת לך דוח מהירות

אין שום תקן לכך שהשעון שלהם מדייק ולכן אין שום דרך שתקבל על כך דוח .

אין להם אינטרס לתת דוחות או לעזור למשטרה בעניין כי אז עוד פחות נהגים יסעו אצלהם.

וחוץ מזה 140 זה לא מהר.

רק במדינה המפגרת שלנו עדיין יש הגבלה "חוקית" של 90 (בכביש 6 זה 110 ) ולא 120-140 כמקובל ברוב העולם.

קודם כל לגבי המהירות :זה לא משנה מה אתה חושב כי מבחינת החוק בכל זאת ביצעת עבירה

שנית, משטרת ישראל עובדת למענם בתשלום ועניין הקנסות על פי מדידת הזמנים זה דבר מקובל בעולם ,

(חוץ מזה שכמות המשתמשים בכביש לא ממש מדאיגה אותם כי כמו שכבר כתבתי פה

אנחנו נשלם על הכביש בין אם נשתמש בו ובין אם לא)

דרך אגב המנכ"ל שלהם הוא המפכ"ל לשעבר אז אולי יש קשר

פורסם

מה קרה?! מה עשיתם ממנו? כולה נסע על 140 קמ"ש (זהו? ) בכביש שעולה כסף..... בכביש החוף נסעתי על 160, ת"א-הרצליה.

איילון לפני 30 דקות סגרתי 210 עם חבר.

הם לא ישלחו דוחות כי אלו לא מצלמות שהורשו לכך ע"י בית המשפט. וגם אם מצלמים אתכם ויש לידכם עוד מכונית אתם יכולים לערער בטענה שזה הרכב השני ומחמת הספק תזוכו.

אני מבין בעניינים משטרתיים, לא משנה למה, ואם בא לכם להתקיף מישהו על קצת כיף שהוא עשה עם איזו כרכרה, כנסו בי. אני "עבריין" יותר חזק ממנו..... כשתנסו לנסוע על מהירות כזו, תראו כמה זה כיף.

פורסם

www.speedtraps.co.il

כל המידע שצריך בקשר לאיך לצאת נקי ממהירות מופרזת

פורסם

מה קרה?! מה עשיתם ממנו? כולה נסע על 140 קמ"ש (זהו? ) בכביש שעולה כסף..... בכביש החוף נסעתי על 160, ת"א-הרצליה.

הם לא ישלחו דוחות כי אלו לא מצלמות שהורשו לכך ע"י בית המשפט. וגם אם מצלמים אתכם ויש לידכם עוד מכונית אתם יכולים לערער בטענה שזה הרכב השני ומחמת הספק תזוכו.

אני מבין בעניינים משטרתיים, לא משנה למה, ואם בא לכם להתקיף מישהו על קצת כיף שהוא עשה עם איזו כרכרה, כנסו בי. אני "עבריין" יותר חזק ממנו..... כשתנסו לנסוע על מהירות כזו, תראו כמה זה כיף.

210 באיילון? בשעה כזאת? זה הישג די מרשים אם כי גם מטומטם.

במהירות כזאת אתה מגיעה מיפו להרצליה בחמש דקות :\

פורסם

210 קמ"ש ? יאללה איזה גבר אתה , ממש תותח ::)

אם אתה "מבין" בעניינים משטרתיים אז איך זה שאתה לא מבין שאם נסעת מעל המהירות המותרת בחוק=עברת על החוק ולא משנה מה נראה לך צודק ומה לא.

חוץ מזה זאת חוכמה קטנה מאוד ליסוע 210 באיילון, נהגים טובים נבדלים מהלא טובים בסיבובים.

פורסם

דווקא איילון לא מושלם מהבחינה הזאת, יש בו הרבה פניות והכביש עצמו די קצר...

בגלל זה גם אמרתי שזה הישג. מצד שני אתה צודק ולסגור 210 עדיף כבר במטוס או לפחות שלנהג יהיו אינסטינקטים כמו לטייס קרב.

פורסם

דווקא איילון לא מושלם מהבחינה הזאת, יש בו הרבה פניות והכביש עצמו די קצר...

בגלל זה גם אמרתי שזה הישג. מצד שני אתה צודק ולסגור 210 עדיף כבר במטוס או לפחות שלנהג יהיו אינסטינקטים כמו לטייס קרב.

אתה לא מעדיף שהוא יהיה טייס מעבורת חלל סודית?

חלאס שטויות, צריך להיות נהג טוב שמכיר את האוטו ואת היכולות של עצמו. כמו כן גם את הכביש שנוסעים בו צריך להכיר קצת.

פורסם
  • מחבר

לא יאומן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים