עבור לתוכן

צריך מחשב נייד 10K בערך לעבודה משרדית וסרטים

Featured Replies

פורסם

כמו בכותרת

10K בערך אפשר גם יותר קצת אם צריך...

שיהיה מחשב חזק שיוכל גם להריץ סרטים HD 1080P...ויציאת HDMI או DVI

אבל הכי חשוב:

שיהיה ממש ממש קל..זה הכי חשוב!

תודה לעוזרים! :yelclap:

פורסם

קצת יותר פרטים יעזרו. אילו חיבורים אתה צריך? גודל? חשיבות חיי סוללה? מה זה קל לדעתך?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה..

בעיקרון לא צריך חיבורים מיוחדים כמו FW או E-SATA אבל HDMI או DVI צריך...

גודל נגיד בין 12"-15" בערך...

חיי סוללה כמה שיותר ארוכים זה יותר טוב כמובן...

קל זה מתחת ל2 ק"ג...

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל לדעתי FHD קיים רק ב 15.4" ומעלה. לא?

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שיוכל להריץ FHD בחיבור לטלוויזיה...טעות שלי שלא כתבתי ברור...(תקנתי בהתחלה...)

אז כן,צריך שתהיה יציאה לטלוויזה..HDMI...

עריכה:

מה דעתכם על MacBook Air?

פורסם

דעתי שה-Macbook Air הוא קניה נוראית. יקר, חיבורים לא סטנדרטיים (אין HDMI אגב, רק מיני DVI), חלש (לא אידיאלי לסרטי 1080p כבדים במיוחד) אבל עם חיי סוללה גרועים וסוללה שלא ניתנת להרחבה ועוד ועוד.

הרוב הגדול של המחשבים הקטנים האיכותיים אינם מגיעים עם יציאות HDMI ולכן תצטרך או להתפשר על המשקל (אין דבר כזה מחשב 14.1-15.4 ששוקל 2 ק"ג, לפחות לא שמתאים לך) או להתפשר על האיכות. האם פתרון שמשלב תחנת עגינה בא בחשבון (כלומר שיציאת DVI ממוקמת בתחנת העגינה בלבד ולא במחשב עצמו)?

אם אתה מתפשר על האיכות אפשר להסתכל על משהו כמו ה-SL300 של לנובו ב-13.3", קצת מעל 2 ק"ג ועם יציאת HDMI. יש גם את ה-2230s של HP ב-12.1" עם יציאת HDMI ומשקל של בערך 2 ק"ג עם סוללת 6 תאים.

פתרון אמצע יש ב-Sony Z. הוא מחשב של 13.1" אבל מאד קל יחסית למחשבים מתחרים והוא מציע יציאת HDMI, חיי הסוללה לא רעים (כרטיס המסך היברידי, מה שעוזר) והאיכות טובה למדי. החסרון הוא שהוא מאד יקר ולא מצדיק את המחיר, יש מחשבים טובים ממנו במחיר נמוך בהרבה (אבל כמו שאמרתי אינם מכילים יציאת HDMI או DVI).

http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=vgnz11mnb&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=52&aff=Zap〈=HE

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

אם ככה אז אני מוכן לוותר על יציאת DVI/HDMI (ואם כן אפשר שתהיה יציאה בתחנת עגינה או משהו)...

אך אני עדיין רוצה מחשב חזק כמה שיותר שנכנס בתקציב...

וגם כמה שיותר קל אז זה אומר 14" ומטה...

תודה :xyxthumbs:

פורסם

השילוב הכי מאוזן של עצמה מול משקל זה ה-X200 של לנובו. בערך 1.5 ק"ג (עם סוללת 6 תאים) עם מעבד מסדרה סטנדרטית. אין כונן אופטי מובנה ואין Touchpad. יש Trackpoint ויש תמיכה בתחנת עגינה. חיי הסוללה מעולים.

אם אתה רוצה כונן אופטי ו-Touchpad אבל לא להתפשר על עצמת העיבוד אז ה-E4300 של דל זו גם אופציה. הוא קל בשביל מחשב 13.3" (1.6-1.7 ק"ג), האיכות מצויינת וחיי הסוללה טובים. יש תמיכה בתחנת עגינה, הוא יקר מה-X200.

ישנם מחשבים קלים עוד יותר אבל עצמת העיבוד תרד בהתאם וגם האיכות לא תשאר באותה הרמה ברוב המקרים.

פורסם
  • מחבר

אוקי..

בגלל שאני לא יכול לוותר על כונן אופטי ולא על TOUCHPAD אז הבחירה הכי טובה בשבילי זה הE4300?

ממש לא אכפת לי גם לקחת מחשב קצת קטן יותר..

אבל לדבריך,הE4300 הוא מחשב ששווה את הכסף(בסכום שנשאר אני אשדרג ל4GB RAM)...?

סליחה על הבורות אבל,המעבד של המחשב נחשב מהחזקים בשוק המחשבים הניידים..?

הכ.מסך מובנה?

סליחה על החפירות :) ותודה!

פורסם

אוקי..

בגלל שאני לא יכול לוותר על כונן אופטי ולא על TOUCHPAD אז הבחירה הכי טובה בשבילי זה הE4300?

ממש לא אכפת לי גם לקחת מחשב קצת קטן יותר..

אתה יכול לבחור מחשב קטן יותר אבל בהתחשב במשקל הנמוך של ה-E4300 זה לא יתן לך יתרון משמעותי בניידות מצד אחד ומצד שני זה ידרוש ירידה משמעותית בעצמה. אם אתה מעוניין להריץ סרטי 1080p כבדים, מעבדי ULV פחות מומלצים.

אבל לדבריך,הE4300 הוא מחשב ששווה את הכסף(בסכום שנשאר אני אשדרג ל4GB RAM)...?

לדעתי, שווה את הכסף.

סליחה על הבורות אבל,המעבד של המחשב נחשב מהחזקים בשוק המחשבים הניידים..?

זה יחסי כמובן אבל הוא בהחלט לא מהחלשים.

הכ.מסך מובנה?

כן, אין מחשבים מסוג ואיכות כזו עם כרטיסי מסך נפרדים. אם זה מה שאתה רוצה אתה צריך ללכת לכיוון ה-Z שציינתי.

פורסם
  • מחבר

מבחינת כח עיבוד איזה משני המחשבים הללו חזק יותר?(Z-E4300)(או איזה מעבד חזק יותר?)

האמת שהSONY מושך אותי יותר..הוא גם עם HDMI,כ.מסך לא מובנה,4GB DDR3,1.5KG הוא קורץ לי קצת יותר...

איך הסוללה שלו?

אין מחשב חזק יותר במחיר שלו ובמשקל שלו?

יש חנות שנחשבת למומלצת?או אתר?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ :jump: ;D

פורסם

ZB,

אתה אינך משתמש חדש ואתה מודע לחוקי הפורום כי אין להקפיץ הודעות לפני שעברו 24 שעות, כבר הוזהרת בעבר בנושא. יש לך אזהרה שניה על הקפצה, בשלישית תטופל על פי החלטת אחראי הפורום הכללי.

מבחינת כח עיבוד איזה משני המחשבים הללו חזק יותר?(Z-E4300)(או איזה מעבד חזק יותר?)

ה-Z יכול להגיע עם מספר מעבדים שונים, חלקם חזקים וחלקם חלשים ממה שמציע ה-E4300.

איך הסוללה שלו?

רוב הדיווחים שקראתי מצביעים על חיי סוללה טובים למדי, מעל 4 שעות.

אין מחשב חזק יותר במחיר שלו ובמשקל שלו?

כמה יותר חזק אפשר כבר למצוא? ובשביל מה אתה צריך משהו חזק יותר לצרכים שלך? בכל מקרה, אין משהו שאני מכירה.

פורסם
  • מחבר

אוקי נראה לי שאני סגור...רק עוד שאלה אחת:

כתוב באתר אחריות לשנתיים..מי נותן?החנות או יבואן(ישפאר)?

אם זה החנות,ניתן לסמוך עליהם?

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

אין ל-Sony יבואן רשמי בדיוק, היבואן הגדול ביותר הוא לייף. זה בטוח לא ישפאר. אין לי מושג של מי האחריות במקרה הזה, שאל את החנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים