עבור לתוכן

מגן MP3 מועדף לספורט

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין ה-I7 של IAUDIO לבין ה-SANSA CLIP של SANDISK

הנגן יהיה מיועד בעיקר לספורט אבל לא רק הוא ישמש אותי בנסיעות וכדומה

לא צריך וידאו ואת כל השטויות רק מוזיקה

דבר נוסף הוא שבאתר החברה של סאנדיסק כתוב שהסנסה קליפ הוא עד 4 ג'יגה ואילו בארץ יש 8 ג'יגה מה זה?

פורסם

הכל תלוי בכמה אתה רוצה להוציא.

כעיקרון ה I7 כמה רמות מעל ה CLIP, בכל הבחינות.

אבל הוא גם עולה כפול.

היה לי E250 שמזכיר מאוד את הקליפ, ואני נהנה הרבה יותר עם ה I7.

פורסם
  • מחבר

אין עיה עם תקציב זו רק שאלת עדיפות מצד אחד ה-CLIP מצויין לספורט אך לא משתווה באיכויות ל-I7 ומצד שני ה-I7 הוא מכשיר די רגיש ולא בטוח שיהיה נוח לספורט לריצות וכו'

תעזרו לי אני משתגע :silly:

פורסם

אבא שלי עושה הרבה ספורט (ריצות ואופניים על בסיס יומי) וקניתי לו את הקליפ (2GB) והוא מבסוט עליו חבל על הזמן

פורסם

אין עיה עם תקציב זו רק שאלת עדיפות מצד אחד ה-CLIP מצויין לספורט אך לא משתווה באיכויות ל-I7 ומצד שני ה-I7 הוא מכשיר די רגיש ולא בטוח שיהיה נוח לספורט לריצות וכו'

תעזרו לי אני משתגע :silly:

מה זה רגיש?

הוא לא מקבל מכות בזמן שאתה רץ.

שניהם קטנים, הקליפ יותר אבל זה לא משמעותי לדעתי.

אם אתה מתלבט מבחינת איכות - לך על ה I7.

אם לפי דעתך האיכות של הקליפ תספק אותך ואתה צריך נגן פשוט ברמה סבירה - לך עליו.

מאוד מומלץ שתקנה אוזניות ברמה שמתאימה לכזה נגן אם אתה הולך על ה I7. (בתקציב של בערך 200 שקל אני אומר)

פורסם

מה זה רגיש?

הוא לא מקבל מכות בזמן שאתה רץ.

שניהם קטנים, הקליפ יותר אבל זה לא משמעותי לדעתי.

אם אתה מתלבט מבחינת איכות - לך על ה I7.

אם לפי דעתך האיכות של הקליפ תספק אותך ואתה צריך נגן פשוט ברמה סבירה - לך עליו.

מאוד מומלץ שתקנה אוזניות ברמה שמתאימה לכזה נגן אם אתה הולך על ה I7. (בתקציב של בערך 200 שקל אני אומר)

^^

מחזק...

לא נראה שהI7 "רגיש" במיוחד , אם יש לך את התקציב ואתה רוצה לפנק את עצמך בנגן איכותי (לפי הדעות פה) ויש לך גם אפשרות לקנות אוזניות סבירות+ , לך עליו למרות שגם הקליפ לא רע בכלל אבל מבחינת איכות סאונד הI7 מעליו...

פורסם
  • מחבר

אוקי אז עכשיו נשאר רק אוזניות אני מתלבט בין Sennheiser CX300 לבין Reference 220 JBLאו אם יש לכם המלצות אחרות הם ייתקבלו בברכה

תודה רבה חברה :)

פורסם

הJBL חביבות מאוד למרות שאני נוטה לכיוון הסנהייזר (טוב אני משוחד כי יש לי סנהייזר CX55) אבל יצא הדגם המשופר של הCX300 שנקרא CX300-II ואומרים שהוא משופר יותר מהדגם הראשון ואם אני לא טועה הוא גם טיפה יותר זול.

המלצה שלי: אם אתה הולך על הסנהייזר תדאג לקנות אותם בחנות מוכרת (אם יש לך אפשרות בחנות של היבואן זה עוד יותר טוב) , רצים הרבה זיופים של האוזניות.

פורסם
  • מחבר

מתי יוצא הדגם המשופר?

אם יש עוד דעות אשמח לשמוע

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיד שאת ה-Sennheiser CX300 שמעתי ואהבתי הבעיה היא שאת ה-JBL לא שמעתי ואני רוצה חוות דעת מאנשים שכן שמעו אותם

פורסם

אני אותו דבר כמוך - רק הפוך.

יש לי את ה JBL ואני מבסוט. יש להם אחלה של באסים.

פורסם

אני יכול להגיד שאת ה-Sennheiser CX300 שמעתי ואהבתי הבעיה היא שאת ה-JBL לא שמעתי ואני רוצה חוות דעת מאנשים שכן שמעו אותם

זה בסדר , אני לא עובד בקילומבו ולא מקבל אחוזים מהמכירות שלהם , אתה תעשה את השיקולים שלך ותבחר.

אין ספק שהדרך הטובה ביותר להתרשמות היא ניסיון אישי שלך , תבדוק אולי אתה יכול לשמוע מוזיקה אצל מישהו שיש לו את הJBL ולשמוע בעצמך מה ההבדלים ומה יותר מתאים לך.

פורסם
  • מחבר

למרות הכל החלטתי ללכת על ה-JBL ננסה משהו חדש

כמובן שהנגן הנבחר הוא I7

תודה לכול העוזרים :):hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים