עבור לתוכן

מחשב נייד לעסקים- Dell Precision M4400 או HP EliteBook 8530w

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אבי מחפש מחשב חדש שישמש לעבודה משרדית. הוא כרגע מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל.

האחריות שווה אצל שניהם, ולמחיר אין חשיבות רבה. הנה טבלת נתונים השוואתית של שני המחשבים:

*נראה כי התמונה אינה מופיעה כמו שצריך, לכן אם אינכם רואים אותה בשלמותה, אנא פנו ללינק זה:

http://img113.imageshack.us/img113/9346/comparaison.jpg

comparaison.jpg

תודה מראש על העזרה!

**דרך אגב, כיצד ניתן לגרום לתמונה להופיע בשלמותה?

פורסם

מהם בדיוק השימושים שלך? שימושים משרדיים כפי שאני מבינה אותם לא מצריכים מחשבים במפרט כזה, אלה מחשבי Workstation מאד יקרים ולא יהיה לך שימוש בתכונות שהם מציעים אלא אם כן אתה עוסק בגרפיקה תלת מימדית בעיקר.

מהם צרכי הניידות שלך? כמה אתה מעביר את המחשב? מהי חשיבות חיי הסוללה?

פורסם
  • מחבר

מהם בדיוק השימושים שלך? שימושים משרדיים כפי שאני מבינה אותם לא מצריכים מחשבים במפרט כזה, אלה מחשבי Workstation מאד יקרים ולא יהיה לך שימוש בתכונות שהם מציעים אלא אם כן אתה עוסק בגרפיקה תלת מימדית בעיקר.

מהם צרכי הניידות שלך? כמה אתה מעביר את המחשב? מהי חשיבות חיי הסוללה?

אני לא יכול ממש לענות מכיוון שאני לא זה שישתמש במחשב. כמו שאמרתי, המחיר אינו בעל חשיבות רבה במקרה הזה, ולכן אני פשוט מחפש את המחשב הטוב מבין השניים מבחינת ביצועים. אני משער כי ניידותם דומה, ולכן הפרט האחרון שנכנס לתמונה הוא זמן סוללה, אך איני יודע עד כמה הוא חשוב.

אנסה לברר לאחר מכן את החשיבות של כל פרט בנפרד, אך אשמח אם תוכלו לומר לי כרגע איזה מבין שני המחשבים פשוט "יותר טוב".

תודה!

פורסם

אין דבר כזה "פשוט יותר טוב", זה לחלוטין תלוי בצרכים. אם הקונה לא עוסק במשהו שמצריך כרטיסי מסך כאלה הם מהווים בשבילו חיסרון משמעותי ללא קשר למחיר. הגודל גם הוא יהיה חסרון אפשרי אם אין בו צורך.

אם אתה מתעקש, אין מחשב טוב יותר באופן מובהק בין השניים הללו, זה תלוי בהעדפות אישיות בנושאים כמו מקלדת, יציאות ספציפיות, רזולוציה וכו'. ל-M4400 בקונפיגורציה הספציפית הזו יש יותר זכרון אבל זה ממש לא דבר שעל בסיסו כדאי לבחור. שניהם מחשבים מתחרים מאיכות טובה ועם פונקציות דומות.

תברר מהן הדרישות ומהם הצרכים ותחזור לכאן, אין טעם להמליץ על מחשב באוויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים