עבור לתוכן

סלולרי חדש באזור ה-1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן.

כבר 3 שנים אני משתמש בנוקיה 3120 והחלטתי שהגיע הזמן להחליפו במשהו קצת יותר מודרני.

הדרישות שלי מהמכשיר החדש:

-מקשים נוחים

-מסך טוב (כמובן עדיף כמה שיותר גדול)

-סוללה חזקה (כזאת שתחזיק יותר מיום)

-ספיקר חזק (ורמקול סביר לניגון mp3)

-עמידות (שלא יתפרק ל-20 חתיכות מנפילה מחצי מטר)

-צילום באיכות טובה יחסית

אני נוטה יותר לכיוון המכשירים של Sony Ericsson ושמתי עין על הדגמים הבאים:

G705, W595, W760

ועוד שני דגמים שאני לא בטוח אם הגיעו לארץ-W715, W705

למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים/יכול להמליץ על דגמים אחרים שעונים על הדרישות? (ממש לא חייב רק של SE)

תודה מראש :)

פורסם

יש המון מכשירים בתקציב שלך, אני בכל מקרה ממליץ Nokia 6120C או ה-S6500.

שניהם מאוד כדאיים במחיר שלהם, ואינם מנצלים את כל התקציב, באזור ה-1,000 ש"ח.

ועכשיו בקשר לסוני אריקסון, אני לא מכליל, אבל אחרי הרבה ניסיון עם סוני אריקסון,

אני ממליץ להתרחק מהם.

לכל מי שיש סוני אריקסון מכיר את האיכות בניה שלהם. וכמובן חוד החנית הוא ה-K610i.

אחרי ניסיון (שימוש סדיר) עם לא מעט מכשירים (K700, K750, W800, K610i, W660) שלהם, במחשבה תמימה שדווקא הדגם הספציפי שלי באיכות בניה נמוכה.

הגרוע ביותר הוא כמובן ה-K610i.

מדובר על מכשירים לא עמידים במיוחד, שנוטים יתר על המידה להתפרק להתקלקל, איכות שמיעה בשיחה גרוע במיוחד.

כרגע אני משתמש בפלאפון באותה רמת מחירים (1K-1.5K) לתקופה שבא קניתי את המכשיר - סמסונג J630, ומיד מרגישים בהבדל.

לדעתי מדובר על חסרון משמעותי, ועל כן, אני ממליץ להתרחק.

פורסם

Henz16 - יש לי K800, מבחינת איכות בניה לא נראה לי שתמצא הרבה טלפונים יותר עמידים ממנו.

בקשר לסוני אריקסון האחרים - לא יודע, למרות שלפי מה שהבנתי ה C702 אמור להיות עמיד מאוד, ואני חושב שהוא עונה על הדרישות.

מצד שני, אם תגדיל את התקציב ל 1800 שקל, תוכל לקחת את ה N82, טלפון פשוט מעולה של נוקיה.

יש בו כל מה שאתה רוצה ואפילו יותר. (GPS, מצלמה מעולה יחסית לפלאפון וכל השאר)

אם זה יקר לך מדי, אז ה 6500S שהציעו מעלי יתאים לך לפי דעתי. 1100 שקל לפי זאפ.

פורסם

נוקיה 6600 SLIDE, אחלה שיפור של 6500, ממליץ בחום

פורסם

6120C זה מכשיר זול עם איכות בניה גרועה.

נוקיה E66 יכול להיות אפשרות טובה.

פורסם
  • מחבר

E66 זה חריגה של 400 ש"ח מהתקציב. וזה בשביל סימביאן, GPS ו-WIFI

אגב, קראתי על ה-6600 שהוא "מגנט" לטביעות אצבעות ונשרט בקלות. אותו דבר נכון גם לגבי ה-E66?

פורסם

נשרט בקלות לא, טביעות אצבעות- פשוט לנגב אותו עם החולצה

פורסם

6120 בעל איכות בנייה מעולה, החסרון היחיד שלו הוא שהוא מתחמם בדור 3 (שיחות או אינטרנט)

חוץ מזה אפשר לזרוק אותו לאן שרוצים והוא לא נהרס, עשיתי את זה לשלי יותר מידי פעמים בטעות

הK800 אחלה מכשיר גם כן, אבל החסרון האדיר שלו הוא הג'ויסטיק שכל תקופה קצרה פשוט מפסיק להגיב בצורה נורמלית.

ויאר אם במקרה שלך זה לא קרה עדיין, אז יש לך מזל, בתור עובד לשעבר באורנג' יצא לי להתקל שם במספיק מכשירים דפוקים כאלה, ולשמוע מספיק סיפורים על זה.

ה6500 בגרסאת הסליידר ממש לא מומלץ, הוא בעייתי כמו ה6280 וה6288 בזמנם.

פורסם

יש לי אותו שנה וחצי ועדיין זה לא קרה לי, אבל עכשיו אני נזכר שלחבר שלי גם יש את ה K800, בערך שנתיים ואצלו הג'וייסטיק על הפנים.

ולא ידעתי שה 6500S בעייתי. יש אותו לחבר אחר שלי והוא סבבה לפי מה שיצא לי לראות. אבל אם עובד אורנג' לשעבר אומר... ;)

פורסם

על ה6500 אני אומר מניסיון של אנשים איתו... (כשעזבתי הוא עדיין לא היה בשוק, או שרק התחיל להמכר, לא זוכר)

פורסם
  • מחבר

קפצתי היום למשווק של אורנג' לנסות כמה מהמכשירים המדוברים.

ה-6600 בגירסת ה-slide אומנם טוב מאוד על הנייר, אך בפועל המקשים שלו צפופים ממש לא נוחים, מה שהופך אותו ללא כדאי מבחינתי.

גירסת ה-fold של ה-6600 הרגישה הרבה יותר טובה, גם מבחינת איכות הבנייה ובעיקר מבחינת המקשים הגדולים והנוחים.

המצלמה שלו היא רק 2MP, בניגוד ל-slide שלו יש 3.2MP, האם אמור להיות הבדל גדול באיכות התמונה?

למישהו יש את גירסת ה-fold / מכיר מישהו שיש לו? אם כן, אשמח לרשמים משימוש אישי.

ניסיתי גם כמה טלפונים של SE כמו ה-W890 וה-W380 והם הרגישו פלסטיקיים וזולים

בקיצור, אני דיי מבולבל מהמגוון הרב של הטלפונים של שתי החברות, ועד כה לא הצלחתי למצוא דגם שאהיה שלם הן עם המפרט שלו, הן עם נוחות השימוש בו וכמובן, שיהיה בנוי טוב, גם אם זה בא קצת על חשבון המשקל.

אולי בכלל שווה לחכות לדגמים חדשים של שתי החברות שיגיעו בחודשים הקרובים?

פורסם

ה6600 הרגיל, זה טלפון ישן בטירוף

הFOLD, נראה טלפון משעמם במיוחד, עם נתונים פשוטים מאוד...

http://www.gsmarena.com/nokia-phones-1.php

תעבור פה על הטלפונים, ותראה אם יש משהו שמעניין אותך ואז תחפש בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים