עבור לתוכן

למזמינים מלנובו ארה"ב+המלצה למנהלים

Featured Replies

פורסם

אחרי הזמנתי מארה"ב מחשב לנובו שעדיין לא קיבלתי אותו לצערי עדיין (הוא עושה את דרכו ברגעים אלו למאסטופ) נוכחתי לדעת שיש באתר של לנובו מדור עודפים של מחשבים שנמכרים בזול ממחשב שהמשתמש מרכיב בעצמו והזמנה משם מוזילה משמעותית את הקניה, הכוונה לעודפים זה עודפי רכיבים שנשארו במפעל ומהם הורכבו מחשבים או מחשבים שהורכבו עבור משתמשים אחרים וההזמנה בוטלה בסופו של דבר והמחשב נשאר במפעל, זאת ההגדרה של לנובו לעודפים, כמובן שלא תמיד יש שם את הקנפיגורציה הרצויה אבל לדעתי משתלם לחפור שם כמה דקות ולחפש משהו תואם לצרכים.

הנה הלינק למדור: http://stores.channeladvisor.com/LenovoOutlet/Notebook/New/

יש גם מדור עודפים מחודשים אבל אני לא מאמין שמישהו ירצה להתעסק בזה :hat:

כמו כן אפשר להוסיף את זה לסטיקי של הזמנת ניידים מחול תחת הכותרת של לנובו.

משהו שאני עוד ממליץ להוסיף לסטיקי זה את ההצעה לחפור ברשת ולחפש קופונים באופן עצמאי למחשבים שרוצים לקנות, אני חפרתי ומצאתי הוזלה של 20% שעזרה לי מאוד.

בכל אופן תודה למנהלים על העזרה בקשר לבחירת המחשב שמתאים לי :xyxthumbs:

פורסם

ה-Outlet אינו דבר ייחודי ללנובו. כמעט לכל יצרנית מחשבים יש כזה "מדור". אני לא ממש רואה איך זה רלוונטי לסטיקי תחת לנובו כי החלק הזה עוסק בנהלי אחריות בינלאומית ולא בדילים שמציעות החברות :nixweiss:

אולי נשקול להוסיף משהו בנוגע לדילים ולהכניס את המידע שיש Outlets לעניין. בכל מקרה, תודה על ההצעה, זה רעיון שיכול לסייע לאנשים :)

פורסם

מה לגבי משלוח ומכס?

פורסם
  • מחבר

ה-Outlet אינו דבר ייחודי ללנובו. כמעט לכל יצרנית מחשבים יש כזה "מדור". אני לא ממש רואה איך זה רלוונטי לסטיקי תחת לנובו כי החלק הזה עוסק בנהלי אחריות בינלאומית ולא בדילים שמציעות החברות :nixweiss:

אולי נשקול להוסיף משהו בנוגע לדילים ולהכניס את המידע שיש Outlets לעניין. בכל מקרה, תודה על ההצעה, זה רעיון שיכול לסייע לאנשים :)

אני לא התעסקתי הרבה באתרים של יצרנים אחרים ולכן לא ממש נתקלתי בזה אצל יצרנים אחרים, כמובן שלא חובה שזה יתווסף תחת הכותרת של לנובו אלא אפשר להוסיף את זה סתם כהערה. :jump:

מה לגבי משלוח ומכס?

משלוח בתוך ארה"ב הוא חינם בתור "הצעה מיוחדת" של לנובו ומשם זה עובר למאסטופ וזה כבר לפי המחשבון של כל חברה ששולחת לך לארץ, אין מכס על מחשבים ניידים יש רק 15.5% מע"מ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים