עבור לתוכן

כ. מסך למחשב טלוויזיה, תקציב של 300-350 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אם היית רושם שהכרטיס יהיה גם למשחקים (ותלוי איזה) אז היית מקבל המלצה בהתאם וכבר שאלתי את זה אז אל תתחיל להתלונן פתאום.

פורסם
השאלה העיקרית היא מה עדיף, BIT INTERFACE גבוה יותר או יותר זיכרון?

התשובה היא לא חד משמעית והיא גם לא ממש "תשובה"

זה תלוי בכרטיס עצמו ובמפרט הטכני שלו ובגורמים המגבילים שלו (לדוגמה: מספר צינורות עיבוד, ליבה)

חלק מהגורמים שמשפעים על ביצועי הכרטיס הם: מספר צינורות עיבוד, ליבה, זיכרון

לדוגמה: זיכרון GDDR3 עם תזמונים נמוכים וזמן גישה גבוהה, ומהירות שעון נמוכה(נגיד 700MHz) עם ממשק של 256bit יכולה להיות שווה ערך לביצועים לזיכרון GDDR3 עם תזמונים גבוהים יותר זמן גישה נמוך, ומהירות שעון גבוהה(נגיד 1000MHZ) עם ממשק של 128BIT לגומה: x19xxx וכרטיסי ה- hd4670

בכרטיסים מדורות אחרים יש שיפורים בארכיטקטורה בליבה של הכרטיס ובאופן ניצול הזיכרון

באופן כללי זה די קשה לדעת מה מגביל את הכרטיס: מהירות הזיכרון או הליבה או ממשק הזיכרון (BIT)

פורסם
  • מחבר

טוב, אז הנה קישור לפרטים על הכרטיס (אני לא מנסה לעשות פרסומת סמוייה, האופצייה השנייה היא טבלה של SAPPHIRE שמאד לא נוחה לעבודה.)

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6650&catcode=668&AdCat=&parentid=

עכשיו שאלה נוספת.

לכרטיס יש חיבור חשמל של 8 פינים, לי יש חיבור חשמל מהספק של 6 פינים והבנתי ששני הפינים הנוספים קשורים לOC שאני גם ככה לא מתכוון לבצע.

להשאיר אותם לא מחוברים, לקצר בינהם?

פורסם

הכרטיס הזה לא משתלם.

הצענו לך כבר את ה - HD4350 להאצת HD (אם בכלל יש צורך בזה כי אני לא יודע אם הוציאו סרטי ילדים ב - HD :lol:)

ואם הכרטיס גם למשחקים, אז לאיזה סוג ? אם זה למשחקי פלאש באינטרנט אז אין צורך ביותר מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים