עבור לתוכן

פנדה - זכרונות במעטפה? מקרה אישי שלי..

Featured Replies

פורסם

כן בסניף של ראשון.

ובגלל שהיא לא ידעה על מה היא מדברת, קניתי בגללה מאוורר שלא התאים לי, ואחר כך הם לא רצו להחליף לי.

פורסם

תן לי לנחש, מאורר של Arctic Cooling שאפשר להרכיב אותו רק בכיוון אחד בגלל המבנה גוף שלו. אני שמתי לב לזה עוד בחנות.

פורסם

קיצר, לא KSP... סתם חנות...

פורסם

תן לי לנחש, מאורר של Arctic Cooling שאפשר להרכיב אותו רק בכיוון אחד בגלל המבנה גוף שלו. אני שמתי לב לזה עוד בחנות.

ניחשת מעולה

בהתחלה קניתי את ה8025L שהיה חלש מאוד, אז רציתי את גרסאת הPWM, והסכימו להחליף בראשון, אבל הביאו לי את זה שעובד לכיוון אחד בלבד, והבחור במעבדה אמר שזה מוציא אויר ולא מכניס אז חשבתי שזה בסדר.

וכשגיליתי שזה לכיוון הלא נכון ורציתי להחליף שוב, בסניף בב"ש לא הסכימו (אני לומד בב"ש ומידי פעם אצל ההורים בראשון)

קיצר בסוף היה בלאגן עם זה.

פורסם

בכל מקרה , אולי רצוי שבאמת ירשמו שהמוצר הוא OEM ולא מגיע עם קופסא או משהו כזה....

דנדן:

אני לא מאמין שהפסדתי את המכירה הקבוצתית של הזכרונות ללפטופ , אני כל כך עצוב עכשיו....

פורסם

בכל מקרה , אולי רצוי שבאמת ירשמו שהמוצר הוא OEM ולא מגיע עם קופסא או משהו כזה....

נראה לי שהם לא רושמים את זה, כי לפעמים זה מגיע בתור OEM ולפעמים לא. לפחות שיצינו שזה עלול להגיע בתור OEM

דנדן:

אני לא מאמין שהפסדתי את המכירה הקבוצתית של הזכרונות ללפטופ , אני כל כך עצוב עכשיו....

אני דווקא שמח, כי לפי הנבואות שלי המחיר של הזכרונות יעלה, וזה מה שקרה.

רוב החנויות העלו מחירים. :)

פורסם

טוב הדולר קפץ באיזה 40 אגורות...

אתה שמח שאני עצוב?? אפילו לא ראיתי שהייתה קנייה קבוצתית , צריך לדאוג שזה יהיה בעמוד הראשי איפשהו....

פורסם

אתה עושה צחוק מאיתנו??

זה היה בפורום ניידים בסטיקי כל עוד הקנייה הייתה קיימת...

וזה לא רק שהדולר עלה...

אנחנו קרובים למהפך כפי שקרה בזמנו עם DDR1 שהמחיר שלו עקף את הDDR2.

פורסם

אני לא נכנס לפורום ניידים על בסיס קבוע...

פורסם

אז פספסת, אין מה לעשות.

אם בא לך תציע למנהלים לפתוח פורום חדש שיכיל בתוכו קניות קבוצתיות פעילות בלבד. (או מבצעים זמניים משתלמים ביותר)

זה יכול להיות יעיל מאוד.

פורסם

אנחנו קרובים למהפך כפי שקרה בזמנו עם DDR1 שהמחיר שלו עקף את הDDR2.

ממש לא כפי שאתה מתאר.

256MB DDR1 לפני 5 וחצי שנים עלה כמו 4GB 1066MHZ DDR2 עכשיו.

זה לא שהמחירים של DDR1 עלו, אלא המחירים של DDR2 צנחו לשפל הקרקעית.

פורסם

המחירים של DDR1 גם ירדו בזמנו... (נכון שהיו יקרים במקור, אבל בצורה יחסית הם ירדו)

וברגע שיצא הDDR2 הוא היה יקר בטירוף גם, ואז המחירים שלו ירדו, וגם הDDR1 ירד

באיזשהו שלב הDDR1 התחיל לעלות במחיר והDDR2 המשיך לרדת.

אני קניתי בזמנו זכרונות DDR1 יד שנייה, ובסופו של דבר מכרתי אותם ואז קניתי DDR2 ונשאר לי עודף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים