עבור לתוכן

הראוטר הלך קפוט ?

Featured Replies

פורסם

אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט..

מדובר בראוטר Level One WBR3406TX

הממצאים כרגע:

אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש.

ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו.

מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר)

מה אתם אומרים?

תודה לעוזרים

פורסם

אם יש לך לוגים למה אתה לא מדביק אותם לכאן ? :)

נתונים נוספים גם יעזרו , ADSL ? כבלים ? איזה מודם ?

איזה חייגן ?

כדאי גם לעשות ריסט מלא לנתב ולהגדיר מחדש.

פורסם

זה מודם שנטביזיון נותנו פעם לחינם ללקוחות שהתחייבו דרכם לכלבים...

פורסם
  • מחבר

אם יש לך לוגים למה אתה לא מדביק אותם לכאן ? :)

נתונים נוספים גם יעזרו , ADSL ? כבלים ? איזה מודם ?

איזה חייגן ?

כדאי גם לעשות ריסט מלא לנתב ולהגדיר מחדש.

לא מבין את הרלוונטיות של השאלות ששאלת למעט הלמה אני לא מדביק .. אבל שיהיה

ADSL , מודם +eci B-FOCuS 312

ריסט מלא לנתב..בחיית זה הכרחי ?! עשיתי איפוס נקודתי של הגדרות חייגן פנימי שלו.. (פשוט יש לי שם מלא פורטים ספציפים שפתחתי)

ולגבי הלוג..כרגע שבאתי לשים לוג..אז הוא גם לא נכנס לי לממשק WEB של הראוטר :kopfpatsch:

דווקא קיבלתי אותו מ-012 לפני מעל ל4 שנים ..הוא האמתי עד עכשיו..עשה עבודה מעולה..

פורסם
  • מחבר

טוב.. עשיתי RESET ..לא רק שהוא לא ממש הגיב "נורתית" לריסט..זה לא ממש שינה את ההתנהגות שלו ...לא עובד כלום , לא ממשק WEB , לא אינטרנט ולא רשת פנימית...

כנראה שהברקים וההפסקות חשמל החוזרות ונשנות שהיו ביומיים האחרונים הרגו אותו חשמלית (עכשיו אני קצת מצטער שלא חיברתי אותו גם לUPS אבל בקטנה)

לפחות החזיק 4+ שנים (עשה את שלו).

תודה לכל מי שניסה לעזור.. אפשר לנעול.

פורסם

לא מבין את הרלוונטיות של השאלות ששאלת למעט הלמה אני לא מדביק .. אבל שיהיה

ADSL , מודם +eci B-FOCuS 312

ריסט מלא לנתב..בחיית זה הכרחי ?! עשיתי איפוס נקודתי של הגדרות חייגן פנימי שלו.. (פשוט יש לי שם מלא פורטים ספציפים שפתחתי)

זה בסדר שאתה לא מבין ,זו הסיבה שאתה מבקש עזרה כאן ,לא ? :)

B-FOCuS 312 זה נתב ADSL שבזק מספקים לא נטביז'ן.4 שנים זה יפה אבל זה יכול לעבוד גם יותר.

בשלב הזה לפי מה שתארת בהודעה הראשונה אנחנו יודעים רק שהנתב שלך לא מחובר לאינטרנט ,(אפילו את זה לא יודעים בוודאות)

על מנת להדריך אותך בבדיקות צריך לדעת לאן אתה מתחבר ואיך, ובכלל כמה שיותר פרטים זה טוב עבוריינו כדי להסיק מסקנה.

אני לא שואל אותך שום דבר על הדיוידי ועל המקרר :)

אחרי ההודעה הנוספת שלך ,יתכן שהנתב לא תקין ויתכן שאתה מבצע את הבדיקה לא נכון,

1. נסה שוב לאפס בעזרת הכפתור איפוס את הגדרת הנתב להגדרות ברירת מפעל שלו.

2. כנס ל TCP \ IP וודא שאתה מקבל IP באופן אוטומטי.

2.5 האם הלד של כרטיס הרשת במחשב ובנתב נדלקים כאשר אתה מחבר את הכבל ? ( נתק את הכבל וחבר בפורט אחר בנתב )

3. התחבר עם כבל לנתב וכתוב בחלון DOS

ipconfig /all

תדביק לכאן את התוצאה.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר שאתה לא מבין ,זו הסיבה שאתה מבקש עזרה כאן ,לא ? :)

B-FOCuS 312 זה נתב ADSL שבזק מספקים לא נטביז'ן.4 שנים זה יפה אבל זה יכול לעבוד גם יותר.

בשלב הזה לפי מה שתארת בהודעה הראשונה אנחנו יודעים רק שהנתב שלך לא מחובר לאינטרנט ,(אפילו את זה לא יודעים בוודאות)

על מנת להדריך אותך בבדיקות צריך לדעת לאן אתה מתחבר ואיך, ובכלל כמה שיותר פרטים זה טוב עבוריינו כדי להסיק מסקנה.

אני לא שואל אותך שום דבר על הדיוידי ועל המקרר :)

אחרי ההודעה הנוספת שלך ,יתכן שהנתב לא תקין ויתכן שאתה מבצע את הבדיקה לא נכון,

1. נסה שוב לאפס בעזרת הכפתור איפוס את הגדרת הנתב להגדרות ברירת מפעל שלו.

2. כנס ל TCP \ IP וודא שאתה מקבל IP באופן אוטומטי.

2.5 האם הלד של כרטיס הרשת במחשב ובנתב נדלקים כאשר אתה מחבר את הכבל ? ( נתק את הכבל וחבר בפורט אחר בנתב )

3. התחבר עם כבל לנתב וכתוב בחלון DOS

ipconfig /all

תדביק לכאן את התוצאה.

איש יקר , נראה לי שלא ממש קראת את כל ההודעות באשכול.. שכן לא מדובר על B-FOCUS312 ... זה המודם של בזק! שעובד מצויין..גם עכשיו.

הבעיה היא ב Level One WBR3406TX .

וכמו שאמרתי עשיתי לו איבחון מקיף ... וכל מה שאתה מציע כבר ניסיתי..וגורנישט (כלום ביידיש) .

פורסם

B-FOCUS312 מסוגל להיות נתב,בכל מקרה זה לא משנה איזה נתב התהליך זהה.

לא חזרתי שוב על הפסקה הראשונה אבל בהחלט קראתי שוב את כל השאר ולא כתבת שום דבר במפורט,

גם לא ענית אפילו פעם אחת על שאלות נקודתיות ששאלתי.

בקיצור חבל על הזמן של שניינו,אני עד עכשיו לא יודע מה המצב של הנתב מלבד התאור שלך שעשית הכל וידעת הכל מראש שזה מניסיון שלי לא דבר שניתן להסתמך עליו בפתרון תקלה.

גורנישט זה גם הכותרת של האשכול הזה :)

שיהיה לך יום טוב.

פורסם
  • מחבר

עם כל הרצון הטוב שלך לעזור..

לפני שתי הודעות..רשמתי שאפשר לנעול... כי הראוטר הלך קפוט כעובדה..ככה שכל הודעה שבאה אחרי ההודעה הזו..היא בגדר טחינת מים.

תודה בכל אופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים