פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן חדש. אני רוצה נפח של 4 ג'יגה. הנגן מיועד רק למוזיקה, לא סרטונים ולא כל השטויות האלה. שיהיה אמין עם איכות סאונד טובה. יש המלצות? תודה רבה.
פורסם 2009 במרץ 116 שנים מחבר חשבתי עליו, אבל הממשק שלו נראה לא כל כך נוח. איך הולכת רשימת השירים שם? יש רשימה נורמלית שאפשר לבחור ממנה שיר? (כמו למשל ב-i7)אם לא, יש משהו אחר שכן יש בו רשימה נוחה?
פורסם 2009 במרץ 516 שנים מחבר הקפצה (עברו ארבעה ימים בלי תגובה).אפשר לענות על השאלות מהתגובה הקודמת שלי? אולי למישהו יש עוד הצעות?תודה.
פורסם 2009 במרץ 516 שנים בטח שאפשר, יש לו מסך, זה לא ipod shuffle..יש למסך ארבעה שורות יחיסית גדולות, והוא נוח.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים מחבר מה אתם אומרים על Sony NWZ-E436F? אני פשוט רוצה לבדוק את כל האפשרויות לפני שאני מחליט. תודה רבה על העזרה
פורסם 2009 במרץ 716 שנים חרטה.הציעו לך פה שני נגנים מעולים.אתה רוצה מסך גדול יותר (אין בשביל מה, סתם תתלהב מזה לשבועיים ובסוף לא יהיה לך מה לעשות עם זה, אתה לא באמת תראה סרטים בקופסא הקטנה הזאתי)? קנה את ה Cowon D2..
פורסם 2009 במרץ 816 שנים מחבר אני מרגיש שאני מנג'ס, אבל מה עם ה- SanDisk Sansa view?תודה רבה על העזרה.. ;D ;D ;D
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר אני שונא להקפיץ, אבל נראה ששכחתם אותי מה אתם אומרים על הנגן מהתגובה הקודמת? או שפשוט לעזוב את כל אלה וללכת על ה-i7?
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים ל i7 יש מסך קטנטןכך שבתור MP4 הוא לא מומלץאם זה לא שיקול אז ה i7באמת טובלי אישית יש את הסאנסה viewמה אתה רוצה לדעת עליו ?
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מי שחושב לצפות בוידאו על ה i7 הוא חולה נפש - זה בכלל לא שיקול, הוא לא "MP4".
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים הI7 יותר טוב מכל נגן במחיר הזה מבחינת סאונד וסוללה, אני לא מבין למה אתה עדיין שואל במקום לרוץ לקנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.