עבור לתוכן

IPHONE 3G בישראל

Featured Replies

פורסם

אם מה שאתה צריך זה מוזיקה - לפי דעתי לך על נגן פשוט יחסית באיזה 500 שקל, I7 לדוגמא שהאיכות סאונד שלו יותר טובה משל ה IPHONE.

לשלם על טלפון שהוא בעצם צעצוע איזה 3000 שקל זה מוגזם לפי דעתי.

תחשוב על זה.

• תגובות 39
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם מה שאתה צריך זה מוזיקה - לפי דעתי לך על נגן פשוט יחסית באיזה 500 שקל, I7 לדוגמא שהאיכות סאונד שלו יותר טובה משל ה IPHONE.

לשלם על טלפון שהוא בעצם צעצוע איזה 3000 שקל זה מוגזם לפי דעתי.

תחשוב על זה.

איך הנגן הזה ? של איזה חברה? אשמח להמלצות על נגן טוב ואיכותי, שתומך בעברית מלאה, ונוח לדפדף בין השירים בו.

פורסם

הנגן של IAudio / COWON.

לפי דעתי הוא מעולה.

קטן, לא יקר יחסית, יש לו איכות סאונד טובה מאוד (לא תמצא משהו יותר טוב במחירים האלה, לוקח את ה IPOD-ים למיניהם),

תומך ב FLAC, מסך קטן (1.3 אינטש) - תשכח מסרטים, מקשי מגע טובים (לא על המסך כמובן).

לפי דעתי הממשק שלו נוח, ויש אפשרות לסידור מוזיקה לפי תיקיות והשמעת כל תיקיה בנפרד.

עוד דבר - השליטה שלך של האקולייזר והאפקטים (סראונד וכאלה) ממש טובה.

חיי סוללה של 60 שעות נגינה.

החסרון היחיד שאני רואה בו הוא שאי אפשר להרחיב לו את הזיכרון עם כרטיס.

השמות של השיר מוצגים בעברית, הממשק באנגלית.

פורסם
  • מחבר

יש פתרון זול יותר ? ככה שאם אחליף בטעות לאייפון אז לא יכאב ואני אתן לאבא שלי את הנגן

פורסם

אם אתה מחפש משהו זול, יש את הסאנסה קליפ 4GB שעולה איזה 250 שקל אם אני זוכר נכון.

בכללי הוא לא רע, אבל אין מה לעשות, לא מתקרב ל I7.

הוא לא תומך FLAC, האיכות סאונד שלו פחות טובה, אני חושב שאי אפשר לנגן לפי תיקייה, שליטה הרבה פחות טובה על האקולייזר והאפקטים, סוללה שמחזיקה בערך רבע מהזמן של ה I7...

היה לי סאנסה E250, הוא מאוד דומה לקליפ מבחינת תכונות. אני נהנה הרבה יותר עם ה I7.

פורסם

גם לי יש E250 ויחסית למחיר שלו הוא מעולה..

אם אמרת שהוא דומה לCLIP (וגם המחיר די דומה) והוא אמר שהוא רוצה משהו זול אז לך על זה..

פורסם
  • מחבר

גם לי יש E250 ויחסית למחיר שלו הוא מעולה..

אם אמרת שהוא דומה לCLIP (וגם המחיר די דומה) והוא אמר שהוא רוצה משהו זול אז לך על זה..

יש לי E280 שנרדמה שנהרס או משהו... לא שומעים את הVOCALS, שומעים רק את המוזקה והזמר שומעים בצורה באגית דפוקה כזו,

לא ידוע איך לסדר את זה, ובטח תיקון יעלה לי כמו מכשיר חדש.

איזה אייפוד טאצ' חדש יש ? מה זה ה 2ND ? זה החדש כביכול ? הנגון שיש ב KSP ה 16 ג'גיה, הוא הדגם החדש

או שיש אייפוד דור 3?

אשמח להסבר,

אגב איפה אפשר למצוא ריביו על הנגן I7 ? נשמע נחמד האופציה של לנגן לפי תקיה, שכן אין אותה באייפוד טאצ' נכון ?

פורסם

יש לי E280 שנרדמה שנהרס או משהו... לא שומעים את הVOCALS, שומעים רק את המוזקה והזמר שומעים בצורה באגית דפוקה כזו,

לא ידוע איך לסדר את זה, ובטח תיקון יעלה לי כמו מכשיר חדש.

איזה אייפוד טאצ' חדש יש ? מה זה ה 2ND ? זה החדש כביכול ? הנגון שיש ב KSP ה 16 ג'גיה, הוא הדגם החדש

או שיש אייפוד דור 3?

אשמח להסבר,

אגב איפה אפשר למצוא ריביו על הנגן I7 ? נשמע נחמד האופציה של לנגן לפי תקיה, שכן אין אותה באייפוד טאצ' נכון ?

אם אתה הולך על אייפוד טאץ' אז רק דור שני. יש דרכים לברר את ההבדלים ביניהם (חפש בגוגל, לא זוכר כרגע, אני חושב שלמשל רק בדור שני יש כפתורי ווליום בצד) ומן הסתם כתוב על הקופסה 2ND GEN או משהו כזה.

בדור ראשון היו בעיות רציניות בסאונד (ולקנות נגן ביותר מאלף שקל ולקבל איכות זבל בסאונד זה לא ממש תענוג...), אבל בדור השני תיקנו את זה.

פורסם

אבל לדור השני אין פריצה, נכון?

אם אין פריצה אז אני לא בטוח שכל כך שווה...

פורסם

אבל לדור השני אין פריצה, נכון?

אם אין פריצה אז אני לא בטוח שכל כך שווה...

נדמה לי שכבר יצא פריצה, צריך לבדוק.

בכל מקרה לטאצ' הפריצה זה רק לאפליקציות וכו'. לא ממש הכרחי לשאר הדברים - בניגוד לאיפון שבלי פריצה כלשהי אי אפשר בכלל להשתמש בזה כפלפון.

פורסם

יש GPS באייפוד טאץ' ?

פורסם

נדמה לי שכבר יצא פריצה, צריך לבדוק.

בכל מקרה לטאצ' הפריצה זה רק לאפליקציות וכו'. לא ממש הכרחי לשאר הדברים - בניגוד לאיפון שבלי פריצה כלשהי אי אפשר בכלל להשתמש בזה כפלפון.

ועברית.. צריך פריצה בשביל עברית, לא?

יש GPS באייפוד טאץ' ?

לא.

רק באייפון דור 3

פורסם

ועברית.. צריך פריצה בשביל עברית, לא?

לא.

רק באייפון דור 3

נכון אני חושב שצריך פריצה בשביל העברית. אבל השאלה אם בכלל צריך עברית בשביל אייפוד טאצ'. מילא באייפון צריך את זה לSMSים ושמות אנשי קשר, אבל למי שלא שומע מוזיקה עברית זה ממש לא הכרחי באייפוד (אני גם לא בטוח אם באמת צריך עברית פרוצה בשביל כל שימוש בעברית, או שיש פונטים של עברית במכשיר עצמו רק שזה יוצא הפוך בשמות של שירים. למשל הבנתי שגם בלי פריצה והתקנה עברית אפשר לגלוש באתרים ישראלים. בכל מקרה צריך לברר אצל אנשים שמבינים בזה).

פורסם

או שהמלצה שלי - nokia 5800 xpress music

אתמול חבר שלי קיבל אותו הזמנתי לו דרך ebay יצא 1800 שקל כולל משלוח + מטען לאוטו, מגן מסך, סוללה ספייר+מטען חיצוני, מחזיק מפתחות

מכשיר מדהים, מהיר מאוד, איכות סאונד הכי טובה שקיימת במכשיר סלולרי, מומלץ.

עריכה: כמובן שניתן להוסיף תמיכה בעיברית בבית תוך 5 דקות

פורסם

אבל ה5800 בא עם תמיכה מובנה בעברית לא? כמו כל מכשיר אחר של נוקיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים