עבור לתוכן

קניית מחשב דרך מכרז מתוך ברירת מחדל (עד ל 3,000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי אני לא מבין גדול המחשבים, לכן אני מתכוון לסמוך עליך לחלוטין בהרכבת המפרט.

שוב המון תודה, ואם תחשוב שיש חלק שעלי לשנות במפרט או שהוא עדיף בגבולות התקציב, כמובן שאשמח לשמוע בטרם הקניה.

אם כך, כמה הערות לגבי המפרט:

1. בפעם האחרונה (אני מבטיח) - לדעתי בחירת המסך שגויה.

2. הלוח (מבוסס G31) הוא לוח טוב ומשתלם אך בסיסי מאוד, ללא כל פיצ'רים או חיבורים מיוחדים ולא יאפשר OC בעתיד.

הוא לא תומך ב-PCIE 2.0 אך זה רק מתחיל להיות מורגש בגיימינג אולטרא-כבד עם כרטיסים יקרים ב-ה-ר-ב-ה.

כולל רק שני סלוטים לזיכרון עד 2X2G. מספק בהחלט לכל מערכת בטווח הנראה לעיין.

3. המארז בסיסי וטוב עם יכולות קירור טובות אך ממש לא מהשקטים (אך אין לך ממילא תקציב לאחד כזה).

4. בכ~50 ש"ח יותר יש קשיחים של 500GB שמשתלמים בהרבה למחירם.

פורסם

אני בהחלט מצטרף להמלצה של tmpusr (חוץ מכמה עניינים קטנים: למה לוח G31, ועוד כזה שלא ניתן להרחיב בו את הזכרון בעתיד כי יש רק 2 סלוטים? ואם כבר, למה הפריזר 7 אם המעבד בכל מקרה במארז BOX ולוח האם לא בדיוק מתאים לOC בלשון המעטה? לא עדיף כבר להשאר עם הקרור המקורי ולפחות לקחת לוח P31?...) אבל מה עם עניין התשלומים? אתה אמרת שהגבול שלך הוא 4K להכל ביחד, ואתה צריך את זה ב30-36 תשלומים. כאן יש לך מפרט מצויין (שוב, חוץ מהלוח) - אבל אחד שעולה 4200 לפני הפריסה לתשלומים. אחריה, לפי המחירון של חנויות אחרות (כי IQPC לא נותנים מידע בעניין באתרם) 4200 בתשלום אחד הופכים פתאום ל4800-5000 בפריסה ל36 תשלומים. קצת בעיה מבחינתך, לא?

פורסם

^

להבא נסה להפריד למשפטים... קשה מאוד לקרוא כך

1. כי 4G מספק מעל ומעבר ולוח שתומך ביותר (EP31 לא תומך) עולה כפול כמעט ללא כל תמורה ממשית.

2. כי בגיימינג כבד ק8400 + HD4850 מייצרים לא מעט חום וה-FREEZEר לא יקר וחזק מאוד. כתבתי שזה לא חובה.

3. מה יתן P31 חוץ מיכולת OC ו-100 ש"ח יותר במחיר?

4. צודק לגבי המחיר, אבל לדרישות שלו אי אפשר לרדת כמעט ללא פגיעה בביצועים. אולי ל-E5200 עם לוח P31 ואז לעשות OC מתון ל~3G בערך, אבל זה כבר ל"מתקדמים" ולא מומלץ במיוחד ללא ידע בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים