עבור לתוכן

זקוק לעצה לגבי נייד בתקציב של 1500-2000 דולר, אפשרות להזמנה דרך ארהב דרך MUSTOP

Featured Replies

פורסם

הדגם שלי עם כרטיס מסך נתיק, ולפי שחיטה שביצעתי בו הוא לא מתחמם בצורה קריטית...

המעבד מתחמם יותר ממנו ברוב המקרים.

כמובן שהכל תלוי בכמה אבק המחשב צבר מהאויר פה בב"ש...

דרך אגב, CMS אפילו לא מכירים את הנושא של הארכת האחריות.

פורסם
  • מחבר

אוקי תמר אני אהיה איתך הכי גלוי שאפשר. אני הגעתי מראש כדי לקנות מחשב עם יכולת משחק גבוהה, ויש את התקציב להוציא מה שצריך. אני עכשיו במקסיקו, אם צריך אני אוכל טאקו ואדוג דגים במקום לאכול במסעדות. יהיו גם 2500 דולר אם צריך. העניין הוא שqttp‏ צודק בכיוון שלו. לא ממש חשבתי על זה שלא פרקתי לשחק על מחשב 13.3 אינצ', ולכן חבל להשקיע על מחשב כזה חזק. מה שאומר שאני אקנה מחשב נייד. ובשאר הכסף בהמשך אקס בוקס או נייח סביר. עכשיו מבחינתי אם המחשב צריך לספק צרכים אחרים. בגלל זה רציתי לדעת אם יש מחשבים שהם לא דור אחד אחורה, שנחשבים איכותיים. עם גימור טוב מבחינת נוחות העבודה, משקל סביר ועם כרטיס מסך לא מובנה ולא גרסה 8 של נוידיה. מחשב 13 או 14 אינצ' שיהיה של כל חברה. לא חייב דל, ואני מעדיף לא לשלם אקסטרא בעיקר על השם של החברה כמו למשל במקרה של המקבוק. ואני ממש אשמח אם אני אוכל לדעת גם מה בדיוק לחפש כי עד עכשיו פשוט עשיתי את הסינון לפי כ. מסך נטו.‎ ‎כי כשעשיתי השוואה בין ‏ e6400‎ ‎& xp13‎ ‎‎& asus f6-be‏ האסוס לקח בכל הפרמטרים.(אל תשכחו שהכרטיס של האסוס מהסדרות החדשות מפעיל כרטיס חלש יותר רוב הזמן כדי למנוע התחממות ולחסוך חיי סוללה‎ ‎‏ ושאר הנתונים שלו מעולים.אז רציתי לדעת מה אני מרוויח אם אני לא קונה את האסוס וקונה מחשב באותו מחיר או קצת פחות עם נתונים יותר טובים.לגבי hp,שמעתי ממש דברים רעים על המעבדות והתמיכה הטכנית שלהם שממש גרמו לי להרתע מלבדוק דגמים שלהם.סורי על החפירה הארוכה וממש תודה על העזרה עד עכשיו

פורסם

לא הצלחתי להבין מה אתה שואל שלא התייחסנו אליו כבר. כן, יש בהחלט מחשבים טובים ב-14.1" מדור נוכחי ועם כרטיסי מסך שאינם מהסדרה הנוכחית. E6400 שציינתי למשל או T400 של לנובו.

מה שאתה מקבל עם מחשב כמו ה-E6400 או ה-T400 על פני ה-F6 הוא ,כפי שכבר נאמר, איכות יותר גבוהה, אמינות, עמידות ונוחות. כמו כן, חיי הסוללה יהיו טובים יותר ויש פונקציות עסקיות כמו תמיכה בתחנת עגינה, מסך מט ו-Trackpoint.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים