עבור לתוכן

בעיות הם ספק האינטרנט 012. לא צריך עזרה, רק רוצה לשתף וליידע אתכם

Featured Replies

פורסם

אז ככה, חשוב לציין שאני במקצועי איש מחשבים ואני לא מדבר כאדם ללא ידע בנושא.

מזה כמה זמן היו לי בעיות באינטרנט, מהירות איטית בעיקר בשעות העומס, ניתוקים חוזרים למאית השנייה שבקושי מורגשים וכו'. אחת הבעיות המוזרות הייתה שבזמן הורדה דרך שרתי רפידשייר לא הייתה אפשרות להתחיל הורדה מהאמצע (והשרת כן תומך בעניין). הייתי חייב לחדש את ההורדה כל פעם, כמו כן לא הייתה לפלאשגט אפשרות לפצל הורדות.

התמיכה הטכנית של 012 הייתה על הפנים, טכנאים חסרי ידע ולא מקצועיים שניסו לערבב אותי ולהאשים את המחשב שלי בבעיות.

לפני מספר חודשים התווספה עוד בעיה ופשוט לא יכלתי לגלוש לאתרים/שרתים מסוימים, סתם ככה, ללא קשר בין השרתים. מוזר מאוד. אחרי ריבים רבים ואיומים הגיע טכנאי "בכיר" לביתי והחליף את המתאם שיחות (אני גם בקו הביתי ב012). הדבר פתר את בעיית ההתחברות לשרתים אבל לא את שאר הבעיות.

אתמול נשבר גב הגמל והחלטתי לעבור לנטוויזן. בגלל הביקורות הטובות שאני מכיר עליהם והשירות המעולה שאני חווה מהם יום-יום בעבודה.

מיותר לציין שכל הבעיות נפתרו, ההורדות הסתדרו ועד כה המהירות נשארת יציבה וללא בעיות מיוחדות.

סתם רציתי לשתף בעניין ולדעת אם אולי לחלקכם קרו מקרים שונים (אני אישית מכיר מספר אנשים שהיו להם בעיות דומות עם 012, כמו כן מאוד קשה להתנתק מהם והם משקרים לאנשים חסרי ידע בפנים, או לפחות בשפורפרת). תיזהרו ואל תהיו פראיירים.

תודה, חן.

נ.ב. אה, ונזכרתי. אחרי שעברתי כבר לנטוויזן 012 נזכרו להפנות אליי בטלפון טכנאי "בכיר" והוא טוען שהבעיות שלי הם כי אני בשירות גלישה בטוחה. אציין רק שאת שירות גלישה בטוחה ביקשתי מהם לנתק לפחות 4 פעמים וכל פעם הם אמרו בסדר בסדר ולא ניתקו ובמשך תקופה גם גבו ממני כסף עבור הבדיחה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים