עבור לתוכן

עזרה עם 2333SW של סמסונג...!

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח לקבוע שהמסך ישלח אות דרך הDVI..

בנתיים אני מחובר עם הVGA.

בנוסף, אני לא מצליח לקבוע את הרזולוצייה על 1920x1080 @ 60mHz.. זה עושה לי על 30

ואני לא מצליח לראות כלום..

מישהו יכול להסביר לי כיצב אפשר להפעיל את זה?

לקח לי רק 30 דקות להכניס אותו לרגלית :bash: ועכשיו גם הרזולוצייה..

מעצבן >:(

פורסם

אני לא מצליח לקבוע שהמסך ישלח אות דרך הDVI..

המסך לא שולח אות, הוא מקבל אות. בתפריט של כל מסך בערך יש את ההגדרה VGA\DVI\AUTO. אם AUTO לא מזהה נכון, תדרוש DVI.

לגבי הרזולוציה - זה לא המסך, זה כרטיס המסך. האם הדרייבר מעודכן? אם קיבלת דיסק עם המסך, האם התקנת את מה שעליו?

פורסם
  • מחבר

המסך לא שולח אות, הוא מקבל אות. בתפריט של כל מסך בערך יש את ההגדרה VGA\DVI\AUTO. אם AUTO לא מזהה נכון, תדרוש DVI.

לגבי הרזולוציה - זה לא המסך, זה כרטיס המסך. האם הדרייבר מעודכן? אם קיבלת דיסק עם המסך, האם התקנת את מה שעליו?

כן טעיתי.. הוא לא מקבל אות דרך הDVI.. אם אני לוחץ על הכפתור שאמור לשנות הוא עושה מסך שחור ואז חוזר לVGA..

הרזולוצייה הצלחתי איך שהוא לקבוע 1920x1080@60Hz אבל המסך לא רחב, אלא ריבוע.. אני לא מצליח להרחיב אותו על כל המסך..

הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן (9.2)

מה לעשות.. כרגע גם הDVI מחובר וגם הVGA עם מתאם DVI.. אולי זאת הבעיה?

אבל כאשר אני מנתק את הVGA המסך הופך לשחור וזהו..

בבקשה עזרה...

פורסם

גם לי יש מסך של סמסונג (T220) ואני בספק שהם ממציאים תפריט חדש לחלוטין לכל דגם שיוצא. במסך שלי לפחות יש בחירה בין DVI\VGA\AUTO כאמור (רק השמות שונים" אנלוגי-דיגיטלי-זיהוי אוטו'). אתה אומר "...מסך שחור ואז חוזר לVGA". במצב DVI המסך לא אמור "לחזור" לשום דבר, גם אם הוא לא מוצא אות. תנתק את כבל הVGA, תגדיר את המסך על דיגיטלי\DVI\איך שלא קוראים לזה בדגם שלך, ותראה מה קורה.

אגב, ניסית לקרוא את חוברת ההוראות? :P

פורסם
  • מחבר

גם לי יש מסך של סמסונג (T220) ואני בספק שהם ממציאים תפריט חדש לחלוטין לכל דגם שיוצא. במסך שלי לפחות יש בחירה בין DVI\VGA\AUTO כאמור (רק השמות שונים" אנלוגי-דיגיטלי-זיהוי אוטו'). אתה אומר "...מסך שחור ואז חוזר לVGA". במצב DVI המסך לא אמור "לחזור" לשום דבר, גם אם הוא לא מוצא אות. תנתק את כבל הVGA, תגדיר את המסך על דיגיטלי\DVI\איך שלא קוראים לזה בדגם שלך, ותראה מה קורה.

אגב, ניסית לקרוא את חוברת ההוראות? :P

אין שום דבר שכזה בתפריט, אבל יש כפתור שמחליף בין האותות, וכאשר אני מחליף לאות "Digtal" ומנתק את הVGA הוא רושם שאין אות..

ולא מופיע דבר על המסך.. ואז אני צריך לכבות את המסך לחבר את הVGA וללחוץ שוב על כפתור ולהעביר לVGA..

אין חוברת הוראות.. קיבלתי דף שמסביר איך לחבר את הכבלים ואיך לקבוע רזולוציה וקצב ריענון.

אני משתגע מזה :screwy:

פורסם

תנסה דבר כזה:נתק את שני הכבלים,חבר רק את כבל ה DVI לאותו חיבור שאליו היה מחובר ה VGA עם מתאם,(אם הבנתי נכון,יש לך שני חיבורי DVI,יתכן שאחד מהם הוא "ראשי"),ותעשה ריסטרט-חשוב לעשות ריסטרט אחרי שינוי חיבור DVI.

פורסם
  • מחבר

לא הולך כלום, התקשרתי מאות פעמים לתמיכה, אף אחד לא הצליח לעזור..

אחד אומר שהכבל לא תקין וישלחו לי אחד חדש, אחד אומר שיש לי בעיה בכרטיס מסך (?) - לא ייתכן..

ועכשיו שאני מחובר עם כבל הVGA ועם הרזולוציה הטבעית (1920x1080) יש לי קצוות שלא מופיע בהם כלום..

לדוגמא

| תצוגה |

כאשר ה"|" הוא הקו השחור, שאני אומר קו אני מתכוון לקטע של 15 ס"מ..

למישהו יש רעיון?

פורסם
  • מחבר

* * הקפצה * * :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים