עבור לתוכן

עיסוק: ת'רד העבודה שלכם.. התנדבות שלכם... ???

Featured Replies

פורסם

אתם עובדים? מתנדבים?? איפה? איך הגעתם?..

אני: בגיל 15 עשיתי קורס פרחי רפואה, (ההעשרה במקצועות הרפואה) שלושה חודשים קורס במסגרת חוג של קופת חולים שלי (מכבי),

הקורס חינם בתנאי התנדבות על שעות הקורס. עשיתי את ההתנדבות בחדר אחיות לימדו אותי לעשות א.ק.ג. הגעתי למכבי על ידי הרשמה באינטרנט..

בגיל 16 עשיתי קורס של במד"א במסגרת מחויבות אישית של בית ספר, קיבלתי כרטיס מגיש עזרה ראשונה הקורס חינם בתנאי התנדבות אחת לשבוע

במשך שנתיים. עשיתי התנדבות על אמבולנס הגעתי ע"י בית ספר...

במקביל בגיל 16 אני מתנדב בבית חולים ברזילי באשקלון טכנאי א.ק.ג הגעתי ע"י קופ"ח..

ומתנדב במרכז רפואי לכלבים וחתולים רם פורר באשקלון הגעתי ע"י פינת חי של בית ספר..

ועובד מחלוקת פליירים בתיבות הדואר .. הגעתי ע"י אינטרנט פורטל דורשים

פעיל במועצת תלמידים ועוד..

מה איתכם [= ?

פורסם

אני זונה, לא רואה שום סיבה לבזבז את הזמן שלי בהתנדבות.

פורסם

בגלל (או יותר נכון, בזכות) מחויבות אישית אני מתנדב בכיבוי אש בתל אביב

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< כמו שאפשר לראות ;D

אבל אני מתכוון להמשיך להתנדב שם גם אחרי ה 60 שעות.

(היום אני במשמרת שם, אולי תזכו בתמונות)

עבודה, מוריד את הכלבה של השכנים...זה לבנתיים, אין לי כל כך זמן פנוי...

פורסם

התנדבתי כמה שעות במשמר האזרחי בישוב שאני גר בו (תל מונד).

הפסקתי להתנדב (לא סיימתי 60 שעות) בגלל בעיות שלהם, לא שלי. אפשר לאמר שאפילו נהנתי שם ובכיף הייתי ממשיך.

היו ימים שאני ועוד 2 חברים היינו באים לשב להתנדב (אחרי שקבענו מראש..), מחכים בזמן שה"מפקדת" הייתה יושבת בחדר של המפקד, אנערף מה עושה שם ואז אחרי שעתיים, היא הייתה יוצאת ואומרת "אין מה לעשות היום, לכו הביתה".

אחרי פעמיים - שלוש כאלו, הבאנו שכרגע לא מתאים להם או משהו. הפסקנו לבוא. ואז אחרי כמה שבועות המפקדת ההיא שאחראית על הנוער התפטרה (קרה לה איזה משהו) ומאז אין התנדבות של הנוער.

בקשר לעבודה, זה חור. אין פה הרבה מקומות עבודה...

הייתי שמח לעבודה, יש לי מה לעשות עם הכסף :)

פורסם

אצלנו זה דווקא להיפך. אלה שאחראים עלינו הם גם מתנדבים (בד"כ בכיתה י"א י"ב, ויש גם כאלה שאחרי צבא), שהמשיכו אחרי ה 60 שעות. לפעמים הם בעצמם מתקשרים ושואלים אם אנחנו רוצםיל עשות משמרת וכו', ולא חסרים אירועים שלא היה מספיק כוח אדם אז הקפציו את המתנדבים..

פורסם
  • מחבר

אני שמח לדעת שלא רק אני מתנדב.. [=

שטפו אותנו בעבודות שלכם ובהתנדבות שלכם..!!

"למי שיש רצון ותשוקה חזקה לשרת את הזולת, חייו יהפכו לחלום מופלא, גם אם הדרך תיהיה סבוכה ורצופת סתירות" (יאנוש קורצ'ק)

פורסם

אני עוזר בקבוצת ג'ודו צעירה שבה אני מתאמן- עוזר מאמן ובעתיד מדריך (ארוויח כנראה על זה כסף, אחרי קורס מדריכים השנה.)

דבר נוסף שאני עושה זה מדריך בתנועת נוער קטנה.

"לפרנסתי" אני עוסק בעבודה במרכול קטן איפה שאני גר ואני אחראי בערך על הכל- מתמחור של המוצרים עם אקדח עד למילוא סחורה של שתייה קלה/חריפה ומוצרי חלב וביצים.עסקתי בזה בחופש הגדול כל הזמן בבקרים וכיום בגלל הלימודים רק בשבתות בבקרים(לא נורא, מרווחים 150 אחוז! ;D).

פורסם

נמושות... למה לעזאזל להתנדב?

סתם אני צוחק =]

אני לא יודע אם זה נחשב אבל אני התנדבתי לצה"ל [לא הייתי חייב להתגייס]

במחויבות אישית קיבלתי פטור או משהו כזה בגלל שהתאמנתי בנבחרת שחייה. אמרו לי שזה ייחשב לי כמחויבות אישית ואת הפרויקט עשיתי על שחייה :) יצאתי בזול... לא ניגבתי לזקנים

אגב, נשמע מעניין כל הקורסים במד"א - תמיד רציתי לדעת ולהתמקצע באמת בעזרה ראשונה, ולא הבררה שמלמדים בצבא.

פורסם

מתנדב מד"א בית שמש כבר שנה+ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני אוהב את הרפואה מאוד...

ומורעל על הצבא, רוצה לעשות קורס חובשים קרבי בצבא.

ההתנדבות עוזרת לי אמון.. בתחום הרפואה כי זה מה שאני יעסוק

בחיים . אני רוצה להיות כירורג כללי. דרך אגב בקופ"ח אני משטתף

בניתוחים של כירורג , לא משהו סתם ביופסייה , תפרים, ציפורן חודרנית, וכו'...

פורסם

למה לא אם אפשר להתנדב

בכייף (זה לא עניין של פראייר או משהו , זה פשוט עושה טוב בלב)

אני לא עובד

(מליונר) חחחחחחחחחחחח סתם סתם

אממ לא משהו קבוע כי אני מתקשה עם פיקוח והוראות

מתקן מחשבים בבית

מחשב שניים בשבוע... אולי 3

מה רע?

פורסם
  • מחבר

כן דווקא לא רע בכלל

העיקר שטוב לך..

פורסם

אני בתחילת התנדבות במכבי אש..

עברתי קורס עברתי מבחנים..

הגיעו המשמרות לא יצא לי לצאת לשריפה עדיין !!!

חוץ מזה לומד ולא עובד עדיין ! רק עוד חודש בתור שליח !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים