עבור לתוכן

מעניין לקנות מחשב

Featured Replies

פורסם

אז כך אני מעניין לקנות מחשב אבל יש כמה בעיות :

1. אני מאוד רוצה לשחק בstarcraft and diablo אז העים שווה לי לחכות או לקנות ולא לחכות?

2. אני לא יודע מה עדיף intel geforce or amd ati

אני האמת כול החיים משתמש רק בamd ati אז אפשר להגיד שאני פאנבואי שלהם

אבל עים יש לאינטל להציע משהוא יותר טוב אני אשמח לקבל הצעה

חוץ ממשחקים האלה אני גם רוצה לשחק ברשת כמו wow משחקי יריות וכו

התקציב התיקרה 6000 אפשר לגלוש עד 6500

אני גם מעניין לעשות crossfire או של geforce אבל מה עדיף?

אני גם מעניין מדי פעם לחבר לlcd שלי שבסלון לירעות סרטים

והמסך מחשב שלי בגודל 19 אינץ אז אפשר לשדרג לי 22 אינץ

אבל חוץ מזה לא צריך ציוד נלווה

פורסם

מעבדי אינטל‏ Price Units Total

Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1460 1 1460

לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total

EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 460 1 460

זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total

2x2GB OCZ Reaper HPC Edition 370 1 370

כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total

GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 1300 1 1300

דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total

500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 275 1 275

צורבים‏ LG Price Units Total

DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110

מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total

Freezer 7 Pro (LGA775) 115 1 115

מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total

CM 690 Black (No PSU) 335 1 335

ספקי כוח‏ Corsair Price Units Total

HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular 520 1 520

מסכים‏ LG - שלוש שנות אחריות Price Units Total

LG W2261V 22 Inch 2ms DVI WideScreen Black 1045 1 1045

מחירון עבודות במעבדה‏ Price Units Total

הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל 10 1 10

Total price 6000 ¤ לפי מחירון מזומן של KSP.

- מעבד QUAD CORE חזק.

- זיכרונות CL4.

- כ.מסך חזק מאד למסך FHD

- מסך FHD.

- קירור מעבד טוב.

- מארז מאוורר ומרווח.

- ספק מודולרי איכותי.

פורסם

למפרט שמעליי -

- אין טעם לקנות כיום Q9550 כשיש את הפנום 2 בשטח

-הכרטיס מסך שבחרת במפרט שלך הינו הגיסרא ה"ישנה" של ה 260GTX מה שאומר - פחות ביצועים,עם כבר כרטיס במחיר הזה אז עדיף את ה HD4870 1GB

-אין צורך לקחת את ה HX520 כשיש את ה TT TP 600W בעוד כמה שקלים שהוא חזק יותר ויאפשר שידרוג עתידי

-אין טעם לקחת זיכרונות כמו ה OCZ Reaper,הפלטיניום באים במהירות, ותיזמונים זהים ולכן עדיף לקנות אותם,הם זולים יותר

-לגבי המסך,הוא אולי Full HD בנייר,אבל תנסה ליראות Full HD במסך 22",אני מאמין שלא ניסת,כי אפילו על מסך 24 לא רואים HD כמו שצריך כך שזה סתם פרט שולי חסר ערך.

לפותח האשכו שלום,לחכות אולי הייתי ממליץ כי בתקוה שהולכת להגיע לארץ הסידרה החדשה של הפנומים של AMD יתכן ותהיה הוזלת מחירים מצד אינטל או\ו דגמים קודמים של AMD,אך אני לא יכול לומר לך שבעוד X זמן המעבדים האלו יגיעו ותהיה X הוזלת מחירים לכן זהו שיקול שלך עם לחכות.

במידה ואינך מעוניין לחכות הייתי ממליץ בחום על המפרט הבא שהוא גם מ KSP,הייתי ממליץ לקחת את המפרט הזה וללכת ל Ivory שיתחרו בהצעה,כך תקבל מחיר זול יותר או אולי חלקים חזקים יותר,לשיקלוך.

z-1183295213.JPG

במפרט הזה כמו שאתה יכול לשים לב הלכתי על פלטפורמת AMD,שתתן לך יותר ביצועים ביחס למחיר,המעבדים האלו הוכחו כמעבדים טובים ל OC לא פחות ממעבדי Intel.

הלוח שבחרתי תומך CF כך שבעתיד תוכל להוסיף עוד כרטיס ATI מסידרת HD48XXX ולשפר ביצועים,הספק אומנם יהיה קצת גבולי אך זה תלוי בכמה משתנים.

המסך כמו שמת לב הוא 24" שיתן מענה לכרטיס המסך שבחרתי בישבילך ( HD4850x2 2GB) שבמסך הזה באמת תוכל לנצל את מלוא כוחו של כרטיס המסך הזה שכולל גם 2GB זיכרון במיוחד לרזולוציות גבוהות.

בעתיד עם תירצה תוכל להוסיף קירור נפרד למעבד וגם לבצע OC נחמד,למרות שגם עם קירור הסטוק תוכל לבצע OC אך כמה רחוק תגיע אני לא יכול להגיד לך,בכל מיקרה עם יש לך אפשרות להשקיע עוד 100 ש"ח קנה את הקירור AC Freezer 64 Pro לושבת ה AMD (דגם חופף של ה AC Freezer 7 Pro לתושבת של אינטל)

תתחדש !

פורסם

1. הPHENOM 2 נופל בביצועים מהC2Q בבנצ'ים. התאמצתי וקשה למצוא BENCH שבו הPHENOM 940 יעבור את הQ9550.

2. באתר של ZOTAC הם די כלבים מבחינת זה שהם לא ממש מאפשרים לך לראות איזו גרסא של הGTX260 זו, פה יתכן ואתה צודק.

יש את גרסאת הTOXIC של SAPPHIRE ל4870, היא מעט יקרה יותר, אבל תהיה מצוינת.

3. הזיכרונות PLATINUM XTC EL הם לא זיכרונות CL4, אלא CL5 והם עם תזמונים לא סטנדרטייים 5-4-4-15, ולא 4-4-4-15.

4. הספק 600W של TT הוא בעל ניצולת נמוכה לעומת הCORSAIR, ולא משתלם, כמו גם לא דרוש פה כי גם הCORSAIR יחזיק שדרוגים בהמשך, ובנוסף לCORSAIR יש את הבונוס של היותו מדולרי.

ההמלצה ללכת מחנות לחנות עם "הצעות מחיר" היא מצחיקה, כי חברות כמו IVORY ושאר שחקנים גדולים בתחום לא מטומטמות, ולא מוציאות הצעות מחיר רשמיות, בנוסף, כאשר הן "מתחרות" זו בזו על המחיר הנמוך יותר, הם לרגע לא יתנו עסקה שבאמת פחות משתלמת מבחינתם, במקרה הטוב, הם יתנו לך חומרה פחות טובה בהסבר שזה לא משנה.

מעבר לזה, אנחנו לא מדברים על סרטי HD שבהם לגודל המסך חשיבות מכרעת, אלא על GAMING, ודווקא בתחום הזה, לרזולוציה הגבוהה יש ערך מוסף, והמשחקים, שיצא לי לראות על 24" ועל 26" נראים טוב בהרבה בHD, כאשר ישנו מחשב שמסוגל להחזיק אותם.

פורסם

עם היית לך איזו פיסת מידע שמאשרת את רוב התגובה שלך הייתי שמח,ה TT 600W חזק מה HX520,לא יודע מאיפה הבאת את העניין של הנצילות אך בכל מיקרה ה TT מחזיק בתג נצילות של כ 87%,אתה מוזמן לבדוק באתר היצרן ובעוד סקירות,לגבי המעבד,אולי בבאנצ'ים ה AMD מפסיד אבל הוא גם זול יותר,ובמשחקים ההפרש כ"כ נמוך שלא שווה להשקיע עוד שקל לטובת ה Q9550,דרך אגב דיברת עם משחקי HD,אני מאמין שעם ה 260GTX ששמת במפרט שלך הייתי מעוניין לראות על כמה FPS המשחקים ירוצו ב HD,עם כבר להריץ משחקים ב Full HD הייתי הולך על מינימום 280GTX או כרטיס ברמתו (לדוג' ה HD4850X2 שבחרתי במפרט שלך שנחשב אפילו חזק יותר) לגבי הזיכרונות,התיזמונים כ"כ חסרי משמעות שחוץ מ OC קיצוני יחסית אין לזה משמעות,ראיתי הרבה אנשים עם CL5 שהגיעו לתוצאות טובות לא פחות מ CL4,ועכשיו לגבי החנות,אף חנות לא תתן לך מפרט שלא משתלם בעבורם ותפסיק לדבר שטויות,במידה ותבוא לאייבורי עם הצעה מתחרה הם ינסו לתת לך הצעה טובה יותר מהמלאי שלהם,זה לא חיייב להסתכם במחיר אלא גם בחלקים,אני אישית לא שמעתי מהם אף פעם שחלק X אותו דבר כמו חלק Y עם זה לא היה נכון אז תפסיק לבלף.

בכל מיקרה,המפרט שלי טוב יותר ועם נירצה לאמת זאת נחכה לעוד תגובות שיאשרו זאת,יום נעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים