עבור לתוכן

HTPC חדש, אשמח להצעות. בין 700 ל 800 דולר מNewegg.

Featured Replies

פורסם

אז הגרוטאה הישנה שהייתה לי בסלון סיימה את משימתה ארוכת השנים בהצלחה, ואני רוצה להשתדרג.

החלטתי שאני מצמצם את המארז ATX הגדול שהיה שמה למשהו יותר קומפקטי.

--עריכה--

1. מה התקציב? 700-800 דולר

2. מטרות המחשב? צפייה בסרטי HD (1080P) באיכות מקסימלית, משחקים פה ושם (כבדים/קלים), הצגת תמונות וארגון, מחשב לשיתוף הקבצים של הבית.

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הטלוויזיה עצמה

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שעושה את העבודה

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן, המחשב יעמוד בסלון וחשוב שיהיה שקט במיוחד ואלגנטי.

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. משחקים אני מניח ששוטרים למיניהם,אולי SC2 לכשיצא. רזולוציה ממוצעת, הגדרות MED או מה שהמפרט יאפשר.

--לא מתוכנן OC--

וזה מה שחשבתי עליו :)

Shuttle SP45H7 Intel Socket T(LGA775) Intel P45 Black Barebone - Retail $374.99

Western Digital Caviar Black WD5001AALS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM $74.99

EVGA 01G-P3-N959-TR GeForce 9500 GT 1GB 128-bit GDDR2 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail $69.99

G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-4GBNT - Retail $39.99

Intel Pentium E5200 Wolfdale 2.5GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80571E5200 - Retail $72.99

ביחד עם מסים ומשלוח יוצא 702 ~

כמובן שאני לא שוהה כרגע בארץ ככה שהמחירים מNewegg הם הרלוונטים בשבילי ;)

הלכתי על Shuttle כי אני מוקסם מהאלגנטיות והגודל של המארזים שלהם, ומביקורות שקראתי הם גם מאוד שקטים ובאים עם קירור פאסיבי למעבד.

אני עדיין מתלבט עם יש איזושהו צורך לרכוש כונן Blu-Ray,מכיוון שהמחשב הזה הולך לשרת את המשפחה בכמה שנים הקרובות.

אשמח לשמוע עצות נוספות וביקורת בקשר למפרט, ופירוט קצר או אולי אלטרנטיבה.

בבקשה אם מישהו רוצה ללנקק חלק אז מ www.newegg.com

תודה :)

פורסם

מפרט על הפנים, אולי חוץ מהמעבד. מופרז, מבוזבז ורועש.

בוא לפורום "מפרטי מחשב", עדכן שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - בדגש על OC, שקט ונתוני גיימינג, ונעזור לך.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0,

פורסם
  • מחבר

וואלק חשבתי שזה דווקא המינימום שאפשר להוציא, מסתבר שלא אז חחח ;)

ערכתי את ההודעה, אשמח אם תוכל בבקשה להעביר אותה לפורום מפרטי מחשב. :)

פורסם
  • מחבר

אחלה שלחתי,

אשמח אם בינתיים תוכל להראות לי משהו ש"צורם" לגבי המפרט, כי הוא נראה לי סולידי יחסית לשימושים שציינתי(אכן?)

יש כמות ראם מספקת (לא שזה משפיע על המחיר ממש)

מעבד סביר

לוח מבוסס ציפסט רגיל

כ"מ שיטפל בHD וCasual gaming

ודיסק קשיח מכובד.

ככה לפחות זה נראה לי

פורסם
  • מחבר

עוד רעיונות מישהו בבקשה? אני צריך להזמין את זה כבר שבוע הבא ועוד לא עלו פה הצעות לשינוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים