פורסם 2003 ביולי 1922 שנים יש לי לוח אם EPOX 84DA+ ויש לו קרטיס קול עם תמיכה ב spdifזאת אומרת יש על הלוח חמישה פינים שמיועדים לכרטיס הרחבה פשוט שמשמש כמחזיק ליציאה עצמההבעיה היא שאין כזה כרטיס למכירה בארץ( לפחות לא שאני יודע )עכשיו אין לי בעיה להשיג יציאה ולהליחם אותה עם שני חוטים לפינים אבל אני לא לאיזה! (אני צריך יציאה cox, לא אופטי )יש שם SPDIF_INSPDIF_OUTGNDNCVCCיש למישהו מושג??בכל מיקרהאני מעדיף כזה כרטיס מוכן אם משיהו יודע איפה אפשר ליקנות כזההשני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/accessoiries.htm
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אתה צריך להשתמש בפינים SPDIF_OUT וGND את החוט של SPDIF_OUT אתה מחבר לחיבור הפנימי של הRCA ןאת האדמה (GND)אתה מחבר לחיבור החיצונינ.בזה תשעים ותשע אחוז שזה נכון אבל ליתר ביטחון אני לא אחראי לתוצאות
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אתה חייב את החלק שתומך ב בלוח אפשר למצא באתר כמו שהזכרת אבל ! שאלתי את PCH והם לא מייבאים אותו לארץ ..
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים הרכבתי חיבור כזה עכשיו , וזה עובד... (חיבור ג'מפר מחובר לRCA נקבה) התוכנה של אנבידיה מזהה לי 5.1 , מחובר לרסיבר שלי.יפה.. חסכתם לי קניה של כרטיס עם יציאה דיגיטלית :-)
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים הבעיה היא שאין כזה כרטיס למכירה בארץ( לפחות לא שאני יודע )לא ממש תמצא את זה בחנויות ,כיוון שזה תוספת ללוח אם רק ליבואן צריך להיות את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.