עבור לתוכן

צריך עזרה קטנה בנוגע לסוויטש להפעלה / כיבוי מאווררים במחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מאווררים (מתוך 4 במארז לא כולל זה של המעבד) שאני רוצה לעשות להם מתג כך שאני אוכל לשלוט על הפעולה שלהם בלי לפתוח את המארז וכאלה... השאלה שלי היא מה דעתכם על הרעיון של לקחת 2 חיבורי מולקס כמו של מאוורר (כשיש אחד זכר ואחד נקבה) ולחבר את הזכר למתג ומהנקבה למשוך את החשמל למאוורר הראשון ומהמאוורר הראשון למשוך לשני... ? או שיש לכם דרך אחרת יותר טובה לחיבור מתג יחיד לשני מאווררים ?

נ.ב

זה מתג עם נורה בפנים ככה שאני לא צריך לד ונגד וכל מיני שטויות פשוט חיבור ישיר...

פורסם
  • מחבר

עזרה? מישהו? החלקים אצלי ואין לי מקום אחר לשאול אני חבר וותיק בפורום אחר אבל לא כל כך בקיאים בחשמל ואלקטרוניקה כמו פה... נרשמתי במיוחד בשביל זה בחיאת שמישהו יעזור לא נראה לי שזה כזה מסובך

פורסם

כן .. פשוט קח אחד מהחיבורים של המולקס במידה והוא מתחבר במולקס ופשוט תבצע חתך פשוט ותחבר למפסק..

אם זה חיבור ללוח אם אז גם אחד מכל אחד תאגד אותם ותחבר למפסק. פשוט

פורסם

תעלה תמונה של המפסק אני אסרטט לך בדיוק אין

פורסם
  • מחבר

img2071.jpg

img2075.jpg

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

איזה חוט בחיבור של המולקס אני אמור לחתןך ?!?!?

פורסם

אתה צריך במולקבס 0 ו 12 V כלומר את הצהוב והשחור שלידו לפי מה שאני זוכר

שים לב שאתה מחבר את המאוורירים במקביל אחד לשני ואת שניהם בטור למפסק

אם תחבר את המאווררים בטור לא תקבל מהירות סיבוב גבוהה שכן המאווררים יפעלו ב 6V במקום ב 12V כפי שהצעתי

פורסם
  • מחבר

ואך אני מחבר בטור ? למדתי את כל הדברים האלה בפיזיקה אבל אני לא יודע איך זה נראה תחלס

פורסם

אחי, זה מפסק של 250 וולט,

מה שאומר שגם המנורה בפנים עובדת על מתח בהתאם..

תבדוק את העניין.

פורסם
  • מחבר

טוב הסתדרתי יצא סבבה הנורה באמת לא עובדת אבל העיקר שהעסק עובד... תודה רבה למי שעזר

פורסם

תפתח את המתג ותחליף נורה לאחת של 12V

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים