פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים יש לי שני מאווררים (מתוך 4 במארז לא כולל זה של המעבד) שאני רוצה לעשות להם מתג כך שאני אוכל לשלוט על הפעולה שלהם בלי לפתוח את המארז וכאלה... השאלה שלי היא מה דעתכם על הרעיון של לקחת 2 חיבורי מולקס כמו של מאוורר (כשיש אחד זכר ואחד נקבה) ולחבר את הזכר למתג ומהנקבה למשוך את החשמל למאוורר הראשון ומהמאוורר הראשון למשוך לשני... ? או שיש לכם דרך אחרת יותר טובה לחיבור מתג יחיד לשני מאווררים ? נ.ב זה מתג עם נורה בפנים ככה שאני לא צריך לד ונגד וכל מיני שטויות פשוט חיבור ישיר...
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים מחבר עזרה? מישהו? החלקים אצלי ואין לי מקום אחר לשאול אני חבר וותיק בפורום אחר אבל לא כל כך בקיאים בחשמל ואלקטרוניקה כמו פה... נרשמתי במיוחד בשביל זה בחיאת שמישהו יעזור לא נראה לי שזה כזה מסובך
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים כן .. פשוט קח אחד מהחיבורים של המולקס במידה והוא מתחבר במולקס ופשוט תבצע חתך פשוט ותחבר למפסק..אם זה חיבור ללוח אם אז גם אחד מכל אחד תאגד אותם ותחבר למפסק. פשוט
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים אתה צריך במולקבס 0 ו 12 V כלומר את הצהוב והשחור שלידו לפי מה שאני זוכר שים לב שאתה מחבר את המאוורירים במקביל אחד לשני ואת שניהם בטור למפסק אם תחבר את המאווררים בטור לא תקבל מהירות סיבוב גבוהה שכן המאווררים יפעלו ב 6V במקום ב 12V כפי שהצעתי
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר ואך אני מחבר בטור ? למדתי את כל הדברים האלה בפיזיקה אבל אני לא יודע איך זה נראה תחלס
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים אחי, זה מפסק של 250 וולט,מה שאומר שגם המנורה בפנים עובדת על מתח בהתאם..תבדוק את העניין.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר טוב הסתדרתי יצא סבבה הנורה באמת לא עובדת אבל העיקר שהעסק עובד... תודה רבה למי שעזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.