עבור לתוכן

Samsung 2243bw vs. 2243ew

Featured Replies

פורסם

בדביק כאן למעלה נטען שגרסת ה-ew היא גרסה חסכונית בחשמל וזה כל ההבדל; זה נשמע לי קצת מוזר, לאור העובדה שאין לה (ל-ew) זכר באתר של Samsung ובאתר של קבוצת חיון (היבואנית) המחיר הרשמי של גרסת ew זול מגרסת ה-bw (נראה שגם בחנויות זה המצב). למישהו יש איזשהו ידע קונקרטי יותר בנושא?

בנוסף, האם גרסאות ה-x (כלומר bwx, ewx) באמת שונות רק ב-usb hub שנוסף בהן וה-bezel המבריק?

תודה,

דרור.

פורסם

המסך מופיע באתר של סמסונג, אין לי מושג למה אף אחד לא מוצא אותו.

http://www.samsung.com/il/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS22MYDKFV/ILC

היא חסכונית יותר בחשמל והניגודיות הדינמית שלה גבוהה יותר (וזה לא חשוב).

לגבי השאלה השנייה, כן.

פורסם
  • מחבר

דניס, תודה על התשובות!

באמת מוזר שלא מצאתי את המסך; אלא שהוא לא הופיע בתיבת הבחירה בשבילי (כנראה שזה מאוד קשור להתאמה האזורית של סמסונג, שזה בעצם באג מבחינתי).

הבנתי כבר מקריאה בפורום שהניגודיות הדינמית היא עבודה בעיניים; הייתי מוותר על המסגרת המבריקה אם הייתי יכול.

עדכון: לפי הקישור שנתת לאתר של סמסונג, לגרסת ה-ewx אין usb hub, שזה מעניין. באמת ראיתי לפני כמה זמן התייחסות של מישהו מאוסטרליה לפיה תוספת ה-usb היא עניין אזורי ולא קשורה דווקא למספר הדגם (כלומר אותו מספר דגם =! אותה סחורה באזורים שונים בעולם).

פורסם

מנצל"ש.

מישהו מכיר חנות מוכרת שאפשר לקנות ממנה את המסך? זאפ מעלה חנויות רחוקות ולא מוכרות(אני מהצפון)

תודה. (אני מדבר על גרסאת ה EW)

פורסם
  • מחבר

StRoKeR, לי יש את אותה הבעיה (אני חיפאי). בכל זאת, אני נוטה פשוט להזמין את המסך מזיגזג2000, שנחשבת לחנות רצינית (ונמצאת הרחק ביהוד), והמחיר שלה אפילו קצת יותר טוב מהמחיר בזאפ. שים לב שהגרסה שיש להם לא כוללת USB hub.

יש אותו גם ממש בזול ב-com4u, אבל נראה לי שמדובר ביבוא מקבילי; כמו כן דף המידע שלהם ממש לא נכון (מציג את הפרטים של דגם 2243wm, שהוא דגם עם רמקולים) והם לא ענו לי בינתיים למייל, כך שאני אישית אוותר עליהם למרות הטבת המחיר.

חוץ מזה, אתקשר היום או מחר לפנדה ולנועה לברר אם יש עדכונים אצלם; לפי האתרים שלהם, בפנדה יש רק את 2243bw ובנועה פשוט אין, אבל האתרים לא תמיד מדויקים. אעדכן כאן לאחר מכן.

פורסם

תודה רבה לך, לא ראיתי שיש בזיגזג. גם אני חיפשתי בפנדה ונועה וגם KSP ולא היה.

מי אלה הקומפוריו האלה? הם זולים שזה מחשיד. אגב אני גם מאזור חיפה(קריות).

אם אתה מוצא את המסך בפנדה או בנועה/בחנות באזור אשמח לעידכון :)

פורסם

האם זה משנה שהבהירות של ה EW היא 250 ושל ה BW היא 300 ?

פורסם

הזמנתי אותו בוואלה שופ ב 820, את גרסת ה 2243EWX, עוד לא הגיע :'(

פורסם

תודה רבה לך, לא ראיתי שיש בזיגזג. גם אני חיפשתי בפנדה ונועה וגם KSP ולא היה.

מי אלה הקומפוריו האלה? הם זולים שזה מחשיד. אגב אני גם מאזור חיפה(קריות).

אם אתה מוצא את המסך בפנדה או בנועה/בחנות באזור אשמח לעידכון :)

זה לא המסך המדובר http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4865 ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים