עבור לתוכן

J4580 או J6413

Featured Replies

פורסם

החלטתי בשעה טובה להחליף את המדפסת 990cxi העתיקה שלי במכשיר משולב (כולל פקס, כדי להחליף על הדרך גם את הפקס העתיק).

התקציב ההתחלתי שלי היה בערך 600 שקל, והדגם הטוב ביותר לפי מה שהבנתי בתקציב הוא ה-HP J4580...

השאלה שלי היא אם שווה להשקיע עוד 300 שקל ולקנות כבר את ה-J6413?

פחות חשוב לי כל הפיצ'רים של רשת וקריאת כרטיסי זכרון וכו' (ההדפסה דו-צדדית זה דווקא שימושי מאד), מה שחשוב לי זה שב-6413

ניתן לשים מחסניות XL שמוזילות משמעותית את עלויות ההדפסה, בעוד שב-4580 רק הדיו השחור מגיע ב-XL...

בנוסף הבנתי שהדיו של ה-6413 הוא מסדרת Vivera שאמורה להיות עדיפה... יש לזה משמעות בכלל?

תנו דעתכם.

פורסם

ה6413 יכולה לעזור לך בהוזלת עלויות הדיו, כיון שבמחסנית XL שלה יש כ1000 הדפסות וב4580 יש 700 אם אני לא טועה. אבל בשביל זה אתה צריך להיות אחד שמשתמש כ''כ במדפסת.

גם ל6413 תצטרך שיהיה לך במחשב כרטיס רשת, או שאולי יש גם אפשרות לחבר עם כבל, אבל בכל אופן הכרטיס רשת למחשב לא כלול.

לגבי הויוירה, אלו מחסניות לא סטנדרטיות, בדר''כ אתה קונה את הXL הרגילות.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני לא משתמש המון במדפסת, אבל בקרוב מתחיל סמסטר ואיתו באות העבודות...

למה אתה מתכוון בכרטיס רשת למחשב? למה צריך את זה?

ולגבי הויורה, דווקא באופיס דיפו ובעוד חנויות שבדקתי, המחסניות ה"סטנדרטיות" (141XL) הן מסדרת ויורה...

פורסם

חיברתי לאחרונה עבור משפחה ללאפטופ את ה-J6413, אין חובה בכרטיס רשת, יש אפשרות גם לחבר בכבל USB פשוט.

פורסם

כרגע אני לא משתמש המון במדפסת, אבל בקרוב מתחיל סמסטר ואיתו באות העבודות...

למה אתה מתכוון בכרטיס רשת למחשב? למה צריך את זה?

ולגבי הויורה, דווקא באופיס דיפו ובעוד חנויות שבדקתי, המחסניות ה"סטנדרטיות" (141XL) הן מסדרת ויורה...

אני מתכוון שאם אתה רוצה לעבוד עם המדפסת ללא חוטים, אתה תצטרך שיהיה לך במחשב כרטיס רשת שיתקשר איתה.

לגבי הויורה, טעיתי.

פורסם
  • מחבר

אה, אין לי בעיה שזה יהיה מחובר ב-USB... אם כבר רשת אז רק בשביל שאר המחשבים בבית, ולכולם יש רשת אלחוטית...

אז מה אתם אומרים? להוסיף 300 שקל ולחסוך בעלויות הדפסה לטווח הארוך או לקחת את ה-4580 ולהסתפק במחסניות צבע בגודל סטנדרטי?

אני יודע שהאמינות של מכשירים כאלה, המדפסת בפרט, היא די לא משהו והם נדפקים מהר, לכן אני תוהה אם באמת כדאי להשקיע 800 שקל במכשיר.

ולא הבנתי עדיין מה ההבדל בין הויורה לדיו הרגיל? במה זה מתבטא אם בכלל? או שזה סתם עוד גימיק שיווקי שנשמע טוב על הדף...

פורסם

לא נראה לי שהמדפסות האלו נדפקות מהר, לכן משתלם לך לשלם כעת הרבה אם אתה מתכנן יותר מ1000 הדפסות בשנה.

פורסם

איך הפקס ב- J4580 ?

אני מחפש מדפסת עם פקס עצמאי ופשוט להפעלה (בשביל ההורים).

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהאנשים בפורום מחזיקים מכשירים משולבים מהתקופה האחרונה ככה שכל ת'רד שקשור במדפסות משולבות נשאר ריק...

כנראה שצריך רק לנסות ולראות לבד.

פורסם

דוקא על ה6413 יש כמה דבורים, תריץ חיפוש.

פורסם
  • מחבר

דווקא לא ממש מצאתי כלום חוץ מאיזה 4 הודעות... גם גוגל לא העלה יותר מדיי מלבד אתרי מכירה.

פורסם

אני רכשתי את ה-6413 ואני מאוד מרוצה

היא מחליפה את ה-6313 שהעברתי לאחי

ה-6413 מאוד משופרת ויש גם פקס שקט מבלי הרעש המעצבן

פורסם
  • מחבר

ומה את חושבת על איכות ההדפסה? והסריקה?

פורסם

אני חושבת שהסריקה והדפסה מצויינים במיוחד עם האפשרות להדפסה דו צדדית (עם האביזר המצורף) אוטומטית.

אני מכירה את האביזר הזה מהמדפסת ה-PHOTOSMART מהסדרות הקודמות לפני כ-7 שנים. ואני אוהבת את האביזר הזה מאוד מועיל.

פורסם

קח עצה טובה

אם יש לך ראוטר אלחוטי ומספיק מקום אני מציע לקחת את הL7590 של HP

אמנם היא גדולה יחסית אבל קורעת את כולם במה שקשור לחיסכון,יחס עלות של דיו לדף הוא בין הזולים ביותר

ואולי הזול ביותר בתג מחיר של המדפסת הזאת.

הקרטיג' ההתחלתים שלה מגיעים כ800 דף פר קרטיג' ואופציה למחסניות XL שכול צבע הוא 1500 דף בצבעוני ו2400 שחור.

משתלמת מאוד לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים