עבור לתוכן

חוות דעת על נייד לסטודנט dell XPS 1330

Featured Replies

פורסם

היי,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא:

http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822

במחיר 3500 ש"ח.

האם במחיר הזה אוכל להשיג מחשב עם מפרט חזק יותר ?

האם המפרט יתאים לשימושי אופיס, סרטים, ואולי קצת משחקים קלים בעתיד ?

תודה

פורסם

3500 ש"ח זה מחיר מאד נמוך למחשב הזה, משהו חשוד כאן. העובדה שהאחריות היא רק שנה גם מחשידה, ברר מיהו נותן האחריות. מחשבים מסוג זה שמכוסים על ידי דל זכאים בדר"כ לשלוש שנות אחריות.

אם אכן זה המחיר מדובר במחשב נייד מאד יחסית לעלות וזה דיל טוב. זה דגם ישן יחסית ועם קצת בעיות חימום אבל עדיין אתה מקבל כאן תמורה טובה לעלות.

למשחקים המחשב רחוק מאידיאלי, הוא יתאים רק לדברים בסיסיים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה !

פשוט יש מחר מכירה מיוחדת לעובדים ומוכרים שם גם את המחשבים הבאים:

X1-1160 - במחיר 2700 ש"ח

XPS1330-5451 - במחיר 3500 ש"ח

XPS1330-5456 - במחיר 3000 ש"ח

XPS1330-5452 - במחיר 2300 ש"ח

6400-5201D - במחיר 2000 ש"ח

האמת שלא הצלחתי למצוא מפרטים של רוב הדגמים שכתובים למעלה, כך שאני לא יודע מה ההבדל בין 5451 ל-5452 / 5456 / וכו'...

אם מישהו יודע להגיד לי מה ההבדלים ביניהם ואיזה המשתלם ביותר - אני אשמח...

tgolin - אמרת שזה מחיר מאוד נמוך למחשב הזה - כמה אמור מחשב כזה לעלות ? ובנוסף:

האם אפשר לפתור את בעיות החימום ?

האם תוספת זיכרון תספיק כדי שיתאים יותר למשחקים ?

פורסם

tgolin - אמרת שזה מחיר מאוד נמוך למחשב הזה - כמה אמור מחשב כזה לעלות ?

לא ראיתי קונפיגורציה כזו בהרבה מקומות אז קשה להשוות מחירים אבל הוא לעתים רחוקות נמכר בפחות מ- 5000 ש"ח בארץ גם בקונפיגורציה צנועה, זה עם אחריות של דל. ביבוא מקביל זה אולי יהיה זול יותר. גם אם אפשר למצוא בקצת יותר נמוך, בכל מקרה 3500 ש"ח זה זול מאד. המחשב משומש/מתצוגה? או שסתם מדובר בדיל לעובדים?

האם אפשר לפתור את בעיות החימום ?

לא, זו לא בעיה במובן של תקלה. המחשב פשוט מתחמם מעל לממוצע.

האם תוספת זיכרון תספיק כדי שיתאים יותר למשחקים ?

לא, אבל בכל מקרה מומלץ להוסיף זכרון.

פורסם
  • מחבר

המחשב חדש באריזה. כנ"ל שאר המחשבים שציינתי. מדובר במכירה מיוחדת לעובדים למס' מצומצם של מחשבים שנשארו במלאי...

אני צריך לבדוק את עניין האחריות, מי מספק אותה ולכמה זמן...

האמת שלפני ששמעתי על המכירה הזאת חשבתי אולי על זה:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6955

או משהו מקביל.

אני מניח שאפשר למצוא אותו במחיר נמוך יותר, אבל בטח שלא במחיר שמתקרב ל-3500...

אני בטוח שה-HP חזק יותר מה-Dell, השאלה היא בכמה הוא חזק יותר וכמה זה יעשה את ההבדל בשימושים שציינתי ?

ושוב אני שואל - האם מישהו יודע מה ההבדל בין הדגמים שציינתי בהודעתי הקודמת ?

פורסם

ה-dv3 חדש יותר ומעודכן לפלטפורמה הנוכחית של אינטל. מבחינת משחקים, יהיה הבדל. בשימושים משרדיים כמו אופיס סביר שלא תרגיש הבדל משמעותי בהנחה שתשדרג את הזכרון.

המספרים שציינת נראים יותר כמספרי מק"ט ממספרי קונפיגורציות.

פורסם
  • מחבר

טוב, שני דברים שגיליתי:

1. מצאתי את הדגם הזה:

XPS1330-5452 - במחיר 2300 ש"ח

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7710080

לפי איך שזה נראה - הוא בדיוק אותו דבר כמו ה-DELL הראשון שפרסמתי לינק שלו, פרט לעובדה שהוא ללא מערכת הפעלה.

או שאני מפספס משהו ?

בכל מקרה, אם כך הדבר - אני ככל הנראה אקנה אותו, ב-2300...

2. דבר נוסף שגיליתי הוא שגם הדגם הזה מוצע למכירה:

XPS1210-7205 ב- 3500 ש"ח.

http://www.galaxy.co.il/product.asp?productid=262

וכאן יש כבר הבדלים קצת יותר רציניים - מעבד, מסך, וכרטיס מסך.

האם ההבדל בינו לבין הראשון משמעותי ?

פורסם

ה-1210 זה דגם מאד ישן. אני לא הייתי הולכת עליו. 2300 ש"ח למחשב שציינת זה מחיר מגוחך, קנה 3.

פורסם

המחיר המגוחך כבר לא קיים..

בכל מקרה, ל XP1330 עם כרטיס מסך אינטל אין בעיית התחממות והוא דווקא מחשב טוב למדי. לדגם עם הכרטיס של NVIDIA אסור להתקרב.

אגב, לגבי האחריות, לא בכל מקום מקבלים 3 שנים. זה תקין.

פורסם

בכל מקרה, ל XP1330 עם כרטיס מסך אינטל אין בעיית התחממות והוא דווקא מחשב טוב למדי.

אני לא מסכימה, מנסיוני האישי ודיווחים של משתמשים אחרים החימום הוא בהחלט מעל לממוצע ומגיע לרמה מציקה. כמובן שהמצב יותר גרוע עם כרטיס מסך נפרד כצפוי. אני לא מדברת על מקרים של הבעיה הידועה בכרטיס המסך - זה כבר ברמה של תקלה.

בקשר לאחריות, אין כאן בדיוק שאלה של תקינות אלא רק שאלה של מיהו נותן האחריות. אחריות של שנה יכולה לייצג דגמים זולים של דל או יבואן מקביל. זה לא בהכרח לא מתאים לצרכים או לא משתלם אבל צריך להיות מודעים למה קונים. מחיר נמוך בצורה כלכך קיצונית נראה כמו יבואן מקביל וכשמוסיפים לזה שנת אחריות אחת - כדאי לברר. אולי באמת מדובר במבצע משתלם במיוחד לעובדים (בכל מקרה הוא משתלם למען האמת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים