עבור לתוכן

מחשב נייד לעבודה עם וורד ואינטרנט עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנטית. היא בעיקר תשתמש בו לסכם בשיעורים ולגלוש באינטרנט. חשוב שהיא תוכל להסתכל במסך לאורך זמן ארוך יחסית (כמה שעות) ותוכל להקליד בקלות ובנוחות.

ההתלבטות העיקרית היא האם לקחת מסך 12 אינץ' או 10 אינץ' - לכאורה נראה שה10 אינץ' גם מאמץ את העיניים יותר מדיי וגם המקלדת קצת קטנה, יש פה מישהו שיכול להפריך/לאמת חששות אלה?

אשמח לשמוע המלצות לשני גדלי המסכים.

תודה מראש!

פורסם

אני מסכימה שמסך 10" פחות נוח, לא כלכך בגלל המסך אלא יותר בגלל המקלדת. לדעתי הקלדה ממושכת פחות נוחה בנטבוקים אבל זו גם שאלה של הרגל, יש סטודנטים שמסתדרים מצויין. מצד שני, יש מעט מאד מחשבים ב-12.1" שיכנסו בתקציב והרבה מאד מחשבים ב-10" שיתאימו.

ב-12.1" אפשר להסתכל אולי על ה-HP 2230s, החסרון הוא באחריות לשנה בלבד. אישית, אם הייתי בוחרת נטבוק לשימוש של הקלדה ממושכת הייתי מתרכזת בכאלו שמציעים מקלדת נוחה יחסית. בשבילי המקלדת הכי נוחה היא זו של ה-HP 2133 והמחליף שלו ה-HP 2140. ה-2133 הוא מחשב של 8.9" והוא חלש גם במונחים של נטבוקים, ה-2140 הוא מחשב של 10" עם מעבד סטנדרטי של נטבוקים. עם זאת, כרגע עדיין לא ראיתי אותו בארץ ביבוא סדיר, רק ביבוא מקביל.

אתה יכול לקרוא גם את הת'ראד המרכזי בנוגע לנטבוקים על מנת לקבל חוות דעת ואופציות נוספות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים