עבור לתוכן

מבקש עזרה בנושא סידור כבלים בNZXT Tempest

Featured Replies

פורסם

שלום ושבוע טוב.

רכשתי את המארז ביום חמישי. סידור הכבלים לא כל כך הלך לי. החבאתי את כל הכבלים מאחורה אבל כתוצאה מכך לא הצלחתי לסגור את הפנל האחורי ונאלצתי להעביר את כל הכבלים מקדימה מה שיצר ברוך מאוד גדול.

הצעות לשיפור/עזרה יתקבלו בברכה.

dsc00874.jpg

w640.png

פורסם

ואו.. מה זה הבלאגן הזה שהולך לך שמה..

בוא נתחיל בזה שתעלה תמונות של המארז "ערום", כלומר, בלי הדלתות,

השאלה היא כזאת

עד כמה אתה רוצה להשקיע בזה? (להוציא את המקסימום ממה שיש, או במידת הצורך לקנות מאריכים לכבלים מסויימים \ לחתוך ולהלחים לבד?)

סה"כ המארז נראה לא קטן, ויש פוטנציאל לדעתי

פורסם
  • מחבר

לצערי לא היה באפשרותי להעלות תמונות אתמול ואני בצבא. לקראת חמישי אוכל. בכל אופן בנוגע להצעתך, אני מעדיף לא להתעסק ב''שפצור'' הכבלים אלא להוציא מה שאפשר מהקיים. איך מאריכים יוכלו לעזור לי בעניין? ואיך האופציה של הסתרת הכבלים במארז כזה לא מסתדרת לי? הדאגה העיקרית שלי היא לסירקולציה במארז. כרגע הטמפרטורות די נמוכות אז אני מניח שהסירקולציה לא נפגמה ממש.

פורסם

תשמע מה שאני הייתי עושה במקומך זה מנתק את כל הכבלים שם . ולוקח קודם כל את כל הכבלים של הכיבוי ריסטרט לדים וכו - מאגד אותם ביחד ומצמיד לצד המארז . אחרי זה עובד לכבל SATA - תנסה להחביא חצי ממנו מאחורי המגירה של ה3.5" והחצי השני שיהיה גם צמוד לצד המארז.

וככה תמשיך הלאה בשאיפה להסתיר הכל בעיקר מאחרוי הכונני 3.5 וה5.25 ומאחורי הלוח אם מה שאתה יכול...

בעיקרון אין לזה חוקים , פשוט תפתח את המארז תפרק ותתחיל לחשוב ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים