עבור לתוכן

בקשה| החלטתי ללכת על כיוון שונה בנייד מה אתם אומרים??

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז עד עכשיו חיפשתי מחשב נייד שיענה לי לצרכים ושיהיה בין המחירים 3500-4500 גג

אבל הבעיה שרק עכשיו אני מבין שמה שחשבתי שטוב הוא לגמרי לא נכון!

עד עכשיו הייתי בדילמה גדולה עם לקנות את הנייד של HP דגם pavilion DV5 1120 עד שהבנתי שהוא ממש ממש לא עונה על הדרישות שלי!

בסך הכל אני רוצה לקנות נייד שיוציא אותי מהשיגרה שיאפשר לי לצאת שבת בבוקר לגינה ולגלוש באיטרנט

כמובן שלא ררק זה עלה לי בראש תמיד שאני ישב וישחק קאונטר סטרייק ו-SA:MP פה ושם וגם ידעתי שלא באיכות הכי טובה אבל הייתי בטוח שיעבוד טוב יחסית למחשב שהמחיר שלו עומד על 4400 ש"ח

חחח כמובן שחשבתי כמו ילד קטן שחושב שתמיד שכמה שעולה יותר כסף אז כמובן שאיכות יותר טובה

אבל כל זה היתברר לי שהתחלתי לגלוש בפורמים להיסתכל על מפרטים יותר לעמוק ולעשות סקר שוק גדול לפני שאני מוציע סכום יחסית נכבד על מחשב נייד

אז הדבר הראשון שהבנתי שעם אתה רוצה נייד טוב של HP עם הכל מהכל זה מתחיל רק מסכום של 6000 אלף שקל ואני לא צריך להגיד את זה אנשים שישבו וחיפשו מחשב של HP העניין הוא שפשוט המחיר והמפרט משחקים בניידים שלהם בכל נייד תימצא פאק אחר שלא ממש עושה לך לקנות אחד מהניידים שלהם

נכון שקשה להגיד מילה רעה על HP הרי אתה יכול להיות בטוח שאתה קונה מחשב שלהם הוא ישאר איתך לאורך הרבה זמן ולא יאכזב אותך אבל אני פשוט לא היסתכלי על הפרטים של המחשב אותי יותר הדליק כל השטיות שיש להם כמו שלט וקורא טביעות אצבעות כאשר היום זה נירא לי טיפשי להתמקד בזה

בכל אופן נכון להיום ירדתי מי אחד מהניידים של HP

עכשיו עוד בעיה שעלתה לי היא שחבר שלי קנה מחשב נייח תותח שבוא הוא מצליח לשחק GTA IV באיכות מעולה דבר שגרם לי לבלבול גדול עם אני בכלל רוצה מחשב נייד שפה ושם אני ישב על ויגלוש באיטרנט או מחשב נייח שאני ישחק איתו משחקים כמו IV הבעיה שזאת דילמה דיי גדולה אני חוסך לנייד הזה מעל לחודשיים ולא בלי מה שניקרא "לשנות תוכניות"

אז אמרתי אולי נצליח לשלב את שניהם ביחד למצוא נייד שיאפשר לי לשבת ולשחק במחשקים כמו אלה

הבעיה שאני לא צריך להגיד לך שאין מצב שאני ימצא דבר כזה שמדובר פה בתקציב של 4500 גג ושעד עכשיו היתסכלתי על נייד כמו של HP שהמעבד שלו הוא רק מעבד T3400 ושלמרות שהכרטיס מסך טוב הזיכרון שלו רק 256MB אז אמרתי בוא ונבדוק מה החברות הפחות מוכרות שידועות כ-"בנוניות" מה יש להציע למרות שתמיד היסתכלתי עליהם כחברות לא אמינות

אבל הכל הדמית הרעה שהכרתי בהם הישתנתה או למעט חברה אחת שהיא MSI שבטח לא כולם שמעו עליה ובטח עולה להם הדבר הראשון שעלה לי לראש "בטח עוד חברה חובבנית שמציע דברים טובים בחירים זולים ורוב הסיכווים שזה חרא חברה"

אבל תנו לי להגיד לכם יכול להיות שבאמת זה נכון אבל אני לא יודע למה ראיתי תמחשב של MSI מדגם GX620 ופשוט אאהבתי בוא

יש בוא הכל מהכל כמו שרציתי במחיר שעולה במעט מעל התקציב שלי ובמחיר 5300 שקל באייבורי לפני הנחה שוט ישבתי והיסתכלתי סירטונים שלו ביוטיוב ונגנבתי מהיכולות שלו כמובן שלא חזרתי על הטעות שלי ועשיתי סקר שוק עליו ומצאתי ממש תגובות טובות עליו

זהו המפרט של המחשב:

מעבד ליבה כפולה

Intel Core 2 Duo P8400 2.2GHz

ערכת שבבים

Chipset Intel GM45+ICH9-M

1066MHz FSB (לא 800MHz)

מסך

"15.4 1280X800

כרטיס מסך לא משולב

nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3

זכרון

2048MB DDRII 800MHz

ניתן להרחבה עד 4GB

דיסק קשיח

320GB SATA 5400 RPM

כונן אופטי

צורב Dual Layer Super Multi DVD

תקשורת

כרטיס רשת אלחוטי WiFi Intel 802.11A/G/N

כרטיס רשת LAN 10/100/1000

מודם פקס 56Kb

Bluetooth 2.0

יתרונות הנייד:

מקלדת רחבה (ספרות בצד המקלדת) 103 מקשים

זכרונות בתדר 800MHz ולא 667MHz

כרטיס מסך לא משולב 9600GT 512MB DDR3

מצלמה מובנית 2.0MP

יציאות HDMI ו-eSATA

אפשרות בחירה בין מצב TURBO לשיפור ביצועים

או מצב ECO להארכת חיי סוללה

משטח מגע למולטימידה

שנתיים אחריות בינלאומית

USB 2.0 X2 ,VGA ,Audio

FireWire, קורא כרטיסים, HDMI

eSATA, יציאת רשת ועכבר Touch

אז בגדול אין לי עוד מה לחפור פשוט תגידו לי עם ללכת על מחשב הזה ולא להיתבלבל ולהחליט שטיות בגלל מותגים יותר מוכרים

ועם יש למשהו ניסיון איתו שפשוט ירשום פה!

אז תודה למי שהיה כוח לקרוא את כל זה פשוט זה חשוב לי

ומי שרוצה כמה סירטונים עליו והביצועים שלו:

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

נסה בבקשה לנסח את דבריך בצורה קצת יותר קריאה, אי אפשר להבין חצי ממה שאתה אומר.

אני אנסה לעשות קצת סדר.

קודם כל, תסגר על הצרכים שלך. אם הסיבה היחידה שאתה צריך נייד זה שתוכל לשבת בחוץ ולגלוש אז אתה בכיוון לא הגיוני. הרבה יותר חכם יהיה לרכוש נטבוק זול בשביל גלישה ודסקטופ בשביל משחקים. לקנות נייד עם יכולות גיימינג רק בשביל להעביר אותו מחדר לחדר זו לא השקעה משתלמת או הגיונית במיוחד. כמו כן, תחליט על תקציב. ציינת מגוון מחירים ותקציבים שונים ולא ברור לי מהו הרף הגבוה שלך.

בנוסף, תחליט על איזו רמה של משחקים מדובר ואיזו רמה של הגדרות משחק אתה דורש. בשביל רוב המשחקים הנוכחיים שאינם GTA IV אפשר להסתפק גם בכרטיס מסך יותר בסיסי.

ביחס ל-GX620, אישית לא הייתי בוחרת במחשב הזה. ה-dv5-1179 עולה רק כמה מאות שקלים יותר ונותן איכות יותר טובה ואחריות שאינה של אייבורי.

לחילופין אפשר להסתכל גם על מחשבים זולים עוד יותר אבל שעדיין נותנים כרטיסי מסך סבירים לגיימינג כמו ה-Gigabyte W576V.

גם ה-Acer 6930G זמין במגוון קונפיגורציות של גיימינג ובמחיר נמוך יותר אבל האחריות היא לשנה בלבד:

http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=3111

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים