עבור לתוכן

נייד מארה"ב לסטודנט - עד 850$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני טס עוד חודש ומשהו לארה"ב ומעוניין לקנות שם לפטופ. אני מוכן לשלם עד 850 או 900 דולר. אני מניח שסכום כזה יכול לאפשר לי לקנות שם מחשב טוב בהרבה מזה שהייתי יכול לקנות בסכום המקביל בארץ.

בעיקרון אני צריך מחשב שיעשה את כל הדברים הבסיסיים שמחשב של סטודנט צריך לעשות, ועוד כמה דברים: אני אשמח אם ניתן יהיה לשחק עליו משחקים חדשים אבל לא משהו משוגע לחלוטין (בשביל זה יש לי פלייסטישן 3) אלא יותר בכיוון של NBA וPES חדשים. חובה מבחינתי שתהיה לו כניסת HDMI ויכולת הצגה ברזולציית HD. גודל מסך של 15.4 צריך להספיק לי.

כמו כן אני רוצה להביא מחשב לאמא שלי לעבודה משרדית ומוזיקה בלבד, משהו עד 450 דולר.

המלצות לשני המחשבים?

נ.ב. קראתי את הנושא בנוגע להבאת מחשבים ניידים מארה"ב.

פורסם

האם יש חובה באחריות בינלאומית?

האם אתה מתכנן לקחת את המחשב איתך ללימודים? גודל של 15.4" מאד לא מומלץ לדעתי אם הכוונה היא להתנייד באופן קבוע.

בקשר למחשב השני, לאיזה כיוון אתה מכוון כאן? ניידות גבוהה בתקציב הזה תחייב נטבוק, האם זה בא בחשבון? אם לא אז יהיה אפשר להסתכל בעיקר על מחשבי 15.4" בסיסיים. בכל מקרה, אחריות בארץ יהיה קשה למצוא בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

אחריות בינלאומית (רצוי ל3 שנים) חשובה בשני המחשבים.

לגבי ניידות, המחשב הראשון יהיה נייד לא מעט, אבל גודל של 15.4 עם משקל של 3 קילו בערך לא מפריעים לי. הסתדרתי תקופה מסויימת עם טושיבה 17 אינץ' של חבר ולא סבלתי מדי. מכיוון שיהיה לו בסופו של יום גם שימוש לא מועט לסרטים בהזדמנויות שונות ומשונות אני נאלץ להתעקש על גודל ואיכות המסך.

לגבי המחשב השני, הניידות תהיה פחותה יחסית, אבל עדיין תהיה קיימת. במקרה שלו אפשר בהחלט להתפשר על מסך קטן יותר, ואם יש צורך ניתן לעלות במחיר עד 550 דולר, כדי שתהיה גם אחריות בינלאומית. העיקר שיהיה נוח לשימוש. אחרי הכל, אמא שלי משלמת עליו.

פורסם

אחריות של שלוש שנים בתקציב יהיה קשה למצוא. על המחשב הזול יותר אין שום סיכוי, גם אחריות של שנה זה חריג.

בשביל עצמך לך על ה-Sl500 של לנובו. הוא עומד בכל הדרישות שלך וזכאי לאחריות בארץ. עם חריגה קטנה בתקציב תוכל לקבל אותו עם שלוש שנות אחריות, בלי חריגה עם שנתיים (בהנחה שאתה בוחר בכרטיס מסך נפרד, עם כרטיס מסך מובנה הוא הרבה מתחת לתקציב).

לגבי המחשב השני, הניידות תהיה פחותה יחסית, אבל עדיין תהיה קיימת. במקרה שלו אפשר בהחלט להתפשר על מסך קטן יותר,

מסך קטן יותר זה בדר"כ לא פשרה אלא תכונה שעולה יותר. חריגים לכלל הם הנטבוקים שגם מספקים כח עיבוד מופחת משמעותית ורזולוציה יותר נמוכה. מדובר כאן על גודל מסך של 9"-10" ובהתאם מקלדת מכווצת, אם המטרה של המחשב היא עבודה משרדית כמו הקלדה או עבודה על Spreadsheets אז אני לא ממליצה על נטבוק. אם המטרה היא יותר גלישה ומוזיקה/בידור אז זה יכול להתאים. אולי יהיה אפשר לקבל אחריות בארץ על ה-2140 של HP והוא גם לדעתי אחד הנטבוקים עם המקלדת הנוחה ביותר שיש. אולי למחשבי ה-EEE יש אחריות בארץ, יש להם מספר דגמים אפשריים וזולים (1000HE החדש מביניהם) מדיניות האחריות של אסוס על נטבוקים שונה פעמים רבות מהמדיניות לגבי מחשבים אחרים. יתכן ש-MSI נותנת אחריות על דגמי ה-Wind אני לא מתמצאת יותר מידי במדיניות האחריות לגבי נטבוקים, תצטרך לברר ישירות או אולי לשאול בת'ראד הראשי של התחום.

אם היא רוצה לבחור במחשב יותר סטנדרטי אז אין הרבה אופציות. ה-SL500 בגרסא בסיסית (אבל לא עם מעבד סלרון) יעלה משהו כמו 550$ ועליו תהיה אחריות של שנה. יש אופציה למסך מאט.

למחשבי טושיבה יש אחריות בארץ בחלק מהמקרים. יש לברר לכל דגם בנפרד, אולי זה יתאים

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114611

פורסם
  • מחבר

מחשב כלשהו של dell בא בחשבון מבחינתי? הבנתי מכמה אנשים שקנו בארצות הברית שאין כמעט בעיות אחריות אצלם.

פורסם

בהחלט הייתי מעדיפה את ה-SL500, האחריות הרבה יותר בטוחה.

דל מצהירה על אחריות חלקית בלבד על הרוב הגדול של הדגמים (לא כולל עבודה), על דגמים מסויימים ניתן לרכוש אחריות מורחבת שתקפה בארץ אבל אלו בדר"כ לא הדגמים שמתאימים לדרישות שלך. אם קראת את הסטיקי אז אתה כבר יודע את כל מה שאני יודעת על האחריות של דל בארץ.

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק הsl500 עולה עד 900$? מחיפוש קצר שעשיתי לא מצאתי אף איזכור בפחות מ1100...

פורסם

באתר של לנובו.

במפרט התחלתי (עם Vista Basic ובלי שטויות כמו קורא טביעות אצבע) זה יוצא 755$, אתה יכול לשפץ בהתאם לצרכיך/ העדפותיך:

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/systemconfig.runtime.workflow:LoadRuntimeTree?sb=:00000025:00001CC3:&smid=3028784E14494EB697E744B7DC445A1A

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים