עבור לתוכן

התעלפויות מדם, הנקודות השחורות וכו'.

Featured Replies

פורסם

זה קרה לי כבר הרבה פעמים...

מתי שאני רואה דם, אני מתחיל לראות נקודות שחורות, אפורות, מרגיש שהגוף חלש, קשה לי להזיז את הגוף, אני נשכב או מקיא או מתעלף.

אני צריך דרך להתגבר על זה,

למי שזה כבר קרה מוזמן להגיב.

• תגובות 33
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת שגם לי היה את זה פעם אבל אחרי שראיתי אדם קופץ בעזריאלי וראיתי אותו מתפרק לחתיכות זה עבר לי ביגלל שרגשות הגועל קיבלו סטירה חזקה מהעובדה שריחמתי על הבן אדם , האמת היא שגם שיעורי ביולוגיה עוזרו לי .

פורסם

יש אצלי במשפחה מקרה כזה...

אבל המקרה היה בגיל בערך מגיל 10 וב16 זה הפסיק.

בן כמה אתה ?

בכל אופן נסה פשוט ל"הציף" את עצמך בזה

לדוגמא אם נפלתה ויש לה דם אל תמהר תיהיה רגוע ופשוט הראש כבר יתרגל לבד.

כמובן שיהיה מישהו לידך רק ליתר בטחון

פורסם

היתה לי בעיה דומה זה נבע אצלי כטראומת ילדות אחות דפוקה עם המחט שלה! עשתה לי ממש כואב ולא יכלה למצוא וריד ומאז זה התחיל

לפני הצבא היתי עובר אותה תופעה כמוך כשה היו לוקחים לי דם, היתי מאבד את עצמי

זה נובע מי פחד יתר. כאילו זה לא כואב או משו פשוט היה לי פחד פסיכולוגי רק מהמחשבה על זה היה לי מסתובב הראש

אבל מה היתי חייב לעשות משו בנידון ופשוט בהתחלה היתי מריץ מחשבות לגמרי בכיוון אחר לשכוח מהתהליך לדבר עם האחות להיות עסוק במשו

עם הזמן הבנתי שהתהליך ממש לא כואב ולא מפחיד ולאט לאט זה מתחיל לעבור לי אין שום םחד פסיכולוגי וכיום אני לא אוהב את התהליך עדיין אבל כלום לא קורה לי

וזה בסדר לגמרי

אז לא יודע במקרה שלך פשוט תנסה לקחת את עצמך למקום שמח יותר , ותחשוב זה כולה תאים אדומים ולבנים שיצאו לטיול מהגוף

חח תסתכל סרט אימה חח , תלך לפסיכולוג ...

פורסם

מה שיש לך זה Hemetophobia

אל תנסה לטפל בזה בעצמך כי לפי התיאור שלך יש לך בצורה די אינטנסיבית ובתדירות גבוהה (אני לא רופא אלה הייתי מתנדב במד''א)

מציעה לך ללכת לרופא המשפחה יש טיפולים שמאוד יכולים לעזור לך

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני בן 14...

זה התחיל בגיל 6, כשהיה אצלי בשכונה רוצח, השוטרים פיצצו אותו מכות, הוא היה בדם וכמעט התעלפתי.

אחריי זה ראיתי סרטים עם דם ולא הרגשתי כלום. פעם אחת ראיתי wwe ששברו לביגשואו את הגבס והיד שלו הייתה נפוחה גם הרגשתי את אותה הרגשה.

הלכתי לעשות בדיקות דם בקופת חולים, לקחו את הדם והכל היה טוב... עד שבאתי והלכתי לבדוק את הגובה והמשקל ושם התעלפתי... ואני גם רזה מאוד.

והיום הרגשתי את אותה הרגשה שוב ולא יכלתי לזוז מפני שחבר שלי הראה לי סרטון שמכים ערבייה בכפר,מפני שהיא עבדה אצל יהודי.

הכו אותה חזק... כל גופה סימנים ולבסוף לקחו סלע ודפקו אותו בראשה והיא מתה, היא הקיאה דם ונזל לה מהראש, כל הריצפה דם.

פורסם

יש לך טראומה מדם,אתה רואנ דם נכנס לפאניקה ומתעלף, כן?

אם אתה רוצה לטפל בזה תנסה לאט לאט להחשף לדם(נגיד לך לתרום דם ותסתכל כל הזמן על המזרק ועל שקית הדם) עד שבסוף אתה אמור להתגבר על זה.

(קח את כל מה שאמרתי בערבון מאד מוגבל, זה אך ורק מהבנתי הבסיסית)

פורסם

עכשיו אני בן 14...

זה התחיל בגיל 6, כשהיה אצלי בשכונה רוצח, השוטרים פיצצו אותו מכות, הוא היה בדם וכמעט התעלפתי.

אחריי זה ראיתי סרטים עם דם ולא הרגשתי כלום. פעם אחת ראיתי wwe ששברו לביגשואו את הגבס והיד שלו הייתה נפוחה גם הרגשתי את אותה הרגשה.

הלכתי לעשות בדיקות בקופת חולים, לקחו את הדם והכל היה טוב... עד שבאתי והלכתי לבדוק את הגובה והמשקל ושם התעלפתי... ואני גם רזה מאוד.

והיום הרגשתי את אותה הרגשה שוב ולא יכלתי לזוז מפני שחבר שלי הראה לי סרטון שמכים ערבייה בכפר,מפני שהיא עבדה אצל יהודי.

הכו אותה חזק... כל גופה סימנים ולבסוף לקחו סלע ודפקו אותו בראשה והיא מתה, היא הקיאה דם ונזל לה מהראש, כל הריצפה דם.

תראה במקרה שלך זה טראומת ילדות

התופעה הזאת קיימת כל פעם שאתה רואה דם ?

בכל אופן אין לזה ממש תרופה הכל בראש.

אתה יכול לנסות לטפל בזה כמו שאני הצעתי (שוב,בהשגחה צמודה) או לחכות שזה יעבור עם הגיל - אני לא רואה מצב שרופא או פסיכיאטר יעזור לך עם זה.

פורסם
  • מחבר

לא... זה לא תמיד קורה בגלל דם.

כשאני רואה סרטי אימה, אני רואה הרבה דם ואני מרגיש בסדר... (מתוח וכו')

אני אראה מה הרופא יגיד על זה.

פורסם

תשחק SOF2 או SOF3 זה יפתור את הבעיה ;D

כניראה שהרופא יגיד לך ללכת לפסיכולוג או קבוצת תמיכה :nixweiss: לא ניראה לי שיש דרך אחרת חוץ מלהיפצע בכוח ולנסות לשלוט בזה.

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא פוחד מהדם, אני פשוט לא מרגיש טוב... או שמתעלף או שמקיא או שכלום וזה עובר.

פורסם

להיפצע בכוח זה לא רעיון כל כך מוצלח ... אלא אם אתה בצבא ולא יצאתה הביתה כבר 30 יום ונישבר לך מי שמירות והמפ מז**ן בשכל. ובא לך ג בצורה מטורפת

וגם זה לא רעיון מוצלח.

תתחיל להתדנדב במדא לאט לאט זה יעזור

"הכל בראש" זה לא יכול לפגוע בך

פורסם

מינון שבועי של דקסטר יפתור את כל בעיותיך...

פורסם

אתה פשוט מתרגש יותר מידי כשאתה נחשף למשהו שהרבה אנשים עלולים לקחת אותו בתור טראומה או משהו קשה.

יש אנשים שמתעלפים מלראות גופות או שראו מקרים קשים אחרי תאונות דרכים, ויש כאלה שלוקחים קשה ביותר דברים פחות טראומתיים.

אתה פשוט צריך לנסות לשלוט בזה, או לפחות מיד לשבת ברגע שאתה מתחיל להרגיש סחרחורות וחולשה, כדי שלא תיפול על הראש.

תשב תשתה מים ותנסה להרגיע את עצמך זה הכל.

פורסם
  • מחבר

אני שולט על זה...

מתי שאני רואה את זה ומתחיל להרגיש לא טוב, אני הולך לצד ומתחיל לנשום עמוק...

קראתי מאמרים על הדברים האלו, מה שקורה בעצם זה שהלחץ דם יורד ובגלל זה אני מתחיל להרגיש לא טוב, אפשר לקחת שוקולד והלחץ דם חוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים