עבור לתוכן

אלוהים ישמור!!! קובי בראיינט מואשם באונס!!!

Featured Replies

פורסם

ובחזרה לנושא...

מצטער שאני מקפיץ, אבל זה חד פעמי, ופשוט יש לי מה להגיד ואני מבטיח להשתדל שלא להקפיץ יותר :-X

מי שאמר ש"היו רעשים ואבטחה באה והיא הייתה חבולה"-זה הכל שמועות מטומטמות. אי אפשר להאמין לשמועות. זה עדיין לא הוכח, אז לא צריך להאמין לכל מה ששומעים. תסתכלו על הרקע של הבחורה הזאת... היא ניסתה להתאבד כבר כמה פעמים, היא הלכה לפסיכיאטר, נראה לי שאפילו אישפזו אותה באיזה מקום... היא סובלת מדיכאון רציני, והיא חשבה(ובצדק, זאת הזדמנות די חד פעמית) שלתבוע את קובי זה הכרטיס שלה מחוץ לחיי החרא שלה.

לגבי הקליפרס, הם בחיים לא יזכו בשום אליפות. מקסימום יעפילו לפלייאוף מהמקום השמיני. למה? כי כל ה"כוכבים" שלהם לא משחקים בשביל הקבוצה. הם משחקים בשביל עצמם, ובשביל להרשים קבוצות אחרות.

תראו כמה שחקנים עזבו אותם בשנתיים האחרונות... דריוס מיילס הפורוורד הוירטואוזי, אנדרה מילר השנה, שהוא אחד הרכזים הטובים בליגה, מייקל אולוואקאנדי, הסנטר הלא רע בכלל(בחירת הדראפט הראשונה ב98) שעזב למינסוטה(אני ארחיב לגבי מינסוטה עוד דקה), לאמאר אודום שעזב, ואלטון בראנד, הפוורוורד-סנטר האדיר שכמעט עזב... שחקנים מנסים להרשים ואז לברוח... הקליפרס רק "מגדלים" שחקנים... תחנת מעבר לכוכבים.

לגבי מינסוטה, אני רואה אותם למועמדים הראשיים לאליפות חוץ מהלייקרס. הם נראה לי היחידים שיכולים לתת להם פייט... למה? תראו את החמישיה שלהם: אלאווקאנדי, גארנט, צ'רביאק, ספריוול וסם קאסל. פשוט חמישיית כוכבים!

גארנט-אולי השחקן הכי טוב בליגה...(23 נקודות, 13 וחצי ריבאונדים ו6 אסיסטים למשחק) השחקן הכי יעיל לפחות. ספרי-20 נקודות, 5 ריבאונדים ו5 אסיסטים. צ'רביאק. 18 נקודות 5 ריבאונדים ו2-3 אסיסטים. קאסל-20 נקודות ו6 אסיסטים. אלוואקאנדי-יותר מ12 נקודות ויותר מ9 ריבאונדים למשחק(אפשר להגיד ממוצע של דאבל דאבל למשחק...)

בקיצור, שנה הבאה הם הולכים מאד מאד חזק על האליפות עם ספסל לא רע בכלל של קנדל גיל,רון סטריקלנד, טרוי האדסון המצויין שכיכב בפלייאוף שנה שעברה ומארק מאדסן.

הקיצר, לליקרס יש ועוד איך סיבה לפחד... גארנט איים שאם לא יביאו שחקנים הוא יעזוב, אז האיום עבד. יש קבוצת על. בהחלט יש למה לחכות בעונה הבאה...!

• תגובות 31
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתם מבינים בNBA בכלל... חחח... לא יודעים מה זה SIGN AND TRADE או תקרת שכר ומה הקשר לוזרית? לקחנו אליפות ואנחנו דווקא קבוצה ווינרית ויש לנו הכי הרבה באזר ביטרים (אם אתם יודעים מה זה) או LEV0 שמאוהד בילד השרירי... :-*

מה?!?!?!

לנטס אין אליפות אחת אפילו...אולי בABA

:P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים