עבור לתוכן

אלוהים ישמור!!! קובי בראיינט מואשם באונס!!!

Featured Replies

פורסם

אם יורשע, יקבל בין 4 ל20 שנה!!

יש לכם מושג איזה טיפש הבן אדם הזה?? תראו לאן הגיע ומה הוא עושה עם זה?!? הלוואי היה לי את הכשרון שלו שלתבזבז עכשיו ככה

שחקן סופר סטאר הולך לזבל

רק שלא יורשע

• תגובות 31
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הוא עשה את זה אז אני מקווה שיורשע וירקב בכלא.

פורסם

איפה קראת על זה?!?! :o

פורסם

מי זה? ;D השם מוכר.

פורסם

זה שחקן כדורסל בNBA ששמו הפרטי הוא על שם סטייק שאכלו הוריו

פורסם

תודה על המידע :)

פורסם

לדעתי זה היא סתם המציאה כדי לקבל כמה מיליוני דולרים ::)

פורסם

אולי אני נאיבי אבל אני מאמין שהוא לא אנס אותה (וזה היה בהסכמה)

פורסם

לי נראה שזה עוד ניסיון לסחוט כסף מגבר עשיר כמו שקורה הרבה בזמן האחרון וגם יקרה בעתיד, ניסיון סחיטה מגעיל. כמו שהיה עם דודו טופז והמאבטחת שלו, בסוף זה נגמר בשקט.

ארה"ב זה עולם אחר, והחוק שם יותר מחמיר מכאן, אבל בואו נמתין, לי נראה שזה ממש סתם ושחקן לא יסכן קריירה ועתיד גדול לפניו בשביל ז*יון, סליחה על המילה.

פורסם

הוא שכב איתה, בזה הוא הודה

השאלה היא אם בהסכמה או בכפיה

פורסם

חח אנשים מה אתם מופתעים כל שחקני ה-NBA פושעים סטודמייר מפורטלנד נעצר בגלל החזקת סמים סטקהאוס נעצר בגלל הטרדה מינית של קטינה וכל זה רק בפגרת ה-NBA הזאת ואף אחד מהם לא יישב בכלא מקסימום כנס ועבודות שירות וזה רק בגלל שהם סלבריטאים וההןחכה לזה : אלן אייברסון שנה שעברה ניסה לרצוח חבר משפחה ולא עשו לו כלום לפני שנתיים תפסו אותו עם 10 ק"ג קוקאין ולא עשו לו כלום ויש עוד כמו שון קמפ שגם אותו תפסו עם סמים ובסוף רק נשלח לגמילה ואחרי הגמילה ישר חזר ל-NBA ....

בקיצור שחקני NBA בחופשה זה : אמריקאס מוסט ואנטד

ובעונת ה-NBA הם אסירים בחופשה

;D

פורסם

חחחח!!!

ובאמת רוב הסיכויים שזה סתם ניסיון סחיטה...

אבל סתם עוד כדורסלן דביל...הוא בכלל נשוי!

פורסם

אני מוכן לשים כסף שהכל היה בהסכמה, זה בידיוק כמו הסיפור עם טופאק. גם עליו איזה זונה התלוננה על אונס, בסוף הוא זוכה מאונס, אבל הורשה על הטרדה מינית (על זה שניסה להתחיל איתה).

פורסם

א. זה שהוא זוכה לא אומר שהוא לא אנס.

ב. זה לא בדיוק אותו סיפור, אם כבר המקרה של מייק טייסון יותר דומה.

ג. אני לא חושב שאין מצב שהוא עשה את זה, ובתור שונא לייקרס מושבע אני רק שמח ומרוצה..מצדי שיש בכלא הקקה גם אם הוא תמים.

ד. אל תשפטו לפני שאתם יודעים את העובדות...אולי הוא היה שיכור, או עצבני ואנס אותה...איך אתם יודעים? מה כי הוא מפורסם אין מצב שהוא יעשה דבר כזה? כל אחד מסוגל לרצח, אונס וכד' תחת נסיבות מסוימות, אולי אלה היו הנסיבות של קובי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים