עבור לתוכן

מפרט למחשב אינטרנט ואופיס תקציב 2100

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחר קריאה מרובה באתר וחיפוש רכיבים הגעתי למפרט הזה חוץ מלוח אם שאני לא יודע איזה לקחת הצעות יתקבלו בברכה

הדרישות שלי מהמחשב הם:

שיהיה שקט, שלכרטיס מסך יהיו יציאות S VIDEO DVI ו VGA (רציתי גם HDMI אבל לא מצאתי כרטיס כזה שמכיל את כל הפרמטרים שציינתי לפחות לא במחיר של עד 300 שקל +- ). גם הצעות לזה יתקבלו בברכה

משחקים אני לא הולך לשחק.

2 כניסות USB מקדימה ולפחות 4 מאחורה.

מארז - NSK 4480 Antec 457

מעבד - 365 E5200

צורב - 115 LG 22H

קשיח - 280 WD 500 16B

‏מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan 70

כרטיס מסך 190 - 8400GS 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ Zotac

זכרונות 285 - OCZ OCZ2G8004GK 4GB (2GBX2) DDR2 800MHZ CL5 GOLD SERIES

סה"כ ללא לוח אם - 1762

פורסם

לוח אם טוב, כולל הרבה פי'צרים ומתאים למעבד, ובמחיר משתלם:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2366

הוא כולל כרטיס מסך מובנה חזק יחסית, ולא תצטרך כרטיס מסך נוסף

אגב, מבחינת כונן קשיח יש לך את הF2 של סמסונג באותו נפח שהוא זול יותר והרבה יותר שקט, אם כי איטי במקצת.

חוצמזה, אני לא חושב שיש טעם בהחלפת הקירור למעבד, אבל כן יש טעם בהוספת מאוורר למארז.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על התגובה...ואני מצטט את עצמי

"שלכרטיס מסך יהיו יציאות S VIDEO DVI ו VGA (רציתי גם HDMI אבל לא מצאתי כרטיס כזה שמכיל את כל הפרמטרים שציינתי לפחות לא במחיר של עד 300 שקל +- ). גם הצעות לזה יתקבלו בברכה "

לכרטיס מסך המובנה אין יציאת S VIDEO

פורסם

אם יש לך אפשרות לחיבור HDMI, למה להתפשר על SVIDEO ?

פורסם
  • מחבר

כעיקרון רציתי גם וגם אבל לא מצאתי משהו במחיר סביר וכרגע יש לי TV עם כניסת RCA (הפין הזה)

אם אני אנסה לחבר את ה HDMI לפין הזה אני אצטרך ממירים ומתאמים שעולים כסף מה שהופך את זה ללא שווה.

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

בחיבור מחשב למסך TV רגיל (CRT) תקבל רזולוציה נמוכה מאד, וקשה יהיה לגלוש באינטרנט.

עדיף יהיה להשקיע למשל במסך 24" FHD ב1500 שח, או במסך 22" ב1000 שח.

בכל מקרה אני לא חושב שיש הרבה לוחות אם שבאים עם יציאת SVIDEO, אבל יש כרטיסי מסך כאלה, ואז אתה יכול לקחת לוח אם כגון:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=441

ולהשתמש רק ביציאות של כרטיס מסך. הבעיה גם כרטיסי המסך כבר לא באים אם יציאה מיושנת כזו, ואני מכיר רק כרטיסי AGP כמו ראדון X1550/1950. בעיני זו השקעת כסף בטכנולויה שפסה מן העולם, ועדיף לבחור חיבור אחר למסך (דרך ממיר או קומפוננט) או להחליף מסך

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין לגלוש באינטרנט מול ה TV רק לראות סרטים

השקעה במסך חדש כרגע קצת מיותרת בעיניי.

בכל אופן תודה על התגובה.

ראיתי שיש כמה לוחות אם חלקם G31 וחלקם P31 מה מבדיל בינהם? האם זה בכלל רלבנטי בשבילי?

מי מהלחות יתן לי את הביצועים הכי טובים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים