עבור לתוכן

עצה בבחירת מדפסת

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מדפסת לבית, להדפסת עבודות, קורות חיים, לשימוש ביתי בעיקרון, איזו מדפסת כדאי לי לקנות, התקציב הוא עד 600 שקל, תודה לכולם =]

פורסם

משולבת?

צבע או לייזר?

רשת או בלי רשת?

חסרים פרטים!

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

מה ההדבל?

פורסם

משולבת זה אומר שיש בה גם סורק ולפעמים גם פקס.

צבע או לייזר - אני לא חושב שאתה צריך מדפסת לייזר לבית, וזה גם לא ממש יכנס לך בתקציב.

רשת או בלי רשת - כמה מחשבים יש לך בבית? אם אתה רוצה שהמדפסת תיהיה מסוגלת להדפיס מכל מחשב

בלי קשר לאף מחשב אחר (גם אם האחרים מכובים) אז צריך מדפסת רשת, אבל לרוב זה לא באמת משנה.

גם אם יש עוד מחשבים בבית, אפשר להדפיס דרך המחשב שאליו המדפסת מחוברת רק צריך שהוא יהיה דולק.

בקיצור, אם אתה צריך סתם מדפסת רגילה לשימושים בייתים רגילים, לדעתי אין טעם להוציא 600 שקל, כל מדפסת

של 200 שקל תעשה את העבודה, HP, Epson, Brother... תברר באופיס דיפו, ההבדלים הם לא משמעותיים.

מה שכן יש לקחת בחשבון זה את הגודל של המכסניות דיו, עדיף לקחת מדפסת עם ראשים גדולים זה משתלם יותר.

וגם יש מדפסות שהצבעים שלהם באים בנפרד, ויש 4 ראשי דיו ולא 2, זה יוצא חסכוני יותר כי אם נגמר צבע אחד

לא צריך להחליף את כל הצבעים סתם.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לכולם =] ויש לי עוד שאלה קטנה: החלטתי לקנות מדפסת משולבת (צורכי משפחה), וללא כבל רשת, יש לי רק מחשב אחד בבית, השאלה שלי היא, במידה ואני ארצה להדפיס eBooks של 100 דפים ומעלה, עדיף לי לקנות מדפסת דיו או לייזר? והאם יש הבדלים בין החברות של המדפסות?

פורסם

אם אתה הולך להדפיס הרבה פעמים כזאת כמות של עמודים אז עדיף מדפסת לייזר מבחינת מהירות ההדפסה והחיסכון בדיו.

אבל מצד שני מדפסת לייזר צבעונית טובה זה עסק לא זול, וכמובן שמשולבת מייקר את זה עוד :P

בקשר להבדלים בין החברות... האמת שתמיד היה לי והעדפתי מדפסות של HP, אבל עכשיו יש לי מדפסת של אפסון

והיא סבבה לגמרי..

נכון שאני לא משתמש בה יותר מידי, ואני לא איזה פריק הדפסות, אבל כשצריך היא מדפיסה, ואני לא חושב שעין

בלתי מזויינת תבחין בהבדלים בשימוש ביתי רגיל בין המדפסות, פרט לכך שכרגע למדפסת של אפסון יש 4 ראשי דיו

וזה אמור ליהיות חסכוני יותר... (נראה כשהם יגמרו.. :silly:)

פורסם
  • מחבר

בדקתי עכשיו בזאפ מדפסת לייזר משולבת וצבעונית אז הכי זולה שהוא הראה לי זה 1000 שקל :o צבעונית זאת אומרת שיהיה את האופציה להדפיס משהו צבעוני? אז במדפסות שRLM הציע יהיו 4 ראשי דיו?

פורסם

אני דיברתי על מדפסת הזרקת דיו עם 4 ראשי דיו.

שוב, מדפסת לייזר צבעונית אפשר למצוא גם ב700-800 שקל, אבל לא משולבת.

משולבת זה באמת כבר באיזור ה1000-1500 שקל פלוס מינוס..

וכן, צבעונית זה אומר אופציה להדפיס בצבעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים