עבור לתוכן

דחוף! שדרוג מחשב לחזק יותר

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

יש כיום ברשותי מחשב core2dou מעבד 3.0 6850 אם אני לא טועה. 4 ג'יגה זיכרון 800MHZ. כרטיס מסך 320MB 8800GTS. ומשתמש במספר רב של הארד דיסקים חיצוניים כאשר יש שניים פנימיים סטנדרטיים פשוטים (7200RPM) בסביבות ה400 ג'יגה סה"כ לשימוש עד למעבר לגיבוי. ווינדווס XP PRO.

המחשב בעל ביצועים לא רעים בכלל- פוטושופCS4, קרייסיס וגריד לדוגמא, אך לא מספיק מהיר ולא ניתן לשחק על רזולוציה מקסימלית בשל העובדה שאני משתמש במסך EIZO 24.1 שהוא בלבד עלה 12,000 ש"ח זאת בשל היותי צלם ושימושי הרב בגרפיקה.. כך שחבל לי לבזבז את היכולות בגלל מפרט חלש יחסית..

אשמח אם החברה שמבינים יתנו לי מספר מפרטים מומלצים למחשב חזק יותר באזור ה8000 ש"ח למחשב עצמו שיכלול כרטיס מסך עצבני ומעבד זכרונות והארד דיסק שלא יהוו צוואר בקבוק (כמובן גם ספק מארז קירור ולוח אם תואמים..) אם ישנה צורך בחריגה אך ורק אם ישנה סיבה הכרחית לכך ואשמח לשמוע חוות דעת והסברים למה חלק ספציפי יותר מתאים מאחר..

בתודה מראש

פורסם

אתה צריך משהו מהציוד ההקפי מלבד מסך?

ז"א ,מקלדזת עכבר ,רמקולים, או שרק מארז מלא בכל טוב? ;D

האם מתוכנן OC?

עריכה:

תשנה את הכותרת למשהו נורמלי, אחרת הדיון ינעל.

עכשיו לעיניין,

בניתי כאן משהו שיתאים לשימושים שלך ,זאת במידה ואתה לא מעוניין בשום ציוד היקפי:

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX

1598

ש"ח

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

109

ש"ח

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3

573

ש"ח

מארז:

Coolermaster CM 690 Black - במלאי

389

ש"ח

קירור למארז:

Arctic Cooling 8L 80mm

20

ש"ח

קירור למארז:

Arctic Cooling 8L 80mm

20

ש"ח

ספק כוח:

Enermax Modu82+ 525W 40A @ 12V

681

ש"ח

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 - במלאי

315

ש"ח

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 1TB 32MB 101FALS

664

ש"ח

כרטיס מסך:

Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - במלאי

1322

ש"ח

כונן אופטי:

LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black - במלאי

135

ש"ח

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

75

ש"ח

סה"כ: ₪5901

נבנה ב WWW.TMS.CO.IL

מפרט חזק מאוד, גם מעבד שיוכל לעמוד לך בהרבה פוטושופ, הרבה איכסון, לוח מצויין, מאר שקט וטוב, ספק כח איכותי מאוד ,יציב ומדולרי, 4GB זכרון מעולה, לא שזה כזה משנה כי הולכים על הזול, אין הבדלים מוחשיים, כרטיס מסך מצויין, יריץ לך הכל על ה24.1 שלך, וכל זאת בחסכון של 2100 ש"ח שתוכל לשמור לך ,כפי שציינתי, זאת במידה ולא נדרש שום רכיב נוסף של ציוד היקפי, וגם אם כן אז נשאר המון תקציב, עצה, שלא תתפתה לבזבז את כל הכסף ,אין שום מפרט שיתן לך יותר מזה בעיקרון, ז"א לפי נתונים יבשים יש מפרטים יותר חזקים טיפה אבל זה לא משהו שאתה תרגיש בשימוש היומיומי, מפרט חזק מאוד, לך עליו.

פורסם

מחשב חדש אתה ממש לא צריך, המעבד שלך ממש חזק.

אם הבעייה היא משחקים (ואכן 24' דורש כרטיס חזק) כרטיס מסך בכ- 2000-1000 ש"ח יפתור את הבעייה.

ניתן גם לעשות OC למעבד לתוספת ביצועים..

כרטיסים שיעשו את העבודה:

http://skypc.co.il/pl_product~28314~8~0.htm

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1652

פורסם

איזה תוכנות גרפיקה אתה משתמש עוד ? אני הייתי ממליץ על I7 .

פורסם

יש בזה משהו, לא חובה לבזבז עכשיו כסף, יכול להיות שטעיתי בכך שהיתי חפוז, המפרט שהצעתי הוא טוב מאוד לשימושים שלך ומשתלם תקציבית.

אבל שאני חושב על זה יש לך מערכת טובה, תחליך כרטיס מסך למה שהצעתי פה ,ואם צריך להוסיף 2GB זיכרון אז תוסיף ,זה לא יעלה יותר מ1500 ש"ח יחד.

פורסם

מעבד:

INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1630

לוח אם:

GIGABYTE GA-EX58-UD3R ¤1135

כרטיס מסך:

GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce GTX285 1024MB DDR3 : GV-N2851GH-B - RETAIL ¤2056

זיכרון:

G.SKILL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-6GBPK ¤902

מארז:

COOLERMASTER HAF 932 : RC-932-KKN1-GP w/o PSU ¤705

ספק כוח:

PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS ¤571

מחיר סופי: ¤6999

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

תשתמש בקשיחים ובצורב מהמחשב הישן.

OC קטן (ללא העלאת מתחים כנראה) ל-3GHZ ואתה מסודר בלי שום צוואר בקבוק.

יש לך פה מעבד סופר-חזק שישרת אותך נאמנה בכל עריכה גרפית שרק תחשוב עליה וכמובן שהוא יהיה פנטסטי גם לגיימינג, לוח האם הכי משתלם לפלטפורמה של המעבד, 6GB של זכרונות עם תזמונים נמוכים (המערכת באופן אוטומטי תגדיר את התזמונים בצורה הכי יעילה שאפשר, ככה זה היה אצלי), כרטיס המסך החד-ליבתי הכי חזק שקיים, מארז שקט יחסית, ענק וקריר במיוחד וספק כוח עם מסילה אחת בלבד של 12V שיחזיק את כל המערכת כמו גדול.

תתחדש

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על ההתייחסות המהירה,

אשמח לדעת מה ההבדל בין הקוואד הרגיל לI7 החדש, ובקשר לכרטיס מסך אני מתלבט בין ה4870 X2 ל295 כי אני רוצה שהוא יחזיק לי גם למשחקים חדשים שיצאו..

ובקשר לספק אני מאמין שאצטרך לפחות 700-800 וואט בשביל שימוש מאומץ בכרטיסים האלה..

פורסם

הI7 הוא בעל 8 ליבות ותמיכה בזיכרונות DDRIII .בתקציב זה אם אתה הולך לתוכנות גרפיקה ועריכת וידאו שתומכים בריבוי ליבות לך כבר ישירות לI7 . בעיניין כרטיסי המסך אין הרבה הבדל בין 2 הגירסאות בהפרשי ביצועים כך שמומלץ ללכת על הזול בניהם . בעיניין ההספק קח 700

פורסם

המלצתי לך היא לקנות כרטיס מסך חזק היום - 4870 1G או 260, וכונן קשיח גדול ומהיר 1T כמו הסמסונג F1, ולשדרג ספק לקורסאייר 550W (בהנחה שהספק שלך לא יעמוד בכרטיס החדש), ולמשוך עוד שנה וקצת עם המעבד והלוח הנוכחי. המעבד אינו צוואר הבקבוק, ובעוד שנה תוכל לקבל מעבד ולוחות חזקים במחיר נמוך בהרבה מהיום.

אפשרות נוספת היא כבר לשדרג מארז (תלוי מה יש לך היום), מתוך הנחה שמחירי מארזים קבועים יחסית והוא יחזיק גם לאחר שדרוג עתידי.

למשל:

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1372

מארז:

ANTEC P182-B w/o PSU ¤827

ספק כוח:

CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤531

מחיר סופי: ¤2730

להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

מארז סופר איכותי ושקט, ספק מצויין וכרטיס מסך שיחזיק משחקים יפה מאד על המסך שלך והוא עדיין במחיר סביר.

ואז בעוד שנה וחצי לקנות מעבד + לוח + זכרונות בכ2500 שח, ואם צריך לשדרג כרטיס מסך ב1500 שח. בנוסף תוכל למכור חלק מהרכיבים הישנים.

קח תוכל להרוויח ביצועים מעולים למסך הנהדר שלך לאורך זמן בהשקעה קטנה יותר.

אפשרות אחרת (פחות מומלצת בעיני) היא לקחת היום כרטיס מסך חזק יותר במחיר כפול (למשל 285 של נוידיה) ולוותר על שדרוג עתידי של כרטיס מסך.

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג (אם יש) כמופיע בלינק למטה, תוכנות בשימוש, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים