פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3671836,00.htmlהאמת, מעצבן שעכשיו במצב הראשוני זה מהסוף להתחלה (ולמה זה לא זוכר אם סימנתי הפוך לדפים אחרים...)
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים תתקן את הכותרת וגם אני רציתי לפתוח על זה דיון חוץ מהאפשרויות הנוספות הרבה יותר מהר לפתוח אותם
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר מה יש לתקן בכותרת ? חוץ מזה, נראה לי העמודים יותר מעמיסים על המעבד עכשיו, אבל אולי זה רק נדמה לי.
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים בכותרת כתוב טמקא במקום YNET ברור לי שחשבתה שזה אנגלית וכתבתה את בעברית בטעות אבל אנשים לא מבינים על איזה אתר מדובר גם לי היה מוזר לראות את הכותרת ואם לא הייתי רואה לפני את הכתבה בYNET לא הייתי נכנס לדיון הזה ולא הייתי מבין על מה אתה מדבר בכלל
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר מה, אתם רציניים ? אתם קוראים לאתר YNET ולא טמקא ? אתם לא קוראים בלוגים ישראלים ?
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים השם של האתר זה YNET את זה כולם מכירים אם יש אנשים שמכנים אותו טמקא זה לא אומר שכולם מכירים את זה כי הרבה לא מכירים
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים הבאסה שצריך להירשם בשביל להמליץ על תגובות, ובטופס בקשה הם קצת נסחפו בפרטים שהם מבקשים, למרות שאפשר לשקר (duh), אבל עדיין. למה לעזעזל הם צריכים תאריך לידה ושם מלא?! טוב שלא גם ביקשו תז...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.