עבור לתוכן

GPS בחינם בסימביאן.

Featured Replies

פורסם

כמו כל קוד פתוח זה נחמד, אבל עדיין נראה כמו משהו שכמה ילדים עשו בכיתה.

בפלטורמה אחת הוא איטי להחריד, בשניה הוא לא תומך באופציות המתקדמות שלו, בשלישית הוא מחסל את הסוללה וגם לא שיא המהירות. באף אחד מהפלטפורמות הוא לא תומך בממשק הרגיל שלהם (שיכול להביא גם לשיפורים בביצועים/תגובתיות ו/או בזמן בטרייה) ולפעמים יש לו טעויות די מעצבנות (החל מטעויות ניווט קטנות כמו שהוא אומר לך לפנות ל 2 שניות לכביש אחר ואז לחזור, בינוניות שהוא אומר לך שהגעת ליעד וזה בכלל בקצה השני של הרחוב, שהוא אומר לך לפנות שמאלה ובעצם צריך לפנות ימינה למחלף ורק אז שמאלה וגדולות, שהוא בכלל לא מוצא איך להגיע למקומות שתוכנות מקצועיות יודעות).

היתרונות שלו כמובן הם שזה חינמי ועובד על הרבה פלטורמות, ככה שבשביל משהו שאתה לא משלם בשבילו זה נחמד (עד שהם יתחילו לדחוף פירסומות ומה לא).

גיבוב מוחלט של שטויות.

שורה תחתונה, מה התוכנה (חייבת להיות בעברית) הכי טובה שיש?

מינימום טעויות, מקסימום ביצועים.

אני מציע לך לנסות את Waze, היא חינמית.

מקסימום, אם לא תאהב אתה תמיד יכול לרכוש iGo. במסלול ההפוך, איבדת את הכסף ששילמת על iGo.

• תגובות 33
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

FANBOY כבר אמרנו (או ראינו בחתימה שלך ?), אם אין לך התייחסות רצינית לעובדות (את מרבית הדברים שם אני חוויתי מנסיון אישי), אולי כדאי שלא תגיב בכלל.

פורסם

אוקי, זה מסביר את גיבוב השטויות שלך קודם לכן.

פורסם

כן, תתרגל הוא קורא לכל מי שלא מסכים עם הדעות שלו ישר fanboy.

פורסם

אין פה מה להסכים, רוב הדברים שרשמתי זה עובדות, אם אתם טוענים שהם לא נכונות, תגידו למה (חלק מהדברים גם אחרים אמרו כבר) ולא לזרוק באוויר שאני אומר שטויות, כי אני לא.. ולא, לא כל מי שלא מסכים איתי הוא FANBOY, אבל במקרה הזה שהבחור מתלהב בפורומים שלהם על איזה עבודה מעולה ומפרסם אותם בכל מקום (ובמקרה של מי שמהלל את נוקיה כאילו הם המשיח ואפילו מעלה סרטים כדי להראות כמה הפלאפון שלו מגניב) אז כן.

ועדיין לא ראיתי התייחסות עניינית לטענות שלי.

פורסם

מה אתה רומז? שאני מקבל מהם כסף או תמורה זו או אחר? כי אין בין לביני שום קשרי עבודה עסקיים אי אלו ואחרים.

אני ממליץ עליהם כי לעניות דעתי הם מציעים את המוצר הטוב ביותר שיש בשוק על אף ולמרות החסרונות שיש בו. הסיבה היא שהחסרונות מתגמדים לעומת היתרונות של התוכנה וביחס לחסרונות של iGo. יתרה מזאת, הם מטופלים בזריזות בחסרונות, מה שקשה להגיד על iGo.

פורסם

לא רומז כלום ולא אמרתי את הדברים שאתה קורא לתוכם (וממתי FANBOY מקבלים תמורה), סה"כ אני אומר שגם לתוכנה הזו יש חסרונות לא קטנים (וזה לא פוסל ששאר התחרות גם כן לא חפה חסרונות).

פורסם

קיצר:

כן, תתרגל הוא קורא לכל מי שלא מסכים עם הדעות שלו ישר fanboy.

יאללה יום טוב. תמשיך להמליץ לאנשים לרכוש iGo ולשים כספם על קרן הצבי ואני אמשיך להפנות את תשומת ליבם לחלופה החינמית והטובה יותר.

פורסם

צריך להיות אדיוט מוחלט כדי לוותר על לנסות את WAZE, זה פאקינג חינם! מה יש לך להפסיד? יום אחד?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, לא מצליח להתחבר לGPS, עברתי על הפורום שלהם ולא מצאתי משהו שיכול לעזור, למישהו יש השגות בעניין?

פורסם

היית בחוץ כשניסית? אצלי הוא מתחבר רק כשאני בחוץ.

פורסם
  • מחבר

כן, וגם בזמן נסיעה, והליכה...

בהגדרות הGPS מאופשר.

פורסם

מישהו יודע אם ה waze מתאים למכשירי SE ?

אם לא האם יש משהו אחר מומלץ ?

Sorry עכשיו ראיתי יש אפליקצייה מובנית שמסתמכת על GOOGLE .

פורסם

אם אתה מתכוון UIQ אז לא. לגבי java לא יודע, אם אני זוכר נכון, אז לא.

עריכה: בדקתי אין גם java.

אגב, אני חייב לציין שיש שיפור מהותי בתוכנה מבחינת ממשק, עדיין קצת איטי אבל לא כמו שהיה מקודם.

פורסם

ניסיתי את Waze, הבעיה איתה שהיא מחייבת חיבור לרשת כדי לפעול.. ואז זה כבר כן עולה כסף מהספקית, על גלישה...

אי אפשר לעבוד Offline (או שאני לא מצאתי אופציה כזאת)

ובכלל, האפשרויות בה די מוגבלות, אין לה יותר מידי אופציות :P

אבל סך הכל היא די נחמדה, לא הבחנתי באיטיות מסויימת, דווקא זה עבד וחישב די מהר.

והעדכונים השוטפים גם נחמדים, אבל שוב, אין אופציה לעבוד בלי זה בoffline ולא לשלם על גלישה, וחבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים