עבור לתוכן

זקוק להמלצה למפרט ללא ציוד היקיפי. תקציב 4500 &#1513

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4500 מזומן

2. מטרות המחשב? סרטי HD אינטרנט ומיכוון שאני סטודנט להנדסת מכונות אני בסמסטר ב' אתחיל לעבוד עם תכונת Solid works

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא ולא

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא

9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. יש לי מסך בגודל '' 24 (dell 2408) כמובן שאני אעבוד ברזולציה טיבעית של 1920 על 1200

מטרת המחשב היא לא למשחקים אך אני לא שולל את האפשרות לשחק מידי פעם.

ואם יש אפשרות להכניס את המארז P182 זה יהיה אחלה

תודה לכל העוזרים :xyxthumbs:

פורסם

יש תמיד בעייה עם מפרטים שהדרישה בהם היא גם משחקים וגם תוכנות הנדסיות כמו solidworks או עיבוד תלת.

הבעייה היא שכרטיסי מסך למשחקים לא אופטימליים לתוכנות אלה ולהיפך, כרטיסים מקצועיים בד"כ גרועים במשחקים.

בנוסף כרטיסים מקצועיים כגון quadro או fireGL ברמה גבוהה עולים כמו כל המחשב שלך ויותר.

מכיוון שאתה סטודנט וסביר להניח שלא תתעסק עם הרכבות ענק או חלקים מאוד מורכבים (אני מדבר על אלפי פרטים), לדעתי אתה לא צריך Quadro . אני שם לך כרטיס שמיועד למשחקים, בעיקר בגלל המסך הגדול שלך. הוא לא יריץ לך את כל המשחקים הכבדים על רזולוציה מקסימלית, אבל אמרת שמטרת המחשב היא לא משחקים אז נראה לי שחבל לקחת כרטיס יקר יותר.

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ₪995

לוח אם:

GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪474

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL ₪769

דיסק קשיח:

SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ₪302

צורב DVD:

LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪127

זיכרון:

ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ₪268

מארז:

ANTEC P182-B w/o PSU ₪807

ספק כוח:

SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ₪340

קרור למעבד:

ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ₪111

שירותי מעבדה:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪75

מחיר סופי: ₪4268

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

מעבד מרובע ליבות משתלם + קירור איכותי

לוח אם מצויין

4GB זיכרון (אל תשכח מערכת הפעלה 64 ביט, אם תתעסק הרבה עם ה solidworks יכול להיות שתרצה להרחיב בעתיד)

מארז כמו שביקשת + ספק כח איכותי ומשתלם

הארד דיסק 500GB

צורב.

פורסם

לדעתי פשוט חבל לקחת P182 ... בכל מצב מפרט מצויין ...

אם אתה באמת רוצה לשחק משחקים בצורה טובה מאד ומתאימה למסך שלך הייתי לוקח HD4870 1GB ...

תתחדש

פורסם

יש משהו במה שגיא אומר. למרות שזה מארז מדהים הוא נורא יקר ובאמת כדאי לקחת אותו רק אם אתה דורש שקט מופתי מהמחשב שלך.

יש מארזים מעולים ב- 300-400 ש"ח. מבחינת כרטיס - שוב מסכים, אם אתה רוצה לשחק משחקים כבדים ולהריץ ברזולוציה הטבעית של המסך, תצטרך HD4870.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות....

כמו שאמרתי המחשב לא מיועד למשחקים אך לא יזיק אם אוכל לשחק מידי פעם...

בקשר למארז גם זה לא קריטי פשוט ראיתי המלצות ממש טובות עליו ולכן חשבתי לקחת אותו (אשמח לקבל המלצה למארז אחר).

בקשר למעבד לא עדיף לקחת את ה- E8400 או את הQ9450 (על חשבון הכסף מהמארז)?

פורסם

אם התוכנות שאתה לוקח תומכות במרובע ליבה לדעתי אין צורך יותר מ Q6600 ...

בעיקרון אם זה רק למשחקים ולא בהתעסקות עם תוכנות כמו עריכה וכ'ו מומלץ כפול ליבה ( E8400 ) שמראה ביצועים יותר טובים ממרובע ליבה ( QUAD ) שמראה שיפור בהמרות ועריכות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים