עבור לתוכן

חיקויים זולים ל-IPOD TOUCH כדוגמת CLUBIN iTOUCH-שווים משהו?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות נגן MP3/MP4 עם מסך מגע כדוגמת IPOD TOUCH, אך מפאתי תקציב, הבנתי שאין לי סיכוי לקנות IPOD TOUCH. ראיתי חיקויים זולים שלו, כדוגמת CLUBIN ITOUCH ו-QTEC T169. השאלה שאלה היא, האם החיקויים האלה שווים משהו מבחינת האיכות? האם היא מתקרבת לאיכותו של ה-IPOD TOUCH או שמא היא נופלת ממנה בהרבה? בנוסף, האם יש הבדל בין החברות המייצרות את החיקויים?

פורסם

לא. מוצרים אלו באיכות רדודה ואינם שווים קניה.

פורסם

לדעתי אם אתה לא מחפש יותר מדיי דווקא חיקויים אלא יכולים להפתיע, אני לא יכול להצביע על אחד כזה שיפתיע ספציפית אבל לדעתי אם אתה לא תתעצבן "איפה ה- IPOD " שלי אלא תבין שמדובר בחיקוי זול מאד אולי אפילו תצא מרוצה.

למרות כל האמור למעלה לא הייתי ממליץ על נגנים שכאלה.

פורסם
  • מחבר

ובכן, "יותר מדי" אני לא מחפש, אני מחפש נגנים פשוטים ואני לא מצפה למשחקים ושטויות כאלה. רק מוזיקה ווידאו ואלי עוד כמה דברים בסיסיים שנגן בעל מסך מגע יכול לתת יתרון על פני אחד ללא מסך מגע (בוא נאמר, לוח שנה). השאלה העיקרית היא האם יהיו הבדלים בשמע? ואיך "האיכות הירודה מתבטאת? כעיקרון ידוע לי שה-IPODים יקרים בערך פי 2 ממחיר נגנים זהים/דומים בשוק (שאיכותם דומה), ולכן באתי לשאול את השאלה הזאת.

פורסם

במקרה הביאו לי נגן כזה מתאילנד, עצה שלי - עזוב את זה.

המסך מאעפן, קשה לנווט בתפריטים אפילו עם העט (סתם חתיכת פלסטיק).

איכות סאונד מאעפנה, המכשיר איטי והממשק חרא.

יש לי Sansa E250 שלאחרונה נשבר לו המסך, אבל לפני שנשבר הוא היה הרבה יותר טוב מהזיוף הזה, וכל בנדאם לפי דעתי היה מעדיף אותו, אלא אם רוצים לראות סרט (רק בגלל שהמסך יותר גדול, בתכלס האיכות שלו מסריחה אבל עדיין הגודל משמעותי כאן)

היום נגן כמו שלי עולה בערך 250 שקל, כמו הזיופים בשקל האלה. אני לא רואה סיבה לקחת אותם ולא נגן נורמאלי אחר.

פורסם

לא ממליץ בכלל על הזיופים האלו,

הם ב 90 אחוז מהמקרים עשויים מחומרים זולים לגמרי שנהרסים מאוד מהר!

היה לחבר שלי את הנגן שנראה ממש כמו האייפוד אני לא זוכר את השם שלו בדיוק, אבל ממש אחד לאחד רק שקטן יותר, והוא נהרס לו תוך שבועיים בקושי שהוא נגע בו.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה להחליט, כי ביקורות גולשים שהתנסו במוצר לא היו קשוחות במיוחד, וציינו רק חיסרונות מזערים כגון תוכנה איטית להעברת קבצים (לא מפריע לי במיוחד). יכול להיות שאני אקנה את ה-CLUBIN בגירסת ה-4GB, שהוא ממש זול, ואם הוא יישבר אני אקנה משהו טוב, וככה יוצא שאני מסכן מעט כס (אם כי אני מעדיף 8GB, אני לא יסכן הרבה כסף).

פורסם

כרצונך :)

קשה למצוא משהו איכותי שכולל בתוכו מסך מגע ואיכות מוזיקה טובה.

גם האייפוד לא כזה מתהלל באיכות מוזיקה מעולה, אבל היא בסדר...

הייתי בראש כמו שלך שלא היה לי כסף ורציתי מסך מגע, היתי בכיוון של ה D2 שעלה (אולי עדיין ככה) סביבות ה 600 ש"ח והוא מעולה ביותר גם מסך מעולה וגם איכות מוזיקה מעולה, אבל זה היה כבד עלי וקניתי את ה meizu m6 של ה 8GB, והוא מצויין אם כי לא מסך נגיעה אלא הממשק שלו כולל נגיעה עפ"י חום במקשים שלו..לא הכל נגיעה (ולא במסך אלא בצד ימין שלו ישנם לחצנים שהם גם נגיעה..)

בכל מקרה תתחדש ותהנה, מקווה שיספק אותך ויאריך זמן :P

פורסם
  • מחבר

אתם מציבים בפניי דילמה קשה. נגני iAUDIO ידועים באיכותם הגבוהה, אך ה-D2 יקר וממך אני שומע שהוא כבד, ובנוסף יש לו מסך של 2.5 אינץ' בלבד (זו הסיבה העיקרית שבגללה אני לא קונה אותו). האם גודל המסך מפריע? כי אם כן כנראה שאני אקנה אותו.

פורסם

אל תלך על הנגנים האלו הם פשוט גרועים.

איטיים,מרגישים זולים - מרשרשים,אם קצת מזיעים אז בכלל,הפלטיקים רופפים,הממשק לא נוח.

וכעבור חודש וחצי הלכו כאפוט

פורסם

אני לא יודע מה להחליט, כי ביקורות גולשים שהתנסו במוצר לא היו קשוחות במיוחד, וציינו רק חיסרונות מזערים כגון תוכנה איטית להעברת קבצים (לא מפריע לי במיוחד). יכול להיות שאני אקנה את ה-CLUBIN בגירסת ה-4GB, שהוא ממש זול, ואם הוא יישבר אני אקנה משהו טוב, וככה יוצא שאני מסכן מעט כס (אם כי אני מעדיף 8GB, אני לא יסכן הרבה כסף).

אל תאמין כל כך לביקורות בזאפ ואספר לך:

קניתי את הנגן הזה על מנת לראות סרטים ולשמוע מוזיקה הנגן היה בסדר גמור בהתחלה

לאחר מכן יום אחרי היו בעיות עם לחצני הווליום אי אפשר היה להגביה יצרתי קשר עם היבואן(שהוא גם החנות אשר מוכרת את הנגן) אמרו לי אתה שברתה אותו(כמובן בלי להסתכל בכלל על המכשיר) ואנחנו לא מוכנים לתקן אלא בעד תשלום.

הסתדרתי עם בעיית הווליום כי הצלחתי לקבוע ווליום מסוים שלא הייתה לי בעיה איתו.

לאחר שימוש של כשלוש שעות ביום אחרי שבועיים האיכות קול שלו נהייתה צורמת מאוד, אי אפשר היה לשמוע את המילים ורק לשמוע את הרקע מקוטע ובאיכות גרועה.

כיום אני משתמש בו כדיסק אונקי

והוא הנגן הגרוע ביותר שהתשמשתי בו,כמו כן יש גם לציין שהמסך מגע כבר לא פועל כיאות אלה לאחר כמה לחיצות חזקות- כל זה קרה בתוך פחות מחודש.

ניסיתי לפרסם את הביקורת בזאפ ואכן פורסמה לאחר כמה ימים זאפ פנו אליי וכתבו לי חוות דעתך על הנגן נמחקה.

יום טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... אי מבין. האם למישהו יש המלצה על נגן עם מסך מגע שלא עולה הרבה (בואו נאמר... לא יותר מ-600 ש"ח) אבל איכותי (אני מניח שאין כאלו)?

פורסם

כמו שאחרים כבר אמרו גם אני ממליץ לך על D2 , ב600 ש"ח אתה יכול לקנות D2 4GB , אם יחסר לך מקום לסרטים/מוסיקה

תוכל תמיד לקנות כרטיס הרחבה של4-8GB , הוא איכותי ובעל ממשק יותר טוב מחיקויים של טאצ`, וגם יש לך אחריות של BUG

במקרה שיהיו בעיות

הנגן:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5212&perur=4

פורסם

D2 נשמע כמו הנגן המושלם בשבילך :)

פורסם

:hizuk:

כדאי ומומלץ, קח D2. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים