עבור לתוכן

תוספות חומרה לניידים...( כרטיס מסך נייד ) + שאלה לגבי ניידים של טושיבה

Featured Replies

פורסם

הי, רציתי לדעת אם יש דברים כאלה ? כלומר כרטיס מסך נייד שמתחבר נגיד בUSB או משהו אחר...והאם כוננים קשיחים ניידים יעבדו טוב עם ניידים באותה מידה ?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

טרם נקבע תקן לכרטיס מסך חיצוני לנייד. כלומר מה שמגיע זה מה יש. אין כרטיסי מסך בUSB או FIREWIRE וכד'.... לגבי קשיחים בUSB, צריכים לעבוד בדיוק כמו עם מחשב רגיל.

פורסם
  • מחבר

אוקי, זה דיי מבאס למען האמת. כי אתה בעצם אומר שאין איזשהו תו איכות או משהו שיגיד לך שזה לא זבל ויפגע במחשב שלך כן ? חבל למה נגיד כל אותם אנשים בעלי הניידים שמבחינת חומר דיי נחמדים אבל בכרטיס מסך ממש לא.. דיי אוכלים אותה...

בכל מקרה תודה על התשובה.

כדי לא לפתוח עוד דיון, רציתי לדעת האם יש מרכז שירות לקוחות למחשבים ניידים של טושיבה? בארץ זאת אומרת... שאפשר לגשת לשם ולדבר איתם וכל זה...

כל מה שהצלחתי למצוא זה ניופאן וזה מקררים ופלזמות וכאלה.. לא יודע... יש לך\לכם מושג ?

פורסם

לא, הכוונה אינה ל"תו איכות". התחום אינו מפותח מספיק ולא נקבע פורט ייעודי שיתאים לדרישות קונפיגורציה של כרטיס מסך חיצוני. יש חברות שעובדות על פיתוח חיבורים מסוגים שונים אבל זה עוד לא ממש רלוונטי ועד כה מתייחס בעיקר למחשבים ניידים ספציפיים.

תחום כרטיסי המסך החיצוניים בחיתוליו. יש מספר התקנים שמתחברים ב-Firewire אבל הם יקרים, קשים להשגה ומוגבלים בביצועים. כמו כן הם עשויים לסבול מבעיות תאימות לביוס ולויסטה. בשלב זה אני ממליצה לרדת מהרעיון.

היבואן של ניידי טושיבה בארץ הוא מפעיל.

http://www.mafil.co.il/default.asp

אם אני לא טועה הם ממוקמים בפתח תקווה. 03-9241377

פורסם

תקנים של USB או FIREWIRE או אפילו SATA לא מגיעים לקצבי עבודה שכרטיס מסך חיצוני דורש.

המשאבים שיש לכרטיס מסך - גישה ישירה לזכרונות, גישה ישירה למעבד ורוחב פס מטורף בדרך לכל כיוון הם מה שהופכים כרטיס מסך טוב למה שהוא [מלבד המעבד השלו והזכרון שלו, כמובן]

תקנים של USB או FW או SATA או ESATA או וואטאבר לא תוכננו ולא יתמכו בשליש או שמינית מהביצועים של כרטיס המסך הנחות ביותר שאפשר לקנות היום בתוך מחשב נייד כי רוחב הפס שלהם [התעבורה שיכולה לעבור דרכם בזמן נתון] היא אפסית בהשוואה לתעבורה שBUS של כרטיס מסך.

לשם פרופורציות, באס של כרטיס מסך בינוני עומד על משהו כמו 3Gbps נטו, התקן היחיד שמתקרב לזה זה הSATA או SATAII אבל הוא לחלוטין לא מתכונן לעמוד בכאלה קצבים נטו.

רון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך אחראית פורום, תודה רבה למגיבים. עזרתם לי ללמוד משהו חדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים