עבור לתוכן

התייעצות על כדאיותו של R9800

Featured Replies

פורסם

היי מה קורה?

רציתי לשאול מה דעתכם על המחיר 2370 ש"ח איפשהו בחיפה לR9800

אני יודע שזה מחיר טוב לR9800 אבל האם בכלליות שווה לי ללכת עליו?

בתודה

פורסם

לא! - גם אם המחיר נחשב טוב לארץ (איך אגב הם מגיעים למחירים המטורפים לחלוטין האלה...)

הרי ש9700 או 9700 פרו עולים הרבה פחות והפרש הביצועים לא שווה את הכסף הנוסף -אם תקנה במחיר הזה בעוד 1/2 שנה תצטער מאוד!

אין שום סיבה בעולם לקנות שום! חומרה אחת בעלת מחיר כזה! - אם יש לך דרך לקנות בארה"ב - שם אפשר לקנות ב1300-1500 ש"ח אז זה כבר סיפור אחר...

פורסם

^^^^

what he said

במחיר מפוצץ שכזה לא שווה לקנות אף כרטיס מסך באף תקופה! גם הרדאון 9700 עלה ככה פעם אבל מחירו הפך ליותר הגיוני. כרטיס מסך ב2300 זה עדיין כרטיס יקר וההפרש בינו לבין ה9700 (כ500 ש"ח) יוכל להביא לך ייעולים יותר משמעותיים כמו תוספת זכרון או חיסכון לכרטיס הבא (נסה להגיע לאבא שלך שאתה צריך לשדרג אחרי כרטיס מסך במחיר כזה)

פורסם

עדיף שתקנה את ה9700 pro ותעשה OC...ההבדל זה משהו כמו 10 fps

פורסם

עדיף שתקנה את ה9700 pro ותעשה OC...ההבדל זה משהו כמו 10 fps

לא מדוייק....ל9800 יש ליבה שונה...

כל מיני שידרוגים בשיידר ושאר הירקות

פורסם

לא מדוייק....ל9800 יש ליבה שונה...

כל מיני שידרוגים בשיידר ושאר הירקות

אבל הפרש הביצועים כרגע שעומד על אחוזים בודדים כיום לא שווה את 500 השקלים שתשלם על תוספת הביצועים הזאת... אולי עוד חצי שנה זה יהיה יותר שווה

פורסם

^^^^

מסכים איתך בקשר לכדאיות רק תיקנתי אותך..זה הכל....

לי אישית יש 9700 לא פרו - מרוהצ ממנו מאוד מאוד מאוד מאוד

שום משחק לא אתגר בשבילו...

פורסם

כמו שרבים טובים אמרו, באמת יש גבול לכדאיות, זה ממש יקר, אלא אם לאבא יש כיס מספיק רחב למלות בוא מספיק כסף.

וזה כבר שאלה אחרת.

פורסם

כמו שרבים טובים אמרו, באמת יש גבול לכדאיות, זה ממש יקר, אלא אם לאבא יש כיס מספיק רחב למלות בוא מספיק כסף.

וזה כבר שאלה אחרת.

אני לא יודע כמה אתה מבין בעסקים (אצלי הידע הוא פחות או יותר כמו של נוב במחשבים) אבל אני יודע שלכל דבר, לא משנה כמה הוא עולה, יש את האפקט הכדאיות!

לא משנה כמה הכיס של אבא גדול, לקנות כרטיס כלכך חזק בכלכך הרבה כסף שבכלל לא מנצל את יכולתו כיום כשיש כרטיסים קצת פחות חזקים והרבה פחות יקרים אבל עדיין מספיקים שיבצעו את העבודה בלי שתרגיש שום הבדל יהיה שטות.

בקיצור, אם אתה קונה בזמן הקרוב, קנה את ה9700PRO או NP... מה שנוח לך

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מגיב כל-כך מאוחר

אני מסכים עם כולכם אבל זה מן מעגל שלא נסגר כי עם עכשיו אני יקנה 9700PRO עוד חודש

ה9800 יהיה באותו מחיר אתם מכירים את הדילמה הזו...

אני עכשיו בכיוון של 9700 PRO והכי זול שמצאתי הוא כ1700 ש"ח וזה גם מחיר יקר לכרטיס הזה ובכלל

אז מה אתם אומרים ? ???

נ.ב לא משנה מה רוחב הכיס שלי אני לא מתכוון לקנות כרטיס ב2400 בזמן הקרוב כמו שציינתי זו רק היתייעצות

בתקווה שאגיע להחלטה טובה...

פורסם

זה יקרה בערך בעוד 4 חודשים עד שהמחיר שלו יהיה כמו של הR 9700 PRO היום, אלא אם כן תהיה איזה מהפכה בשוק מה שאני אישית לא צופה.

פורסם

לפי מה שהבנתי הפס יצור של הR9700P עומד להיפסק... ???

תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

מבחינת ATI הוא כבר מצורף לרשימת ה Legacy... ואין מה לעשות, הוא הכרטיס המשתלם ביותר. ה9800 כ"כ לא שווה את הסכום.

פורסם

לפי מה שהבנתי הפס יצור של הR9700P עומד להיפסק... ???

תקנו אותי אם אני טועה...

קשה לי להאמין שATI תפסיק את הייצור שלו (גם אני שמעתי את השמועות האלה וזה לא ניראה הגיוני). זה הכרטיס הכי משתלם שלה והכי נמכר בשוק הגבוה כיום. אם הפ יפסיקו למכור אותו אז יהיה להם הפסדי ענק כי לרוב האנשים אין תקציב לקנות 9800.

יתכן שהם יפסיקו לייצר אותו רק כשהם יציגו את הדור הבא של כרטיסי המסך שלהם ואז ה9800 יהיה יותר זול (בערך כמחיר ה9700 כיום)

פורסם

האם זה כדאי לקנות עכשיו רדאון 9600 PRO

ועוד כחצי שנה כשהמחירים ירדו לקנות את ה9800 PRO?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים