עבור לתוכן

פרוייקט הסרת כלוב הHD במארז NZXT Lexa

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להסיר את כלוב ההארד דיסק במארז NZXT Lexa BlackLine ולהעביר את ההארד דיסק לכלוב העליון..

את הכלוב אני חושב שקל להסיר, אני רואה שהוא מחובר בכמה ברגים ואני מבין שרק צריך להבריג אותם החוצה ולמשוך את הכלוב החוצה?

הבעיה היא שההארד דיסק מוחזק על המסילה של הכלוב בעזרת 2 פלסטיקים שצמודים אליו והוא לא ניכנס לאף מסילה בכלוב העליון..(יש את המקומות הגדולים יותר שמתאימים לצורבים וכו' ויש את החלק הקטן שמיועד לקוראיי דיסקטים(לא זוכר מספרים של גדלים :silly:)

מישו יודע אם מקבלים עם המארז מתאם או פלסטיקים גדולים בכדיי להשכיל את ההארד דיסק בכלוב העליון?

הינה כמה תמונות שייעזרו להבנה

סימנתי באדום את הכלוב שאני רוצה להסיר והחץ הכחול מסמן את מיקומו החדש של ההארד דיסק

http://img3.imageshack.us/img3/7165/moderf0.jpg

פה ניתן לראות שהלוב מחובר לכלוב העליון בעזרת ברגים

http://img212.imageshack.us/img212/3531/img3822vd8.jpg

אז הבעיה היא איך אני מתקין את ההארד דיסק בכלוב של צורבים?[br]פורסם בתאריך: 10.02.2009 בשעה 22:02:04

ראיתי שבחלק בצר יותר של הכלוב העליון(במקום של קוראיי דיסקט floppy נדמה לי) זה 3.5 ואם אני מוריד את הפלסטיקים שעל ההארד דיסק(ה"Toolless") שנועדו למסילה אז זה נכנס אפילו עם מרווח קטן...אז להבריג לשם את ההארד דיסק זה יהיה בסדר?למרות שזה לא perfect fit"?(אפשר להתקין HD בFloppy cage?)

(ההארד דיסק שוכב על הכלוב ויש לו מרווחק קטן לצד(לצד שמבריגים את הברגים)לא כמו בכלוב HDD שהוא מוחזק "באויר"

ומישו יודע איך אני מברגיש החוצה את הברגים של כלוב הHDD?(הם לא פליפס או משו כזה אלה ברגים קטנים מאוד)

פורסם

בוא אני יעזור לך ...

אפשר לחבר את ההרדיסק כמו שראית שעשיתי ....

פשוט הוצאתי את הכלוב של ההרדיסקים שהוא באמת רק כמה ברגים ולהוציא אותו אחוצה ...

בקשר לFLOPY אצלי זה היה יותר מסובך למה הוא היה תקוע עם פינים כאלו שאי אפשר לפתוח אז שברתי אותם תצטרך להוריד את כל הפאנל הקדמי של המחשב בישביל זה ...

בקשר לאיך ששמתי תהרדיסק שמתי את הצורב הכי למטה שאפשר

תסתכל בהרדיסק יש לו בצד 2 או 3 חיבורים של הברגה ... פשוט הצמדתי את ההרדיסק לדופן שמולך בכלוב שלמעלה והברגתי עם 2 ברגים ... שוב זה לא מומלץ למה זה יכול להשבר ואז חבל ...

עוד אפשרות לשים את ההרדיסק למעלה זה לעשות סוג של קומבינה עם גומיות גדולות ( כמו של הדואר העבות האלו ) ופשוט לחבר מקדימה של ההרדיסק ומאחורה ולמתוח ולתפוס אותן בכלוב למעלה בצורה כל שהיא ( אתה תצטרך לאלתר פה משו )

יש מלא אפשרויות רק צריך להיות יצירתי ...

ועוד עצה ... תנסה לעשות סדר במארז זה ישפר לך תסירקולציה ואז הטמפרטורות ... שיפר לי המון ( המאווררים של NZXT על הפנים חבל שקניתי מהם תמארז )

פורסם
  • מחבר

אני הצלחתי להכניס את ההארד דיסק מפנים לתוך כלוב הfloppy העניין הוא שהוא משחורר בפנים..אם אני רוצה להבריג אותו אז אני צריך להצמיד אותו לצד של איפה שמבריגים ואז להבריג...העניין שאני חושש שאז לא יהיה שום דבר שיתפוס את ההארד דיסק מהצד השני..

עכשיו בקשר לשיטות שלך...אם הבנתי נכון אתה מדבר על לשים אותו ב5.25?(איפה שיושבים הצורבים?)כי זה באמת גדול מידיי

אני רוצה להבריג אותו איפה ששים את הדיסקטים...העניין הוא כמו שאמרתי שיוצא שהוא קצת משוחרר והוא שוכב לגמריי על הכלוב

פורסם

תנסה להכניס את ההרדיסק לכונן FLOPY עם הקליפסים השחורים ... אם לא מצליח אז תוריד אחד ובצד השני תבריג עם ברגים ... ככה שבצד אחד יהיה תפוס עם הקליפס השחור ובצד השני 2 ברגים ...

אצלי במארז יש פשוט תופסנים מעצבנים כאלו ...

פורסם
  • מחבר

וואי אחלה רעיון! :yelclap:

אני ינסה את זה מחר...

ואם יוצא שזה לא נכנס בכלל ככה אז לא להבריג את ההארד דיסק כשהוא לא תפוס משניי הצדדים?

ומה בקשר לזה שכשהוא שם בFloppy יוצא שהוא ממש שוכב על רצפת הכלוב..זה בסדר?זה עלול לגרום נזק?או לעלייה במעלות?

פורסם

וכשאתה מעלה לאימג'שוק..

תעתיק את הלינק הראשון מלמטה

ככה התמונה תהייה ישר ולא צריך לחכות שהיא תטען.

חוץ מזה רעיון נחמד

בהצלחה בהמשך.

פורסם
  • מחבר

וכשאתה מעלה לאימג'שוק..

תעתיק את הלינק הראשון מלמטה

ככה התמונה תהייה ישר ולא צריך לחכות שהיא תטען.

מז"א? על מה אתה מדבר?

פורסם

הכוונה שתשתמש בלינק שרשום ליידו Hotlink for forums (1)

ככה שתקבל תמונה ככה:

moderf0ar3.jpg

w1600.png

במקום לינק.

(רק תקטין את התמונו שיתאימו לפורמט של הפורום כמובן ...

פורסם

וואי אחלה רעיון! :yelclap:

אני ינסה את זה מחר...

ואם יוצא שזה לא נכנס בכלל ככה אז לא להבריג את ההארד דיסק כשהוא לא תפוס משניי הצדדים?

ומה בקשר לזה שכשהוא שם בFloppy יוצא שהוא ממש שוכב על רצפת הכלוב..זה בסדר?זה עלול לגרום נזק?או לעלייה במעלות?

לא מומלץ לדעתי לחבר רק צד אחד של ההרדיסק כמו שאני עשיתי ... פשוט זה לא יושב טוב זה יושב טיפונת עקום ... עדיף לקבע אותו יציב !

אם הוא שוכב על הרצפה של הכלוב אפשרי להפוך אותו זאת אומרת את הצד החשוף של ההרדיסק שאם כל ה"אלקטרוניקה" לשים כלפי מעלה ואת הצד שכולו פח חלק של ההרדיסק לשים למטה על הרצפה של הכלוב ככה שלא יגע בכלום ... אבל עדיין מומלץ לקבע אותו בצורה כלשהיא ... בהצלחה :]

פורסם

:hi:

בקר טוב אצלי פשוט פירקתי את הסטנד של ההרד דיסקים,ואת ההרד דיסקים שמתי יחד עם הצורב DVD.

או במגירות או סתם שוכב עם שכבת הפרדה על הצורב...מקווה שעזרתי לך ובהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים