עבור לתוכן

מפרט למשחקים ועבודה בSOLIDWORKS עד 4K ללא ציוד היקפי ללא OC

Featured Replies

פורסם

אני מחפש את המעבד המשתלם ביותר אותו תסחט הSOLIDWORKS

כרטיס מסך שיתאים לתוכנה אך גם למשחקים ולהצגת סרטי FULL HD על הLCD בסלון

לוח אם ,מארז וספק איכותיים

דברים ששמתי עליהם עין:

Q9550

HD4870/HD4850

בגדול נדמה לי שאני צריך המלצות ללוח אם ועם השאר אסתדר אבל תקנו אותי אם אני טועה

כרטיס קול אונבורד יספק אותי בשלב הזה

** מעבר להמלצה מה לקנות הייתי שמח אם הייתם ממליצים לי היכן לקנות במחיר ובשירות טובים.

תודה

יניב

פורסם

האם התוכנה הזאת תומכת בריבוי ליבות? איזה כרטיס מסך אתה חושב שיתאים לתוכנה?

פורסם

solidworks בגירסאת 2009 לא יודעת לנצל מעבד מרובע ליבות, ופועלת הכי טוב עם מרובע ליבות כמה שיותר מהיר

כך שבמקרה שלך [וזה תקף גם לגבי משחקים] מעבד ה- E8400 הוא המשתלם ביותר,

ניתן כמובן לשקול את ה- E8500 אבל לטעמי זה בזבוז כסף [שלא נדבר על ה- E8600 שעלותו ממש לא הגיונית]

בנוגע לזיכרון, יותר = יותר טוב, כך ש- 4GB הם סטאנדרט

בעניין כ.המסך יש בעיה קטנה.. ניגוד אינטרסים קל, היות והתוכנה דורשת כ.מסך מקצועי, דוגמאת FireGL V3300 כמינימום (או האלטרנטיבה מבית אנוידיה, אם אינני טועה, Quadro 570FX)

וכרטיס מסוג זה אינו מתאים למשחקים, אלא לרינדורים כבדים

אני מניח שההחלטה תתבסס על סדר עדיפויות; בין אם אתה צריך את התוכנה לשימוש למען פרנסה / מוכן לוותר על משחקים / מוכן לביצועים בינוניים ומטה בתוכנה / או שבכלל לא יוטלו מטלות כבדות על הסולידוורקס

אציין גם כי קראתי פעם איפשהו בנוגע לשיפור ביצועים קל כאשר במערכת מותקנים שני כוננים קשיחים בתצורת raid 0

אני לא בטוח בנושא, ומעדיף שתעשה את המחקר שלך בעצמך

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהיא תומכת בריבוי ליבות, וגם אם לא הייתה תומכת אני מתכוון לרנדר איתה

יהיה מעולה לרנדר ולעבוד על התוכנה בו זמנית בעזרת תוכנת הרינדור החיצונית שלהם QUICKVIEW360

לגבי כרטיסי מסך הכרטיסים המומלצים ע"י SOLIDWORKS הם הQUADRO והFIREGL

יש לי מחשב בעבודה עם E8400 שעושה את העבודה נפלא אבל ברינדור הוא עדיין לא מספק אותי

למיטב ידיעתי מה שחשוב לחישובים המתמטיים ולרינדור הוא כוחו של המעבד וכמות הזיכרון

כרטיס המסך הייעודי המקצועי אמור לתת מענה בעבודה עם הרכבות גדולות ואני לא מתכוון לעבוד עם הרכבות גדולות

אני מתעסק בעיצוב תעשייתי ומספר החלקים יהיה מועט.

אני מזכיר: אם יש מישהו שיכול לתקן אותי הוא מוזמן להגיב פה, אני עונה מנסיוני האישי.

בכל מקרה חשובה לי עבודה עם FULL HD ומשחקים נא לקחת בחשבון.

יניב

[br]פורסם בתאריך: 10.02.2009 בשעה 01:33:24

solidworks בגירסאת 2009 לא יודעת לנצל מעבד מרובע ליבות, ופועלת הכי טוב עם מרובע ליבות כמה שיותר מהיר :silly:

[glow=red,2,300]הבנתי כתבת בטעות :)[/glow]

בעניין כ.המסך יש בעיה קטנה.. ניגוד אינטרסים קל, היות והתוכנה דורשת כ.מסך מקצועי, דוגמאת FireGL V3300 כמינימום (או האלטרנטיבה מבית אנוידיה, אם אינני טועה, Quadro 570FX)

וכרטיס מסוג זה אינו מתאים למשחקים, אלא לרינדורים כבדים

אני מניח שההחלטה תתבסס על סדר עדיפויות; בין אם אתה צריך את התוכנה לשימוש למען פרנסה / מוכן לוותר על משחקים / מוכן לביצועים בינוניים ומטה בתוכנה / או שבכלל לא יוטלו מטלות כבדות על הסולידוורקס

[glow=red,2,300]הרכבות גדולות לא יהיו פה[/glow]

אציין גם כי קראתי פעם איפשהו בנוגע לשיפור ביצועים קל כאשר במערכת מותקנים שני כוננים קשיחים בתצורת raid 0

אני לא בטוח בנושא, ומעדיף שתעשה את המחקר שלך בעצמך

[glow=red,2,300]עד היום לא הבנתי את הRAID הזה מבטיח לקרוא...מה לגבי כונני RAPTOR?[/glow]

[br]פורסם בתאריך: 10.02.2009 בשעה 01:38:41
אוקי אני רוצה לחדד פה משהו

העבודה על הסוליד והמשחקים חשובים לי כמעט באותה מידה עם נטייה קלה לטובת המשחקים

אז בואו נגדיר את זה ככה:

מחשב עם דגש על משחקים ויכולות FULL HD שישמש גם לעבודה בSOLIDWORKS

אשמח לקבל הצעה מלאה כולל מארז איכותי ושקט, קירור למעבד, לוח מתאים

שאלה נוספת, אני בחו"ל בשבועיים הבאים להזמין או להמתין? יכולים להיות שינויים משמעותיים בזמן שיחלוף?

שוב תודה

יניב

פורסם
  • מחבר

חברים,מישהו מוכן לעזור?

נבחרו הרכיבים הבאים:

Q9550 (אני לא מתכוון לשדרג או לקנות מחשב בשנתיים-שלוש הקרובות וסוליד וורקס זו תוכנה שיוצאת כל שנה, אולי שנה הבאה היא תתמוך במרובע ליבות)

HD4850 (אשמח להמלצה על הכרטיס הכי משתלם מהסדרה מהדגם הזה, איזה חברה איזה קירור)

דרוש לי לוח אם איכותי אך לא יקר מידי שיכלול כרטיס מסך פשוט במידה ושלי יתקלקל.(קראתי במומלצים ולא מצאתי לוח כזה)

עם השאר אסתדר (קראתי בפורום מלא)

תודה רבה

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים