פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים אני מכיר 2 אנשים בוגרי מגמת אלק בלי בגרות מלאה, עם כמה נכשלים שהגיעו לשם. ככה שניראה לי שזה עניין של מזל.
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים יש יותר מדיי "היי" מסביב לקורס הזה.זה קורס שנחשב לטוב ביותר (מישהו מכיר קורס טוב יותר) ברשתות ותקשורת (שים לב - לא באלקטרוניקה).למי שלמד בטכני (שוחרים), זה בכלל לא מזל. רשל"ב אלק' קובע/ת מי ילך לאן.אצל אנשים "רגילים" אני לא יודע איך זה הולך.
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים יש יותר מדיי "היי" מסביב לקורס הזה.זה קורס שנחשב לטוב ביותר (מישהו מכיר קורס טוב יותר) ברשתות ותקשורת (שים לב - לא באלקטרוניקה).במה עוסק הקורס הזה, ובמה הוא בדיוק שונה מאבנט כחול ?יוצאי טכני (אלקטרוניקה) יכולים להגיע אליו ?
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים הקורס עוסק ברשתות ותקשורת (כל הרשת של צהל, צהלנט) לומדים שם על אנטנות,מגברים, וכל מה שקשור לרשתות ותקשורת אם היית בטכני למדת קצת ממה שתלמד שם.מדובר על אבנט כחול אם לא הבנת.וכן, אם למדת בטכני רק בוגרי קורס אלק' נשלחים אליו
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים אני מכיר 2 אנשים בוגרי מגמת אלק בלי בגרות מלאה, עם כמה נכשלים שהגיעו לשם. ככה שניראה לי שזה עניין של מזל.+1הדרישות הם *ממש* לא גבוהות, ולמרות שיצא לקורס שם כזה הוא לא ממש קורס נכסף שהמון משתוקק להכנס אליו.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מחבר תקנו אותי אם אני טועה המסקנה היא שהקורס עכשיו לאומת בעבר נהיה גרועולמה הקוונה בעבודה לא רעה בכלל? תן דוגמאות לעיסוק ולשכר
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים +1הדרישות הם *ממש* לא גבוהות, ולמרות שיצא לקורס שם כזה הוא לא ממש קורס נכסף שהמון משתוקק להכנס אליו.אז מה עדיף? דרג א'?
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים כן, הייתי הולך על אוויוניקה של F15\16 אם הוצע לכם.שמעתי גם שהתנאים של אוויוניקה F16 השתפרו פלאים ולא סוגרים כקרביים כמו בעבר.
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים לקורס הזה יש שם של טחינה, סגירות, עבודה שחורה נטו. כמובן דרג א'.מה שכן חבר שלי היה בקורס שם והוא נהנה מאוד. אז זה תלוי בבנאדם, בגישה שלו ועם מי הוא משרת.
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים בעייה לעבור מדרג א' ,דרג א' זה טייסת טיסה ז"א אתם הטכנאים שעובדים על המטוס לפני שהוא טס ,ככל שהדרגים יורדים כגון ב' ,ג' ו- ד' אז אתה יותר מתרחק מהמטוס, דרג ב' זה מוסך ששייך לטייסות התחזוקה ,דרג ג' שייך יותר לגף המנועים ,שם מתעסקים אך ורק בתחזוקת מנועים, דרג ד' זה מעבדות שמן ,דלק שבהם מבצעים אנאליזות / דגימות שמגיעות מטייסת הטיסה או מהמוסך , עכשיו, דרגי ב' ,ג' ו ד' שייכים לטייסת תחזוקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.