עבור לתוכן

בונדו- מאיפה משיגים וכמה עולה?

Featured Replies

פורסם

לילה טוב חברים,

בעקבות המוד השלישי שלי שבתקווה שיסתיים פעם אחת ולתמיד אחרי תקופה כל שהיא אני זקוק למעט חומר בונדו, החומר לאיטום שמתקשה והופך למקשת פלסטיק שכזו.

הלכתי להום סנטר, ACE ולא מצאתי.. נראה לי אפילו זה לא קיים שם... :-\

רציתי לדעת אם אתם מכירים תחליפים שיתנו תוצאה דומה ואם אולי אתם יודעים עוד איפה אני יכול להשיג בונדו כדי להשטיח חלקים מהפאנל הקדמי..

ממש כל תשובה תעזור לי מאוד והרבה תודה רבה! :D

נ.ב-

כמה בערך תעלה לי פחית בונדו+ מקשיח שמגיע איתה? :s05:

פורסם

אתה פשוט מחפש במקום הלא נכון.

לך לסניף של Auto Depot (פעם אחרונה קניתי שם) או חנות של חומרים לפחחות רכב וקנה בונדו (מקורי או חיקוי), בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

חיקוי? :o אף פעם לא שמעתי על חיקוי לבונדו.. :lol:

החיקוי הזה שווה משהו או שהוא נותן הדבקה ואחידות פחות טובה?

אתה מכיר עוד שם לבונדו, משהו יותר עברי בשביל שהמוכרים הבורים בארץ יבינו על מה אני מדבר ולא יחשבו שנפלתי ממאדים..

ת'אמת חשבתי על לבדוק באוטו דיפוט אבל אני לא זוכר אם בדקתי שם בעבר והיה.. (ממש ממזמן..) :nixweiss:

אני אלך כנראה מחר להציץ לראות אם יהיה לי זמן ואז אני אמשיך ת'מוד שלי..

נ.ב-

ברוכים השבים ל-HW! ;)

פורסם

נעשה קצת סדר בבלאגן

יש המון סוגים של חומר פחחים - בונדו הוא הנפוץ והשכיח ביותר, כמובן שיש יקרים יותר ויקרים פחות - אך הוא עושה עבודה טובה מאוד.

הוא מגיע בפחית (כמו קופסת שימורים רגילה, אך מעט נמוך ורחב יותר), כאשר המקשה מגיע בטיובה הנמצאת מתחת למכסה הלבן.

מחיר הפחית הוא בין 50 ל60 ש"ח.

פורסם

מה השימושים העיקריים שלו (אני מדבר על מודינג)

ואם אפשר כמה תמונות יהיה נחמד

פורסם

השימוש העיקרי שלו במודינג הוא כמו השימוש העיקרי שלו ברכב- מילוי.

אם יש לך חורים שאתה רוצה להעלים או שקעים הוא טוב להכל.

פורסם

ובנוסף יש אנשים שמרחיקי לכת ועשים ממנו פנאלים שלמים

העבדה היא קשה אבל התוצאה שווה

בכל מקרה בונדו זה החבר הראונה והטובה המציאה את רעיון החומר מלוי

יש חברות אחרות שגם נותנות חומרי מלוי במחירים זולים יותר

לפי דעתי זה עניין של כמה עשרות שקלים יותר לטובת הבונדו

לכן הבונדו ה''אורגינלי'' הוא הכי כדאי ..

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה חבר'ה!

כמו שאני רואה שאתם בהחלט הבנתם, אני רוצה לאטום כמה חורים של כפתורים בפאנל שלי של המחשב שאני בונה וגם להשטיח חלק מהמקומות ולטפל בו מעט..

עכשיו, בעקבות השאלה איפה אני משיג, אני נמצא בעקבות לימודי כל הזמן באזור חיפה- מעט קריות ככה שהאזור זמין לי מאוד ורציתי לדעת אם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג שם ת'חומר.

שאלה אחרונה היא, איך לדעתכם אני אצור חור טוב של 12 ס"מ אחרי שאני משטיח ת'אזור.. :s05: (אני יוצר 2 כאלה בפאנל)

הרבה תודה רבה עד כה! (אחרי שיהיו היתפתחויות אתם תהיו צפוים לפתיחת הלוג שלי..)

פורסם

או שתשיג FAN DUCT בקוטר של 12CM, או שתעשה מה שהרבה עושים - משתשמשים בחלק העליון של ספינדל 25 דיסקים .. וחותכים את המכסה - ומשתמשים רק בטבעת שנשארה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים