פורסם 2003 ביולי 1522 שנים אני לא יודע אם מישהו יוכל לעזור לי אבל אולי מישהו מכם מכיר אתר עם פירוט לגבי טבליות הרזיה או מקום באינטרנט שניתן למצוא טבליות הרזיה.בתודה מראש.
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים לא כדאי לך להתחילל עם טבליות הרזיהחוץ מהעובדה שהיעילות שלהן מעולם לא הוכחה בצורה חד משמעית, זה גם סיכון כי אתה מכניס חומרים כימיים לגוף שיכולים לגרום נזק
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים מחבר קודם כל זה לא בשבילי, דבר שני אין מוצר ספציפי אבל אולי מישהו מכיר אתר עם כאלה מוצרים ופירוט עליהם.תודה לעוזרים.
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים :smiley6: אל תתעסק עם זה, קיימים שם חומרים מזיקים מאוד שלאורך זמן יחזרו אליך כמו בומרנג !עדיף להתאמן לאוכל בריא, ללכת לדיאטנית ככה תעזור לעצמך\למישהו אחר שאמרת. הכסף שתשקיע בגלולות וההרס שהלן לא שווה את זהסתכל על האלטרנטיבה, אולי היא קשה תיקח זמן אבל התוצאה הסופית תהיה מאוד מועילה, אתה\מישהו אחר שאתה קונה תגלולות בשביללא יהיה תלוי בהן הוא יפתח משמעת עצמית ויהיה עדם טוב יותר, ולא תלוי בגלולות...בקיצור תתרחק מזה !
פורסם 2003 ביולי 1722 שנים מחבר זה בדיוק מה שאני חושב התוצאה הטובה ביותר היא ספורט לאורך זמן , אך מה אני יעשה אני צריך את האתרים האלה למישהי אז אם תוכלו לעזור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.