פורסם 2009 בפברואר 416 שנים תיראו יש לי מעבד e84004gb ram9800gtx+יש לי דרייברים הכי מעודכנים ושאני משחק קרייסיס ווארהד על enumesht ועל רזולוצייה 1280X1024 ללא פילטרים יש מלא תקיעות שמיסתובבים רצים כימעט כל 2 שניות יש תקיעה על gamer יש עדיין אבל הרבה פחות רק שאני רץ אז יש כל 10 שניות ולי אמרו שהכרטיס יהיה overkill ברזולוצייה כזאת וזה ביכלל לא נכון ב 3dmark06 קיבלתי 13k+ ולמה קרייסיס ווארהד אני לא יכול להריץ?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים זה מה שאני תמיד אומר פהבמשחקים כאלו קשה למצוא כרטיס שהוא OVERKILL גם ברזולוציות נמוכותכרטיס חזק יותר = יותר FPS לא משנה באיזה רזולוציה (בהנחה שמדובר במשחקים כדוגמת קרייסיס)חוץ מזה תנסה להתקין את הפאץ' של המשחק גרסת 1.3 (פורום משחקים - דיון ראשי על קרייסיס)תודיע אם משהו השתפר ..
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר התקנתי לא עזר מוזר מאוד אני וראה ילדים עם 4850 מריצים על 1680X1050 על enumesht חלק ואפילו ילדים עם מעבד יותר מעפן מישלי
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים אל תכניס ת'מעבד בכללאני לא הכנסתי אותו כי הוא הדבר האחרון שיגביל אותך..חוץ מזה כנס לקרייסיס תלחץ על הכפתור משמאל לספרה 1 במקלדתותרשום שם r_displayinfo 1אחר כך שוב תלחץ על הכפתור משמאל לספרה 1יופי תתחיל סתם ללכת במשחק ותראה כמה FPS יש לך מצד ימין למעלה ...ותרשום פה כמה אתה מקבל
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים 32-35 זה אחלה ...לגבי התקיעות אין לי מושגאולי מישהו אחר יוכל לעזורשאתה מדבר על התקיעות האלולכמה FPS זה יורד?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר E8400 זה מעבד חזק אז זה לא זה יענו המשחק זז חלקק והכל אבל יש ליפעמים תקיעות זה פיתאום בה אני רץ ויש כמה תקיעות וממשיך שמתי לב זה קורה מתי שהכרטיס קורא טקסטורות איך לכם פועל קרייסיס ווארהד?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים יש לי מעבד חלש יותר עם כרטיס חזק יותר ואין לי שום בעיה עם המשחק ..אין לי נפילות ושום דבר (בלי הפאץ' של 1.3)
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר גם לי אין נפילות שמתי לב רק תקיעות קטנות אני יקח את המחשב אולי מחר ל ksp שיבדקו את המחשב יש לי הרגשה שזה משהוא עם הזיכרון נ'ב אל תיקנו מ Ksp זה הפעם האחרונה שאני קונה מישם משהוא
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים אחרי אתה מאשים את KSP שלא בצדק ..לדעתי זה פשוט הכרטיס מסךולגבי התקיעות גם אין לי ..(היה לי לפני שעשיתי או.סי - תופתעו כמה 400MHZ יכולים לשפר את חווית המשחק )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.