פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מה דעתכם ? CPU: E8500, 3.16GHz Dual Core MB: P35EC Intel RAM: 4G 800MHz Kingston. HD: 320G, 16M Cache Seagate. G- force 8400 DVD Drive x22 Keyboard Logitech Mouse Microsoft ----------------------------------- 3K ¤ מארז מאושר Intel , לא זוכר את שמו ספק 500W האם יש ערך מוסף בלמשוך את המחשב הישן עוד חצי שנה ולחכות לi7 (מבחינת מחירים). האם כדי ללכת על מחשב עם ארבע ליבות 64bit ? זה נכון שמרבית התוכנות יעשו בעיות על מחשב 64bit ? תודה לעונים
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים לדעתי קח לך מעבד חלש יותר ותקנה מארז+ספק טובים יותרבכל אופן המעבד הזה יתמוך בגרסאות 64ביט למיניהםועד לפני שבוע הייתי משתמש ב64ביט VISTA ..לדעתי רק במקרה של 6 ג'יגה זכרון שווה להשתדרג אליהבמקרה של 4 יהיה קשה לראות הבדל (אני מדבר מניסיון שלי בלבד!)וגם זה ממש סיוט למצוא תוכנת SPYWARE נורמלית למערכת הזאתחוץ מזה כמה מהתוכנות של האנטי וירוס \ פיירוואל עדיין לא תומכות בולגבי שאר הדברים זה יעשה לך בעיות תאימות פה ושם אבל לדעתי חוץ מתוכנות לבטחון למחשב אתה לא תראה הרבה בעיות עם הויסטה 64ביט ..נ.בהכרטיס הזה חלש ממש ..לדעתי אין מפרט שממש יספק את הצרכים שלך ב100% בתקציב הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.