עבור לתוכן

בעקבות הגלולה האדומה

Featured Replies

פורסם

אני מסכים איתך, אני גם חושב שזה רעיון מצויין.

אבל אמרת שהוא היה הראשון שהחליט לצאת ובכך הוא הרג את כל המחוברים, כשהשאר העדיפו לצאת מהמטריקס ולהלחם במכונות וכך להפסיד ולהביא לעדכון של המטריקס.

אבל בסוף הסרט אנחנו כבר רואים שנשארו מספר ממש קטן של ניצולים כשהם מדברים על איך שהמכונות פלשו...

אז "הלא מחוברים" מפסידים גם ככה?

בזה שהוא החליט לצאת הוא לא הרג את כל המחוברים, הוא פשוט, לכאורה, החל את רצף השמדת המין האנושי.

ובסוף הסרט רואים רק את צוותי ה'נבוכדנצר' וה'האמר' (שחזרה מהקרב הראשון עם המכונות), על אילו ניצולים אתה מדבר?

• תגובות 38
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על אלו שציינת, העיניין הוא שאני לא חשוב שעדיין החל רצף הרס האנושות, אומנם NEO גרם לכך אבל קודם כל ככה:

אז מה שהוא הציל את TRINITY למה כל האנושות חייבת למות בגלל זה?

הרי המטריקס לא קשור בדרך כזאת לעולם האמיתי.

ואנחנו רואים בסרט את שארית העיר ציון, האנושות עצמה אני לא חושב שהחלה להפגע, למרות ש NEO אמר שיש להם 24 או 48 שעות. ואני משאר שכל ההתפקה של הרובוטים ערכה יותר, אבל אז זה אומר שכל האונושת בעולם כמעט נכחדה, זה נראה לכם הגיוני?

פורסם

אני עומד פה די באמצע , אני מסכים עם הדעה שהסרט היה יכול להיות יותר טוב ונמתח אך אני גם חושב

שהפעלולים היו נהדרים וגם ברגע שמבינים את השיחה שלו עם הארכיטקט הסרט נשמע קצת יותר הגיוני .

אני אישית גם די אהבתי את הקונספט של התוכנות שלא רוצות להמחק , והתאומים די מגניבים .

אני חושב שאי אפשר לשפוט את הסרט עד שנראה את השלישי כי למעשה הם סרט אחד , אז תכחו בסבלנות ! 8)

פורסם
  • מחבר

לא יודע להמ אבל אני לא זוכר את ההסבר של הסרט ללמה סמית לא מת ?

בבקשר תזכירו לי אני חייב לדעת, תודה.

;)

.

פורסם

סמית' הוא תוכנה שכשהיא "נכשלת" היא אמורה להזרק כמו כל תוכנה אחרת שהיא בלתי שימושית

אבל מה שנהיה זה AI וככה התוכנות בעצם יכלו להבין ולבחור בין מחיקה או להשאר.

וסמית' הבין את זה ונהפך למעין ווירוס.

יש עוד הסבר?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה קשור לזה שהוא הרג את ניאו אבל הוא ראה ניאו חוזר לחיים.

פורסם

נכון, הוא חשב ש

hey, if neo can do it, then what the hack, i can too!

פורסם

- What do you want?

- I want everything.

- Would that include a bullet from this gun?

8) 8) :P

נראה לי שכמה פה התבלבלו או לא הבינו משהו.. כאשר ניאו בחר בדלת להציל את טריניטי ראו את כל הניאו-ים הקודמים עושים בדיוק אותו הדבר.. זה לא חידוש מה שהוא עשה.

ואני מצטט:

The door to your left leads sissy boy here back to his bitch

;D

אממ ולמה סמית' "חזר לחיים" ? זה פשוט, כמו שאמרו ניאו כולה הרס את הדמות שלו במטריקס וניאו בחר שלא למות ולרדוף את ניאו.

מה שאני לא מבין ואני מקווה לגלות בסרט השלישי זה מה באמת האובססייה של סמית' לניאו (what do you want?).

נ.ב : בלי קשר ראיתם את הפארודיה על המטריקס של ה MTV Movie Awards זה פשוט קורע ;D

I am the architect, but please, call me Larry.

I have created the matrix, and sevral popular video games, including Cuebert, and Dick Duck.

I didn't create frogger, but I did came up with it's name, can you believe they wanted to call it

"Highway crossing frog"?

- That is so lame!

- I know, it's the lamest thing i ever heard

:lol:

פורסם
  • מחבר

נראה לי שכמה פה התבלבלו או לא הבינו משהו.. כאשר ניאו בחר בדלת להציל את טריניטי ראו את כל הניאו-ים הקודמים עושים בדיוק אותו הדבר.. זה לא חידוש מה שהוא עשה.

האנשים שמאחורי ניאו במסכים הם לא ניאו מגרסאות ישנות הם אותו ניאו מהגרסה הזאת (יש 200 מסכים אבל רק 6 ניאוים ).

כשניאו ענה על השאלה של האדריכל הופיעו במסכים הניאוים האחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים