עבור לתוכן

בעקבות הגלולה האדומה

Featured Replies

פורסם

סוף סוף אחרי הרבה זמן שאני מחפש ביקורת כמו שצריך על הסרט המטריקס רילודד אני שמח לבשר שמצאתי !

ביכורת של מישהוא שבאמת מבין את הסרט ויודע על מה הוא מדבר.

לכל מי שלא אהב את הסרט השני חובה להיכנס אני בטח שתשנו את דעתכם

http://www.blazermag.co.il/Content/Subjects/Subjects.asp?Article=595

הכתבה מהאתר של בליזאר

::)אההה.... עכשיו אני יכל להירגע ולחכות בשקט לסרט הבא . :)

• תגובות 38
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איכותי 8)

פורסם

למרבה הצער הכתבה הנ"ל נראת כמו תירוץ לא מוצלח ללמה הסרט לא מספק את הסחורה.

זה לא נכון לומר שזה משהו חדש ועד עכשיו עוד לא עשו סרטים ללא סגירה של ממש כי אלו פשוט דברי שקר וכזב. סדרת הסרטים "בחזרה בעתיד" עשתה בדיוק את אותו התרגיל, אחרי סרט ראשון מצליח צולמו 2 המשכונים ביחד, שהם בעצם סיפור אחד ארוך, ושוחררו לקולנוע בהפרש של פחות משנה אחד אחרי השני. ההבדל הוא ששם זה עבד טוב יותר, לפחות אפשר לצפות בחלק השני בלי לקלל את יוצרים בסופו על כך שהביאו לי חצי סיפור במחיר של אחד שלם >:( .

פורסם

אני לא יודע למה אתה כועס , מה אתה רוצה שנקבל סרט של 4 שעות ?

זה לא היה הגיוני , הם כתבו טרילוגיה , אמנם היה אפשר לעשות את הסרט קצת יותר טוב , אבל לאחר שנצפה בסרט השלישי

אולי תשתנה דעתנו, כי אני מאמין שלא ייתנו לנו שעה וחצי אקשן , 20 שעות סיפור מסובך .

אני אהבתי את הסרט ודי צפיתי את הסוף , כי ת'אמת ידעתי שהם צריכים cliff hanger , משהו שישאיר את הצופים באוויר בציפיה

לסרט הבא , אבל אני גם לא מאמין שהסרט השלישי יגרוף יותר כסף בקופות בגלל שהביקורות על הסרט הקודם לא היו מזהירות , מצד שני

אולי אנשים אחרים יצפו בסרט בdvd ויאהבו אותנו .

למי שלא שם לב רק עוד 4 חודשים לסרט הבא ;D

פורסם

היי

אני לא כועס

רק אמרתי שזה לא שינה את דעתי בקשר לסרט, אני עדיין לא אוהב אותו ולאו דווקא בגלל הסיום.

פורסם

אני לא אוהב את השני לא בגלל הסיום אלא בגלל הרעיונות החדשים והדי פלצניים שהכניסו.

וירוסים במטריקס? סל מחזור-מערב פרוע? give me a break

וכל דיאלוג שם ממוצה בדקה הראשונה שלו אבל לאאאא הוא נמשך ונמשך ונמשך...

אותו דבר עם סצנות הקרבות, מרחו כל סצינה וכל אפקט שהיה קיים כבר פשוט מרחו אותו, בלי להוסיף ממש אפקטים חדשים.

פורסם

צודק, אחד התסריטים הפחות טובים...

"יש דברים שמשתנים, ויש דברים שלא משתנים"

יש משפטים מפגרים, ויש כאלה שלא. זאת התשובה שלי למשפט הזה, וחבל שהם חזרו אליו כמה פעמים בסרט כי זה ממש מפגר.

הסרט יצא חלש מאוד, הרסו מאוד את הרעיון והפכו אותו לשובר קופות לשם תאוות כסף בניגוד לראשון שהיה אומנות לשמה.

פורסם
  • מחבר

לי אין שום ספק שאחרי הסרט הבא אתם תראו שכל הדיבורים והעלילי המוזרה יהפכו בסוף לאחד הסרטים הטובים שיצאו אי פעם

אני אומר שבסרט הבא הכל יתחבר ביחד, כל המידע המיותר מהסרט השני וכל הדיאלוגים שלא ממש הבנו.

בקשר לדיאלוגים, אני לא מבין מה הבעיה כולם היו טובים חלקם היו יותר וחלקם פחות, כל משפת מוסיף בדרך זו או אחרת לעלילה ולרעיון הכללי של המטריקס.

נב: אין שום קשר בין הסרטים בחזרה לעתיד 1,2,3 הם סתם ביסתימו כל אחד בזה שמישהו עבר לזמן אחר או משהוא קרה לו, זה לא משנה אם תראה את הסרט השלישי לפני השני, לעומת זאת שר הטבעות הוא כן סרט בפרקים כי לסרט הראשון אין סוף ואי אפשר לראות את הסרט הבא בלי לראות את הסרט הראשון.

פורסם

איש

לא צריך להתווכח עם עובדות בחזרה לעתיד 2 ו 3 הם בעצם סרט אחד שגם צולם ביחד.

פורסם

לי אין שום ספק שאחרי הסרט הבא אתם תראו שכל הדיבורים והעלילי המוזרה יהפכו בסוף לאחד הסרטים הטובים שיצאו אי פעם

אני אומר שבסרט הבא הכל יתחבר ביחד, כל המידע המיותר מהסרט השני וכל הדיאלוגים שלא ממש הבנו.

אולי לא הבנת אותי... מה שמפריע זה לא הדברים שלא מבינים, אלא שכן מבינים פרפקט והם פשוט פיגור נטו.

פורסם
  • מחבר

אולי לא הבנת אותי... מה שמפריע זה לא הדברים שלא מבינים, אלא שכן מבינים פרפקט והם פשוט פיגור נטו.

כמו....

פורסם

הקטע הכי דפוק בסרט זה המסיבה בציון...

פשוט LOL!!!

10 דקות בערך!! 10 דקות ראו חבורה של לפלפים רוקדים. ואז רואים את ניאו וטריניטי מזדיינים. את מי זה מעניין?! זה היה ממש עלוב.

פורסם

כמו....

אני לא אוהב את השני לא בגלל הסיום אלא בגלל הרעיונות החדשים והדי פלצניים שהכניסו.

וירוסים במטריקס? תוכנות ואנטיוירוסים עם מחשבה אנושית? סל מחזור-מערב פרוע? give me a break

וכל דיאלוג שם ממוצה בדקה הראשונה שלו אבל לאאאא הוא נמשך ונמשך ונמשך...

אותו דבר עם סצנות הקרבות, מרחו כל סצינה וכל אפקט שהיה קיים כבר פשוט מרחו אותו, בלי להוסיף ממש אפקטים חדשים.

וירוסים במטריקס הכוונה לתאומים האפורים האלה. זבל קולנועי.

לגבי הדיאלוגים, זכור לי במיוחד המריחה של הדיאלוג עם האורקל. כל מה שהיא רוצה להגיד היא אומרת ומבינים כבר בחצי דקה הראשונה אבל זה ממשיך וממשיך וממשיך.

ואין אפקטים חדשים ממש (ולא, תעופה זה לא נחשב אפקט חדש) וכל פעם שיש אפקט מקבלים את הרושם ש"כן כן יש לנו את אותם אפקטים מהסרט הקודם רק יותר זמן!"

ועוד משהו אבל זה כבר שאלה של טעם, כל הסצנות בין טריניטי לניאו, בייחוד שה"תוכנה" (dumb asses) מבקשת מנירו לנשק (אבוי) אותה - זה סרט טורקי פה??

הדבר היחיד שהיה שווה את הכסף ששילמתי לראות את זה בקולנוע זה הקטילות אח"כ עם חברים.

עשו לי מערכת הפעלה מהמטריקס... סלי מחזור, BUFFERים, תקיעות במחיקה, וגולת הכותרת - BACKDOORS! שזה כמובן דלתות נסתרות... אפילו למתרגמי שמות סרטים לעברית יציאות כאלה טפשיות הן נדירות...

מעניין אם החבר'ה בנבוכדנאצר מריצים על המטריקס SOFTICE שם במסכים ::) (תוכנת DEBUGGING נפוצה לWIN NT/9X [אולי יש גם למערכות הפעלה אחרות זה לא הפואנטה עכשיו])

פורסם

(מאה שבעים ותשע איקונים ואין איקון של יד מאשרת? טוב, נתקע את של תפוז:)

Emo45.gifEmo45.gifEmo45.gifEmo45.gif

תראה, אם הם מריצים nmap ו ssh אז גם סופטאיס הם יכולים ;)

(רק שאין ליוניקס, וברור שבעתיד לא משתמשים בווינדוס)

פורסם

"קוזליטי"

לדעתי למרות שהעלילה מקורית מאוד ברילודד, היא די הרסה את, ולא מתאימה לסיפור הראשון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים